شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - frr - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)IT Pro نوشته شده توسط:WTF!(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: ظرفیت شما کمه با ۱۹۸ قبول شدی خواجه نصیرمنظورم رشته مهندسی فناوری اطلاعات (تمام گرایش ها) بود. OMG! |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
واقعا قراره ساعت ۷:۳۰ صبح کلاس باشه؟! |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
دوستانی که متقاضی فعالسازی سیستم تغذیه بودین، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو ببینید. نوشته برای فعال سازی باید به مسئولش مراجعه کنید. |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
بچه ها شماها شنبه ۷/۳۰ میاین دانشگاه..؟ امکانش هست جایی هم رو پیدا کنیم؟؟؟کیا مدیریت ارتباط با مشتری دارند؟؟ |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - iatii2 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
من شنبه از ۷:۳۰ تا ۱۲ کلاس دارم اما نمیام . باید برم ثبت نام خوابگاه دوستان دیگه چطور ؟ |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
من این درس رو دارم. من که قصد دارم بیام ببینم چه خبره و اگه کلاس بود شرکت کنم! به سایت اعتمادی نیست با تجربه ای که تو این چند روز به دست آوردم ... تو ذهنم صحنه ای رو میبینم که صبح شنبه ساعت ۷:۳۰ هستم دانشکده، تک و تنها، کارمندا هم بعد از من میان سر کارشون ... کلاس من از ۷:۳۰ تا ۹ و از ۱۰:۳۰ تا ۱۲ هست. اگه کلاس بود، بینشون میرم ساختمون مرکزی برای پیگیری کارها ... |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - z.hosseinkhani - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
ببخشید دوستان تجارت الکترونیکی و امنیت تجارت الکترونیکی و مدیریت زنجیره عرضه چه روز و ساعتهایی تشکیل میشه؟ ممنون |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: ببخشید دوستان تجارت الکترونیکی و امنیت تجارت الکترونیکی و مدیریت زنجیره عرضه چه روز و ساعتهایی تشکیل میشه؟ تجارت الکترونیکی: یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۵ تا ۱۷ امنیت تجارت الکترونیکی: شنبه و دوشنبه ساعت ۷:۳۰ تا ۹ مدیریت زنجیره عرضه: شنبه و دوشنبه ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - reza6966 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ)IT Pro نوشته شده توسط: دوستانی که متقاضی فعالسازی سیستم تغذیه بودین،این فعال سازی که همون روز ثبت نام انجام میدادند اما کسی نمیدونه چرا نمیشه توی سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لاگین کرد ؟ اصلا کسی تونسته لاگین کنه ؟ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ
بچه ها شماها جدا نگران تغذیه هستین؟؟؟ خیلی خوبین به خدا.. :دی معلوم نیست کلاس هامون چجوریه جریانش شماها غذا از گلوتون پایین میره؟؟ میخواین راجع به مجموعه ورزشی و استخر و رستورانم سوال کنین... بابا هزار تا گرفتاری هست.... این قسمت رفاهی هم هرچی کد ملی رو میزنم باز نمیکنه اصلا.... دوستان... خواهش میکنم یک بار دیگه این رو نگاه کنید به دقت... و بگید ما چرا همچین چیزی نداریم... |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Riemann - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)IT Pro نوشته شده توسط: فرم سند تعهد محضری رو براتون پیدا کردم: برادر این فرم تعهد محضری فقط برای دانشجویان خواجه نصیر هستش یا برای همه دانگشاه ها هست؟ منظورم اینه که برای وام صرف نظر از اینکه کدوم دانگشاه هستیم، باید این فرم رو پر کنیم؟ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - reza6966 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:گویا شما به یکی از دفاتر ثبت اسناد برید و موضوع وام دانشجویی رو بگید , خودشون میدونند و فرم دارند (فرمت فرم ها گویا یکسان هست)(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)IT Pro نوشته شده توسط: فرم سند تعهد محضری رو براتون پیدا کردم: مهم تعهد اون ضامن هست (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بچه ها شماها جدا نگران تغذیه هستین؟؟؟ خیلی خوبین به خدا.. :دی معلوم نیست کلاس هامون چجوریه جریانش شماها غذا از گلوتون پایین میره؟؟اگر اطلاعاتی راجب استخر و بیلیارد و سالن های ورزشی اونجا دارید , بگید در مورد ورود به سایت صندوق رفاه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. باید کد ملیتون رو به این فرمت وارد کنید ۱-۱۱۱۱۱۱-۱۱۱ , کلمه عبورتون نیز همون کد ملیتون با فرمت ذکر شده هست |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - alphax - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بچه ها شماها جدا نگران تغذیه هستین؟؟؟ خیلی خوبین به خدا.. :دی معلوم نیست کلاس هامون چجوریه جریانش شماها غذا از گلوتون پایین میره؟؟ ببخشید شما تهرانی هستی و مشکل غذا ندارید. ما که از جاهای دیگه میایم مشکل وام نداریم. باید به فکر غذامون باشیم. نمیتونم که غذا نخوریم یا از صبح تا شب دنبال غذا و رستوران باشیم |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بچه ها شماها جدا نگران تغذیه هستین؟؟؟ خیلی خوبین به خدا.. :دی معلوم نیست کلاس هامون چجوریه جریانش شماها غذا از گلوتون پایین میره؟؟ کنار این همه هزینه شبانه، فعال شدن سیستم تغذیه مث یه کور سوی امیده! از عنوان دانشکده میشه فهمید اهمیتی که به اون رشته ها داده میشه بالاتره و ما رو هم یه جوری کنارشون جا دادن ... (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: برادر این فرم تعهد محضری فقط برای دانشجویان خواجه نصیر هستش یا برای همه دانگشاه ها هست؟ منظورم اینه که برای وام صرف نظر از اینکه کدوم دانگشاه هستیم، باید این فرم رو پر کنیم؟ برای خواجه نصیر که همینه. بقیه رو اطلاعی ندارم. اما نظر منم همونه که دوستمون reza6966 فرمودن. (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: من هم ۷:۳۰ تا ۱۲ کلاس دارم؛ یعنی بیام؟ من که قصد دارم بیام! چون کارشون معلوم نیست شاید کلاس تشکیل بشه ... نقل قول: در مورد ورود به سایت صندوق رفاهانواع اعداد و فرمت ها! رو امتحان کردم. نشد! |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: اما من با این فرمت وارد شدم شاید شما روزانه هستین. |