|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - samanium - 25 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۵۶ ق.ظ
نه بابا فایده نداره تا دفترچه زبان و رد نکنی و نیمی از مشترکا رو از نظر نگذرونی همچنان در حالت ویبره به سر میبری
بعد کمکم متوجه میشی اه ه ه اه اه سر جلسه کنکورمها !!!!!۱
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - حامد - ۲۵ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ
امروز فهمیدم که اگه تا اخر هفته دفترچه خدمتو نفرستم غیبت می خورم و دیگه امتحان ارشد هم اعتباری نخواهد داشت.دانشگاه هم برگ مربوطه رو بهم نمیده و میگه برو هفتهی دیگه که امتحانات تموم شد بیا.نظام وظیفه هم میگه به من مربوط نیست و تقصیر خودتونه که نتونستید نامه رو از دانشگاه بگیرید.یک روز هم که دیر بفرستید غیبت می خورید.
فردا صبح دوباره میرم دانشگاه تا ببینم چی میشه.در صورتی که غیبت بخورم باید ۲ سال بدون هیچگونه کسری خدمتی برم سربازی.گذشته از اون توی مدت خدمت هم به دلیل غیبت نمی تونم کنکور بدم و باید منتظر ارشد ۱۳۹۲ بشم!
مسئولین دانشگاه میگفتند تا اخر امسال وقت دارید و برو بعدا بیا.و همین مورد باعث این فلاکت شد.
حوصله هیچی و هیچکسو ندارم.
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - samanium - 25 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ب.ظ
نا امید نشو حامد جان
من الان مشغول خدمتم مثلا امریه گرفتم 
کارت فردا درست میشه چون باید درست بشه نه؟
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - yasemi - 25 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط: امروز فهمیدم که اگه تا اخر هفته دفترچه خدمتو نفرستم غیبت می خورم و دیگه امتحان ارشد هم اعتباری نخواهد داشت.دانشگاه هم برگ مربوطه رو بهم نمیده و میگه برو هفتهی دیگه که امتحانات تموم شد بیا.نظام وظیفه هم میگه به من مربوط نیست و تقصیر خودتونه که نتونستید نامه رو از دانشگاه بگیرید.یک روز هم که دیر بفرستید غیبت می خورید.
فردا صبح دوباره میرم دانشگاه تا ببینم چی میشه.در صورتی که غیبت بخورم باید ۲ سال بدون هیچگونه کسری خدمتی برم سربازی.گذشته از اون توی مدت خدمت هم به دلیل غیبت نمی تونم کنکور بدم و باید منتظر ارشد ۱۳۹۲ بشم!
مسئولین دانشگاه میگفتند تا اخر امسال وقت دارید و برو بعدا بیا.و همین مورد باعث این فلاکت شد.
امیدوارم کارت درسه شه
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Masoud05 - 25 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط: امروز فهمیدم که اگه تا اخر هفته دفترچه خدمتو نفرستم غیبت می خورم و دیگه امتحان ارشد هم اعتباری نخواهد داشت.دانشگاه هم برگ مربوطه رو بهم نمیده و میگه برو هفتهی دیگه که امتحانات تموم شد بیا.نظام وظیفه هم میگه به من مربوط نیست و تقصیر خودتونه که نتونستید نامه رو از دانشگاه بگیرید.یک روز هم که دیر بفرستید غیبت می خورید.
نگران نباش، انشا الله کارت درست میشه و برج ۱۲ با هم میریم خدمت
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۲۵ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۷ ب.ظ
منم امیدوارم مشکلتون حل بشه.
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - حامد - ۲۶ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ب.ظ
از همدردی دوستان بسیار سپاسگذارم.
