|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: دیدین هنوز درگیر دکتری بودن اینو راست میگی شدیم مضحک عام و خاص بنفشه برو سایت سنجش تو گوشه سمت چپ سایت نوشته سیستم پاسخگویی بعد عضو سایت شو برو تو قسمت سوال ،گزینه کارشناسی ارشد انتخاب کن ،بعد یک گزینه هست که یکیش درخواست های عمومی هست انتخاب می کنی میره قسمت نوشتن سوال ،بخش رتبه اول و استعداد درخشان میزنی سوال می پرسی. ۳ ساعت بعد به من جواب دادن اگه همه یک ایمیل بزنن سازمان یک ذره درک میکنه که بلاتکلیفیم زودتر اقدام میکنه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
Ranna آمار گرفتم گفت جون مامانم ۴شنبه جواب اعلام میشه هم خودش هم مامانش به روح اعتقاد دارن پس ۴شنبه میاد به یکی از دوستام هم سنجش همون جواب Ranna رو داده رفتم سایت سنجش رو دیدم یه متر پریدم لینک جدید گذاشتن بعد دیدم اینه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خدایا این سنجش رو بووووووووق بوووووووق |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
امروز اداره ی آموزش دانشگامون کار داشتم بعد رفتم پیش مسئول ثبت نام ازش پرسیدم اینایی که تا آخر هفته اعلام میکنن از کی شروع می کنند؟ اونم گفت سازمان سنجش یا میگه از سال آینده یا میگه در اولین فرصت که اولین فرصت میشه از بهمن :|| |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
ثبت نام برا امسال هست پارسال اگه اشتباه نکنم ثبت نام ۲۲، ۲۳ بود اصل امکان نداره سال بعد باشه یا ترم بعد برای مثال واسه یک گرایش که ظرفیتش ۸ نفر هست فوقش ۲ نفر معرفی میکنن، ترم بعد که نمیشه واسه ۲ نفر کلاس بزارن اصلا با عقل جور در نمیاد |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ
ارشد درس زیاد ارائه میشه و کلن باید ۷ یا ۸ تا درس رو بگیری خیلی هم نامعقول نیستا نامعقول ترش اینجاس که بعد از یک ماه دانشگاه ها قبول کنند که دانشجوا از مهر شروع کنند !!! |
RE: اطلاعیه - ۸Operation - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: امروز اداره ی آموزش دانشگامون کار داشتم بعد رفتم پیش مسئول ثبت نام ازش پرسیدم اینایی که تا آخر هفته اعلام میکنن از کی شروع می کنند؟ اونم گفت سازمان سنجش یا میگه از سال آینده یا میگه در اولین فرصت که اولین فرصت میشه از بهمن :||یکی از دوستام که اونم شرایطش مثه ماست سوال کرده بود از چند جا می گفت حتی یه عده گفتن ما تکمیل ظرفیت نداریم واین یعنی بهمن ورودی جدید نمی گیریم و میشه برای همون سال بعد.... متاسفانه اخبار تلخی بود ولی واقعیته.... |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
اگه اینجوری بود سال قبلم نباید ثبت نام می کردن . بعضی از دانشگاهام که خودشون مستقیماً پذیرش بدون کنکور می کنن تازه نتایج دادن .با نامیدی چیزی درست نمیشه انشالله همین ترم پذیرش می کنن امیدتون به خدا باشه. |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ
Ranaa خانم دست میگن اما یه مشکل وجود داره!سال قبل کلاس شروعشون از مهر ماه بود نه از هفته آخر شهریور!تنها مسئله همینه!در ضمن خیلی از دانشگاهها بدون کنکوری هاشون رو گرفتن و خیلی خیلی بخوان لطف کنن یک نفر رو بپذیرن!اونهم با کلی مصاحبه و منت! |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
نگاه نگاه ۲ دقیقه نبودم بحث داغ شد گفتم که اگه تا ۲۰ مهر جواب بیاد میشیم ورودی مهر وگر نه بهمن به همین بی مزه گی اصن چرا انقدر خودمون رو اذیت کنیم منتظر بمونید و توکلتون به خدا باشه خیلی از دانشگاه ها پذیرش بدون آزمونشون رو هنوز ثبت نام نکردن |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ب.ظ
منم همینو میگم بزارید نتایج بیاد ببینیم قبول میشم یا نه بقیشو خدا بزرگه
|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
خداییش خودم هم روم نمیشه الان برم دانشگاه واسه ثبت نام |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - setayesh123456 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(((((((((
|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
قیافه ی همه الان همینجوریه حالا دعا کنید قیافه ها از این بدتر نشه کسی هیچ خبر تازه ای نداره ؟ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ
سلاااااام وخسته نباشید به همه منتظران منم امروز تماس گرفتم گفتن ۵ شنبه میره رو سایت ...اگه بره دیگه صبرش زیاده راستی یه سوال مهم دارم متاسفانه تو صفحه ثبت نام من در انتظار بررسی نوشته ولی مال دوستمو تایید خورده...لطفا بگید ماله شمام تایید خورده یا همون در انتظاره بررسی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ
به یکی میگن ۴شنبه یکی ۵شنبه رسماً با این جایابی راهی تیمارستانمون می کنن مال منم در انظار بررسی فکر کنم مال دوستانم اینجور باشه ؟؟؟ |