یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - matt2007 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: بابا واسه اطلاعیه حفظ قرآن مجید اومد :دی۱۳۹۳/۰۴/۲۱ نه این قدیمیه تاریخشو ببین ... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Pegasus - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
دستها روی F5 .... آماده ..... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hkma - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
F5 - F5 F5 - F5 F5 - F5 F5 - F5 ... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeedgh144 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بچه ها زود برین سایت نتایج همین الان نیموودخیلی شوخی کثیفی بود ... قلبم اومد تو حلقم تا آخرای جملت |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - farshad1_1390 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
بیا دیگه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - abibib - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
داره میـــاد ! ماژول کارشناسی ارشد اومد بالا تو صفحه اصلی :-S |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fa_shinobi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
جوابا نیومده ولی سایت سنجش داره تغییر میکنه. فکر کنم میخوان نتایجو بزنن. عجب استرسی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - p_farhadi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
من با این رتبه ی داغونم نمی دونم چرا استرس دارم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fz_916 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
اف ۵ ام پوکید. چرا جوابارو نمیدن آخه؟! آخه چه کاریه که ارشد میاد بالای سایت اما هیچی به هیچی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hkma - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: مال چند برابر ظرفیت و شرایط خاص اومده همه با هم میاد |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - matt2007 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: مال چند برابر ظرفیت و شرایط خاص اومدهنه اینم قدیمیه تاریخش مال ۱۳ خرداده |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fa_shinobi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
مرد میخوام استرس نداشته باشه الان البته نه ازونایی که هرگز در کنکور شرکت نکرده اند. |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - m_ok - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ)p_farhadi نوشته شده توسط: من با این رتبه ی داغونم نمی دونم چرا استرس دارممنممممممممممممممممممممممممم دقییییییقا ))))) |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Falcon - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
تا قبل اینکه نتایج بیاد من یه سوال مطرح میکنم هم یکم بخندیم هم سرمون گرم شه ، پایین سایت سنجش نوشته : تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سازمان سنجش می باشد ! به نظر شما حقوق معنوی این سایت دقیقا چیه ؟ مثلا دعا هایی که به جونشون میشه یا ف_ش هایی که به ع_ه هاشون ارسال میشه؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - itmanesh - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
تو فکرم یه f5 فروشی بزنم،خودمم اولین مشتریش فکر کنم تو چند روز آینده پول خوبی توش باشه |