تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ

والا من اصلا نمیفهمم.بعد از کجا مطمئنید این طوریه؟ من شک ندارم پارسال این طور نبود و امسال این جوری شده

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ

پارسال هم همینطور بود، دانشگاه آزاد همیشه همینطور بوده، مثل کارنامه نهایی دولتی هست، ولی چون از اول انتخاب رشته میکنید، لزومی به درج رتبه سراسری نیست و فقط رتبه همون انتخابها حساب میشه

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ

علوی فاضل در مناظره امروز خوب ظاهر شد.ایول.

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ

باید برای هر واحد تغییر کنه، با توجه به سطح داوطلبا، مثلا فرض کنید پانزده نفر در رنج رتبه های ۱ تا۱۰۰ در دانشگاه aقبول میشن، و ۱۵ نفر در رنج رتبه های ۹۰تا ۳۰۰ در دانشگاه bقبول میشن، آخرین رتبه قبولی دانشگاه a،میشه ۱۰۰،و در دانشگاه b،میشه ۳۰۰
حال اونکه هیچ‌وقت این دو دانشگاه، به اندازه آخرین رتبه قبولی پذیرش ندارن

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ق.ظ

واسه ثبت نام ارشد مدرک دوره ی کاردانی هم میخواد ؟
وااسه کارشناسی فقط ریز نمرات و گواهی موقت میخواد ؟ نامه ی چیزی نمیخواد از دانشگاه بگیرم؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نی نی گولو - ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ق.ظ

سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من با تراز ۶۱۷۸ اولین انتخابم که پردیس علوم تحقیقات خراسان رضوی قبول شدم
حالا تو رشته محل های جدید دیدم آزاد گرگان هم نرم افزار آورده
به نظرتون با توجه به اینکه از نظر مسافت دوتاشون یک اندازه برای من فاصله دارند
آیا علوم تحقیقات خراسان رضوی برم یا گرگان رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ

سلام من قزوین قبول شدم
ولی نمیدونم کی باید برم ثبت نام .با شماره داوطلبیم هم نمیتونم وارد سایت شم
چیکار کنم؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط:  سلام من قزوین قبول شدم
چیکار کنم؟

سلام
فکر میکنم هنوز اطلاعات ورودیهای جدید توی سیستم نشسته
ولی به این ادرس مراجعه کنید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

جستجو بر اساس نام و نام خانوادگی یا کد ملی رو بزنین ببینین چیزی میاره

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط:  سلام من قزوین قبول شدم
چیکار کنم؟

سلام

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

نه چیزی نمیاد.چیکار کنم؟

کسی قزوین قبول نشده منو راهنمایی کنه؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط:  
(22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط:  سلام من قزوین قبول شدم
چیکار کنم؟

سلام

نه چیزی نمیاد.چیکار کنم؟
احتمالا تا اخر امروز وارد سیستم میشه..چون چهارشنبه اعلام شده و کادر اداری تعطیل بوده ،فرصت نکردن اطلاعات ورودیهای جدید رو در سیستم وارد کنن اینجوری شده..تا اخر وقت درست میشه احتمال زیاد

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ

اگه نشد من چیکار کنم؟ممکنه فقط برای من اینطوری باشه

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ق.ظ

نه عزیزم ،به هیچ وجه،من سال گذشته و سال قبلش که قزوین قبول شدم،یکی دو روز بعد اطلاعات ورودیهای جدید وارد سیستم شد..امسال هم یکی از دوستانم قبول شده هنوز اطلاعات اون هم در سیستم وارد نشده..اصلا نگران نباشین

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ق.ظ

ممنون
امیدوارم موفق باشی

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط:  ممنون
امیدوارم موفق باشی

خواهش میکنم،شما هم همینطورSmile

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m.mosallaei - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط:  خواهش می کنم راهنماییم کنید
تجارت بهتره یا شبکه؟
غیرانتفاعی لاهیجان بهتره یا آزاد قزوین؟
من بودم آزاد قزوین رو انتخاب میکردم