|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: شمام عجب پشه های سمجی دارینا. دیگه اینجوریشو ندیده بودم.
به قول بروبچ: خیلیییییییییییییی .. ما از وقتی که تو ایوان خونه مون گلدون گذاشتیم و سبزی کاشتیم اینا اینقد پررو شدن، من حدس میزنم اینا میچسبن به لباسامون باهامون میان تو! :|
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: پس پشنهاد من جالب نبود، چون اون بندگان خدا از طوری رد نمیشن
فک کنم باید دست به دامان همون پسران کامپیوتری شین که ....
آقا ای قضیه الک و پسرای دانشگاه آزاد چیه؟ (الکی ینی من تاپیک ازدواجو اصننن نخوندم )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ
سواد درست و حسابی هم نداریم که ، به جا توری مینویسیم طوری
اینم باشه رو اون هزار و یک عیب دیگه
قد کوتاه
خپل
نیاز به عمل جراحی داشتن
کچل
تپل
شکم گنده
نمیتونن راه برن
منطقه محروم بودن
و....
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: شمام عجب پشه های سمجی دارینا. دیگه اینجوریشو ندیده بودم.
به قول بروبچ: خیلیییییییییییییی .. ما از وقتی که تو ایوان خونه مون گلدون گذاشتیم و سبزی کاشتیم اینا اینقد پررو شدن، من حدس میزنم اینا میچسبن به لباسامون باهامون میان تو! :|
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: پس پشنهاد من جالب نبود، چون اون بندگان خدا از طوری رد نمیشن
فک کنم باید دست به دامان همون پسران کامپیوتری شین که ....
آقا ای قضیه الک و پسرای دانشگاه آزاد چیه؟ (الکی ینی من تاپیک ازدواجو اصننن نخوندم )
هیچی. پسرانی بودن رشید، قد بلند، شاهزاده، دارای اسب سفید رویاها و کلا موجوداتی آسمانی بودن
ما که ندیدیم ولی مثل اینکه در همین نزدیکیا هستن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: برای حل مشکل پشه ها، به نظر من با چاقو بیفتید دنبالشون، بلاخاره میترسن و حساب میبرن :|
عجب پیشنهادایی میدیا
خانم و چاقو
ماها هم که قدمون اندازه چاقو نیست که چاقو دست بگیریم
پس میمونه کی؟
همون موجودات اسمانی قد بلند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: عجب پیشنهادایی میدیا
خانم و چاقو
ماها هم که قدمون اندازه چاقو نیست که چاقو دست بگیریم
پس میمونه کی؟
همون موجودات اسمانی قد بلند
بعضی از کاربرا هم باهاش ملتو سفره می کنن. اشاره به فرد خاصیم نباشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ
پشه ک سهله، الان دیگه خانما با چاقو شوهر میکشن برادر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ
من شهادت میدهم که خانم آفاق چیزی نگفتن
ولی
ولی
بقیه خانما طوری حمله میکردن که من شک نداشتم ایشون دارن از اتاق فرمان هدایتشون میکنن
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: پشه ک سهله، الان دیگه خانما با چاقو شوهر میکشن برادر
آره خب، ولی چاقو سنگینه و خانما خسته میشن
آدمای قد بلند دستانی کشیده و انگشتانی بلند دارن و به همین خاطر خسته نمیشن
یه چیز دیگه هم هست البته
شاید واقعا حرفای خانما نبود
فک کنم همشون حرفای دوست خانم Aurora بودن
عجب دوست بدی دارن ایشون
من یه پیشنهاد به ایشون کنم
شما خانم باشخصیتی هستین حیفه همچین دوستان نابابی داشته باشین
خب میدونم زیادی حرف زدم
گفتم یه چیزی گفته باشم این تاپیک یکی دو صفحه بره جلو
آقا این قضیه مدیونید چیه؟
مدیونید اگه فک کنین ماها ناراحت شدیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: فک کنم همشون حرفای دوست خانم Aurora بودن
بیچاره دوست من حالا بنده ی خدا یه انتقادی کرد
ادم باید انتقاد پذیر باشه
انتقاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانم مدیر شما به له شدن احساسات پسرای دم بخت میگین انتقاد
فک میکنین فقط خودتون احساس دارین
یه جا خوندم نوشته بود اگه واسه همسرتون یه کادویی بخرین که مربوط به چاقی باشه تا آخر عمر فراموش نمیکنه و ازتون ناراحت میشه
حالا شما خانما چطور انتظار دارین ما این حرفهای هولناک رو نادیده بگیریم
وای ... وای ....