دانشگاه حاضر نشد که نامه رو الان بهم بده(یعنی با توجه به اینکه مسئولین توی امتحانات نیستند نمیشد کاری کرد).احتمالا هفتهی دیگه که کادر اداری فعالیت میکنند نامه رو میگیرم و دفترچه رو ارسال میکنم.با این حال احتمالا می تونم کاری کنم که تاریخ فارغ التحصیلی را کم دیرتر رد کنند.حتی اگر هم این چنین نشد و غیبت هم خوردم بازم با پیگیری میشه مشکل را از طریق نظام وظیفه حل کرد.سعیمو میکنم که فکرمو این قضایا مشغول نکنه ولی انگاری تلاشم کمه!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - hsh88 - 27 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۱ ق.ظ
ای خدااااااااااا دلم یه refresh اساسی میخاددددددددددددد
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - arshad90 - 27 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ق.ظ
خدایا....یعنی میشه این یک ماه قشنگ و بی نقص بگذره؟؟.... اون کنکور عزیز به یاد موندنی ترین کنکور عمرمون باشه؟؟ یعنی می شه!؟
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Masoud05 - 27 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: خدایا....یعنی میشه این یک ماه قشنگ و بی نقص بگذره؟؟.... اون کنکور عزیز به یاد موندنی ترین کنکور عمرمون باشه؟؟ یعنی می شه!؟
البته یه خاطره بیاد موندنی قشنگ !!!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mahdi20 - 27 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ
یک سوال از خدا
از خدا پرسیدم:خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟
خدا جواب داد:
گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر،
با اعتماد زمان حال را بگذران
و بدون ترس برای آینده آماده شو.
ایمان را نگهدار
و ترس را به گوشه ای انداز .
شک هایت را باور نکن
و هیچگاه به باورهایت شک نکن.
زندگی شگفت انگیز است
فقط اگر بدانید که چطور زندگی کنی!!!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۲۷ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ
ای خدا من خیلی عقبم یکم روزها رو طولانیتر کن یا لااقل شبها رو ..............
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - hsh88 - 28 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۳ ق.ظ
خدایاااااااا زمانو بیشتر کن
در ضمن عاشششششششششششششششقتم:* ای خداییییی که به حرفای ما گوش میدی
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mehr.iman - 28 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: همچین هیولای وحشتناکی هم نیست سربازی.....
نمی دونم از چه چیزیش می ترسید؟؟
تنها مورد نامطلوبش اینه که یه ذره عمر آدم تلف میشه
اصلا میدونین چیه؟!
همش دارن حق ما مردارو میخورن!
چرا خانوما نباید برن سربازی؟!
این دخترا همش همینو میگن به پسرا که چیه و از چیش میترسین میرین مرد میشینو از این حرفا!
آخه کدوم مرد عاقلی ساعت ۴ صبح پا میشه تو سرما رژه میره؟!
یا مثلا اگه یکی روزی ۱۰۰۰ تا بشین پاشو بره مرد میشه؟!
یا اینکه با یه اسلحه شب تا صبح بالا برجک مثه علم یزید وایسه!
اینا ترس نداره ولی وقت تلف کنیه اونم تو اوج جوونی که میشه کلی کار بهتر دیگه انجام داد.
در این مورد حرف زیاده حیف که الان خوابم میاد!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - admin - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ق.ظ
حیف که من از هر نوع آموزشی و امریه و ... خلاص شدم. دوستان یه خورده برید سربازی مرد بشین نه مثل من پاستوریزه و هموژنیزه بمونید. سربازی مرد میسازه.
در مورد کنکور ارشد انگار بچهها خیلی دارند جاده خاکی میرند و دز استرس زده بالا. دوستان درس خون بدونن که این استرس نیست این هیجان نتیجه تلاش گرفتنه. یعنی شما دارید انتظار میکشید و میخواید یک ماه دیگه نفر اول بشید. یادمه که من هم یک ماه مونده به کنکور استرس رتبه ۱ و ۲ رو داشتم و همش به این فکر میکردم که دانشگاه صنعتی شریف نکنه سختگیر باشند و نتونم درسها رو پاس کنم!!! به همه رفیقهام هم گفته بودم که رتبه ۱ مال منه و نمیتونن بهش فکر کنن.
توی این مدت سقف آرزوهاتون رو بالا ببرید. واقعاً برای رتبه اول بخونید و به کمتر از اون راضی نباشید. من خودم که ولع خوندن ورق به ورق کتابها رو داشتم.
به یاد دوستان سرباز یه اجلُ النظام
|