آزمون ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - ریحان - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دوستان فکر کنم منم به شما بپیوندممممممم نه در حد روزانه و شبانه... (۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: راستش منم غیرانتفاعی میارممم.بسیار دوبه دل هستم که چه کنم به خصوص که فکر دکتری خوندن داررم...همه میگن از غیرانتفاعی نمیشه رفت دکتری دولتی....و کم کم دارم سوق پیدامیکنم به دوباره خوندن...من یادمه موقع انتخاب رشته ها هم یه چی گفتم تو تاپیکی که زده بودی واییی..جدی؟اینقدر بده؟ من شیخ بهایی اصفهانو میارم...اما دلم راضی نیست به غیر انتفاعی...اما این ترسم داره که شرایظ بعدیم نگذاره بتونم درست درس بخونم واسه کنکور سال بعد...خیلی مضظرب و دو به دلم... |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - setarehfb - 11 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
این کتاب رو خونده باشید که خیلی خوبه. اگه مفهوم رو یاد گرفتید، حالا فقط تست کار کنید. |
آزمون ارشد ۹۵ - shafiee123 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم راهنماییم کنید در مورد کتاب طراحی پیاده سازی پرات ترجمه جعفرنژاد قمی هست میخواستم بدونم چقدر از این کتاب رو باید بخونم ما تو دوره کارشناسی چنتا فصل اونم نه تمام فصلو ,حالا برا ارشد چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال بعدیم در مورد پایگاه داده رانکوهی هست اون چطور تا کجا باید بخونم ؟؟؟؟ با تشکر از تمام دوستای مانشتی |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - setarehfb - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
منم مطالعه رو شروع کردم |
آزمون ارشد ۹۵ - shafiee123 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ب.ظ
دوستان یه سوال داشتم قرار بود مدار منطقی پوران پژوهش رو بخرم امروز رفتم کتابفروشی نگاه ک کردم دیدم خیلی کتابش از نظر ظاهری خوب نیست یک دست و یک رنگ ولی کتاب مدرسان رو ک دیدم از نظر ظاهری بهتر بود ولی نمیدونم از نظر باطنی کدومشون بهترن خواهشا هر کی این دو کتاب رو داشته یه نظری بده مچکرم |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - nlp@2015 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ب.ظ)shafiee123 نوشته شده توسط: دوستان یه سوال داشتم قرار بود مدار منطقی پوران پژوهش رو بخرم امروز رفتم کتابفروشی نگاه ک کردم دیدم خیلی کتابش از نظر ظاهری خوب نیست یک دست و یک رنگ ولی کتاب مدرسان رو ک دیدم از نظر ظاهری بهتر بود ولی نمیدونم از نظر باطنی کدومشون بهترن خواهشا هر کی این دو کتاب رو داشته یه نظری بده مچکرمبه ظاهرش کاری نداشته باشید همون پورانو بخرید البته حواستون باشه همه ی صفحات درست چاپ شده باشه صفحه ای جا نیفتاده باشه چون من اول یه منطقی پوران خریدم یه فصل چاپ نشده بود اکثرا پوران میخونن واسه منطقی تعریف مدرسانو نشنیدم |
آزمون ارشد ۹۵ - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
مدار منطقی مدرسان خوب نیست پورانم دیدم .. متوسط بود ولی به نظر من عالی نیست .. بقیه کتاب هارو ندیدم ولی بین پوران و مدرسان پوران بهتره |
آزمون ارشد ۹۵ - phontom - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ
منم هستم البته بعد امتحانام . بچه ها بنظرتون آزاد قزوین یا آزاد شمال خوبه ؟؟؟ یه مدت هست که فک میکنم برو آزاد کسی اطلاعی نداره از این دانشگاه ها چطوریه ؟؟ |
آزمون ارشد ۹۵ - shafiee123 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ
ممنون از راهنمایی همتون یه سوال دیگه طراحی پیاده سازی مقسمی رو دیدم خیلی کم حجم بود واقعا تعجب کردم کتاب مرجع به اون حجیمی کتاب تست به این کم حجمی به نظرتون خوبه که بخرمش ؟؟ یا چیز دیگه پیشنهاد میکنید؟؟ یه چیز دیگه کتابای پوران بیشترش چاپ ۹۲ یا پایینتره به نظرتون اشکال نداره؟؟ در مورد طراحی پیاده سازی پرات ترجمه جعفرنژاد هم اگه کسی جواب سوالمو میدونه و بگه خیلی خوشحال میشم مرسی از همگی |
آزمون ارشد ۹۵ - nlp@2015 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ
کتاب پیاده سازی مقسمی اصلا کافی نیست بیش از ۱ تست نمیشه باهاش زد(امسال که اینجوری بود) به نظرم اگر از الان میخونید واسه این درس مرجع بخونید بهتره |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - farhud - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)shafiee123 نوشته شده توسط: سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم راهنماییم کنید سلام کتاب برنامه سازی آقای جعفرنژاد حجم زیادی داره که همه ش به درد کنکور نمیخوره. زبان کتابهای آقای جعفرنژاد قمی برای من یکی بسیار گنگه و من نیاز داشتم همیشه وقتی کتابهای ایشون رو میخوندم یه بار دیگه برای خودم ترجمه کنم مطالبشون رو! بعضی اصطلاحاتی هم که به کار میبرند مخصوص ایشون هست و خودشون ابداع کردن. به نظر من یه کتاب کنکوری بخونید بهتره. البته زبان های برنامه سازی درسیه که ممکنه سورپرایز بشید و سوالاتی میدن بعضی وقتها که باید قبلا یه جایی بهش برخورده باشید (نه الزاما مطالعه منابع مختلف) تا بتونید بهش جواب بدید. پایگاه داده آقای رانکوهی هم واقعا لازم نیست همه ش خونده بشه. چون واقعا حجم وحشتناکی داره که بازم همه ش به درد کنکور نمی خوره. این کتاب دم دستتون باشه با یه کتاب دیگه کنکوری هر جا اشکال داشتید به این کتاب مراجعه کنید. |
آزمون ارشد ۹۵ - so@ - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۰ ب.ظ
من امسال برای طراحی پیاده سازی کتاب پوران ،جزوه پارسه،کتاب پیام نور رو خوندم ولی فقط تونستم یه تست بزنم :|اگر میخواید تست این درسو بزنید مرجع بخونید راهیان هم که شنیدم خوب نیست. |
آزمون ارشد ۹۵ - mostafa122 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ)shafiee123 نوشته شده توسط: در مورد طراحی پیاده سازی پرات ترجمه جعفرنژاد هم اگه کسی جواب سوالمو میدونه و بگه خیلی خوشحال میشم مرسی از همگیترجمه سالخورده خوبه جعفر نژاد و ندیدم نمیدونم خوبه یا بد |
آزمون ارشد ۹۵ - maziyariitt - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
کتاب پوران نوشته دکتر خلیلیان عالیه و ویس دکتر نورالله |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - shafiee123 - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
اگه بخوام خود منبع رو بخونم خیلی هست که !!!!!!!!! مسلما هم کل کتاب تو کنکور نمیاد کسی نمیدونه چه فصلاییش برا کنکور هست؟؟؟ به غیر از پوران دیگه چه کتابی خوبه؟؟ پوران تعداد صفحاتش مثل منبعش ک خیلی زیاده |