حتی تصورش هم سخته
به نظر من که زمین باید به لرزه بیافته و آسمون خون گریه کنه
شهادت میدهم که مردان عالم از از ازل تا به حال همچین حرفایی رو نشنیدن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: خانم مدیر شما به له شدن احساسات پسرای دم بخت میگین انتقاد
من هیچ کارم اقا
ادرس میدم برید سراغ دوستم.
دیگه عواقبش پای خودتون
همون قضیه سفره، اسپری فلفل و نانچیکو
ای خداااااااااااااااااااااااااااااا گلوم گرفت
آخه ما آقایون درد دلمونو به کی بگیم
همه به ما میگن اقایون بی احساسن و دست بزن دارن
تو روز روشن میزنن احساساتمونو ناک اوت میکنن، بعدشم میگن اگه اعتراض کنین سفره تون میکنیم و با گاز فلفل حسابتونو میرسیم
آخه این چه وضعشه
خدایا من به این بی عدالتی اعتراض دارم آقا، اعتراض
خدا تو خودت پناه ما بی پناهان باش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - rahhil - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: پسلرزههای مرگ دختر پورشه سوار در فضای مجازی
مقاله قابل تاملی بود تقریبا بی طرف
توی این مقاله اومده
"مردم با این روش پیام میدهند و حرفهایشان را میزنند.در این پیامها میتوان بخشی از حرفهای مردم را شنید که در حالت عادی آن را بر زبان نمیآورند در واقع این پیامها به صورت غیرمستقیم دیدگاهها و نظرات واقعی مردم را درباره شرایط اجتماعی نشان میدهد."
خودم وقتی نظرات مردم رو درباره یه موضوع چه بزرگ چه کوچک چه مهم چه بی اهمیت ، سیاسی، هنری، اجتماعی، . . . توی صفحات اجتماعی میخونم.
آخرش وقتی به آخر کامنت ها میرسم، همیشه یه احساس غم که در خودش احساس وحشتناک ترس رو داره به سراغم میاد.
من از مردم میترسم.اخلاقیات و احترام به انسان هر روز کمرنگ و کمرنگتر میشه.
""«سارا» نوشته: «اون موقع که با این سر و وضع تو خیابونا میگشتی، باید به فکر این روزت هم میبودی. همون بهتر که مردی.»"".... مردم از مرگ یکی (آدم)خوشحالن،من از این مردم، میترسم.
""بعضیها هم از ناراحتی تعداد زیادی از کاربران از مرگ این زن جوان ناراحتند؛ نمونهاش هم این: «خدایش بیامرزد. فقط با خود چنین میپندارم که اگر جای پورشه، پراید و به جای خیابان شریعتی، راهآهن و به جای خانمی خوشپوش، یک خانم با ظاهر به اصطلاح دمده بود، باز هم این ملت به این اندازه ناراحت میشدند؟""... آه یکی (آدم) مرده؛من از این مردم، میترسم.
""«باز خوبه طرف ٢٢سال مثل آدم زندگی کرد نه مثل ما که نودسال عمر میکنیم و هر سال از سال قبل بدتر.»"".... آه بی پولا هم آدمن؛ من از این مردم، میترسم.
از مردمی که آدما رو فقط از روی ظاهر و معیارهای شخصی ، تقسیم بندی میکنن به خوب و بد، میترسم.
از مردمی که چون یکی شبیه خودشون فکر نمیکمه، به خودشون حق میدن تا اونو آدم ندونن و آرزوی مرگشو میکنن، میترسم.
از مردمی که آدمای اطرافشونو به، با دین، بی دین؛ با حجاب، بی حجاب؛ نماز خون، نماز نخون؛ پولدار، بی پول؛ با سواد، بی سواد؛ . . . زن، مرد؛ دختر، پسر ؛ . . . (که همشون معیار هایی ظاهری هستن)؛ تقسیم میکنن و هر دسته دسته مقابل رو آدم نمیدونه؛ میترسم.
.
.
.
از مردمی که از لحظه مرگ یک نفر با لبخند فیلم میگیرن، میبینن، بهم نشون میدن، میترسم.
از مردمی که فقط برای رسیدن به یک ضریح (که نماد و ظاهری از یک معناست)، با تمام وجود با خلوص نیت، انسان دیگری رو له میکنن، میترسم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abji22 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ
بچه ها دیسکو چجور جاییه؟کسانی ک میرن اونجا چجور ادمایین؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ
ﭼﻪ ﺍﻳﺪﻩ ﺑﺪﻱ ﺑﻮﺩ ﺩﺍﻳﺮﻩ ﺍﻱ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺳﺎﻋﺖ ....
