ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - miss maryam - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ب.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط:(24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ)miss maryam نوشته شده توسط: سلاممم من بهتون ایمیل دادددم ممنوننن |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
این هم اولین لیست. من این لیست رو برای موسسه ارسال کردم. منتظر باشید تا خود موسسه در همین تاپیک تأیید شدن لیست رو اعلام کنه. |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ق.ظ
سلام. معذرت می خوام هنوز هم فرصت هست واسه ثبت نام؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ق.ظ)vahidm70 نوشته شده توسط: سلام. سلام. بله فرصت هستش فعلا |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - modaresan sharif - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
دوستان عزیز سلام تخفیف گروه پنجم برای تخفیف ۵۰ درصد در ذیل آورده شده است.ممنون از زحمات دوست عزیمون آقای محبی جو. داوطلبان گرامی می توانند تا تاریخ ۱۱ مهر ماه به دفاتر نمایندگی شهر خود برای ثبت نام مراجعه کنند. ۱-ویدا سلیمانی ۲-ندا سرلک ۳-احسان کیانی ۴-سمیرا سادات نیسان ۵-علی الهیان ۶-مجتبی نوروزی ۷-سیده سعیده قاضی ۸-سعید دوست محمدی ۹-زهرا یزدانی ۱۰-الهام عزیز زادرنجی ۱۱-مریم آقایی ۱۲-حمیدرضا بهاری ۱۳-امین شریفی نیا ۱۴-حسین احمدی ۱۵-مریم امیدی ۱۶-ابذر اسدی ۱۷-زهرا سبحانی نیا ۱۸-مریم ربیعی ۱۹-مرضیه محمدی پلارتی ۲۰-امیر حسین چگونیان موفق باشبد |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - ali hoseini - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ
سلام . برای ثبت نام وقت هست هنوز ؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ)ali hoseini نوشته شده توسط: سلام . برای ثبت نام وقت هست هنوز ؟ آره وقت هست.شما اسمتونو بفرستید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - fyter - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۸ ب.ظ
باسلام وخسته نباشیدخدمت شما آقاسعیدمیخواستم ببینم الان فرصت اینودارم توگروه ثبت نام کنم؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - الهیان - ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ
سلام اگه امکانش هست راهنمایی کنید بدون تخفیف و با تخفیف هزینه ثبت نام چقدر است؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ)الهیان نوشته شده توسط: سلام سلام. بدون تخفیف فکر میکنم حدودا ۷۰۰-۸۰۰ باشه با تخفیف پنجاه درصدی میشه ۴۰۰ تومن تقریبا (۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۸ ب.ظ)fyter نوشته شده توسط: باسلام وخسته نباشیدخدمت شما سلام. آقای دهنوی دیگه مسئول این کار نیستن. کار ایشونو بنده ادامه دادم. تاپیکهای قبلی رو بخونید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
آقای محبی چند نفر گروه دوم ثبت نام کردن؟ |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - محمد پورشفیعی - ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ
سلام آقای دهنوی این گروه جدید رو کی معرفی می کنید که ما هرچه سریعتر بریم برای معرفی خودمون چون آزمون اولش ۱۷ شروع میشه و میخواهیم بدونیم که چه کار باید بکنیم. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - soogand - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
باسلام امکان ثبت نام هست درحال حاضر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)محمد پورشفیعی نوشته شده توسط: سلام آقای دهنوی این گروه جدید رو کی معرفی می کنید که ما هرچه سریعتر بریم برای معرفی خودمون چون آزمون اولش ۱۷ شروع میشه و میخواهیم بدونیم که چه کار باید بکنیم. سلام دوست عزیز. آره هنوز وقت هست ولی مسئولش دیگه آقای دهنوی نیست.آقای محبی شدن مسئول جدید. صفحه قبلو ببینی متوجه می شی. اینم ایمیل آقای محبی:hwe.erfan@gmail.com نام و نام خانوادگی و شهر و رشته و گرایشتون رو واسش بفرستید. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - mary~j - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام من توی اولین گروهی که توی صفحه اول این تاپیک اعلام شد اسمم هست . اما اون موقع ثبت نام نکردم به دلیل خبرهای عقب افتادن کنکور. آیا لازمه دوباره براتون ایمیل بفرستم؟ ببخشید میشه توضیح بدید وقتی میرم نمایندگی برای گرفتن تخفیف باید اون لیستی که تو این تاپیک اسمم هست رو بهشون نشون بدم آیا؟ |