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﮑﻨﻲ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻫﺴﺖ :
ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ ۸ ﺻﺒﺢ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﻮﻱ ﻭ ﻣﻴﺒﻴﻨﻲ ﺷﺪﻩ ۸ ﻭ ﺭبع ﻣﻴﮕﻮﻳﻲ : ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺗﺎ ۹ ﻣﻴﺨﻮﺍﺑﻢ ﺑﻌﺪ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻣﻴﺸﻮﻡ !!!
ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻣﺸﺐ ﺳﺎﻋﺖ ۹ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺘﻲ ﺭﺍ ﺻﺮﻑ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺘﺎﺏ ﮐﻨﻲ، ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻲ ﮐﺘﺎﺏ ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ !!!
ﻣﻴﮕﻮﻳﻲ : ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﺩ . ﻓﺮﺩﺍ ﺷﺐ ﺳﺎﻋﺖ ۹ ﻣﻴﺨﻮﺍﻧﻢ .
ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻴﮕﻮﻳﺪ .
ﺯﻣﺎﻥ ﺩﻭﺭ ﻳﮏ ﺩﺍﻳﺮﻩ ﻧﻤﻲ ﭼﺮﺧﺪ !!!! ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﺧﻄﻲ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻣﻲ ﺩﻭﺩ .
ﻭ ﻫﻴﭽﮕﺎﻩ، ﻫﻴﭽﮕﺎﻩ، ﻫﻴﭽﮕﺎﻩ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﻴﮕﺮﺩﺩ .
ﺍﻳﺪﻩ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺩﺍﻳﺮﻩ، ﺍﻳﺪﻩ ﺟﺎﺩﻭﮔﺮﻱ ﻓﺮﻳﺒﮑﺎﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ !!!!!
ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺏ، ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻨﻲﺍﺳﺖ!
ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻳﺎﺩﺁﻭﺭﻱ ﻣﻴﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﺍﻱ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﻲ ﮔﺮﺩﺩ .
ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﻱ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺰﺭﮔﻲﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ، ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﻫﻤﻪ ﺩﮐﻮﺭﻫﺎ ﻭ ﻣﺠﺴﻤﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺳﺘﻮﻧﻬﺎ، ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻨﻲ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﻫﻢ
ﺳﺎﺧﺖ ﻭ ﻣﻴﮕﻮﻳﻢ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻨﻲ،ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﻦ ﺑﺮﻳﺰﻧﺪ ﮐﻪ ﺗﺨﻠﻴﻪ ﺍﺵ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻋﻤﺮ ﻳﮏ ﺍﻧﺴﺎﻥ
ﻃﻮﻝ ﺑﮑﺸﺪ .
ﺗﺎ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﮐﻪ ﺭﻭﺑﺮﻭﻳﺶ ﻣﻲ ﺍﻳﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﺑﻴﺎﻭﺭﻡ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻥ « ﺧﻂ» ﺍﺳﺖ ﻧﻪ « ﺩﺍﻳﺮﻩ»ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﻲ ﮔﺮﺩﺩ .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سلام به همه مانشتی های خوب.
روزتون و ایامتون به خوبی و خوشی باشه.
پیش پیش شب اروزها رو تبریک میگم به همتون. ان شالله در این شب از خدا ارزوهای خوبی بخواید و همشون اونطور که خیر و صلاحتون هست رو خدا در حقتون اجابت کنه.
دوستاتون رو هم در دعاهاتون فراموش نکنید
شاد باشید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - freidoony - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ ب.ظ
در گذر از مانشت
از قدیم تا الان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - simorgh - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
درود بر دوستان
سیستم چت مانشت داره خاک می خوره کسی هست تا گفتگو کنیم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abji22 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بچه ها دیسکو چجور جاییه؟کسانی ک میرن اونجا چجور ادمایین؟
ای همو دیسک هست به زبون شیرازی! مثلن میگی ای دیسکو چه قضایی داره! یا ای دیسکو رو بیو فرمت کنیم!
کس خاصی نمیره یه مشت بیت و بایت بیکار می رن اونجو مث خونن براشون
جدیه سوالم،به جوابش نیاز دارم تونت سرچ کردم دقیق متوجه نشدم
|