|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - robert - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ
هفته قبل دقیقا همین لحظات (( ساعت ۱۰ جمعه )) سر جلسه بودیم... اه اه...!! اصلا فکر نمیکردم اینقدر بد سوال بدن.... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ)robert نوشته شده توسط: هفته قبل دقیقا همین لحظات (( ساعت ۱۰ جمعه )) سر جلسه بودیم...واقعا خیلی خیلی بد بود !چشم بهم زدم دیدم ۱ ساعت گذشته ۲-۳ رو بیشتر نزدم
|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Aida92 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
سلام زبان ۰ ریاضی ۸/۰ مشترک ۴۰/۷۴ تخصصی نرم ۵۰/۰ میشه یکی به منم بگه احتمالا کجا قبولم یا رتبم حدود چی میشه ؟ مرسی مردم از استرس کاش زود اردیبهشت شه!!! |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - szss2013 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
سلام زبان ۲۰ ریاضی -۲ مشترک ۶ تخصصی ۲۲ میشه یکی به من بگه رتبم حدودا چقدر میشه؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: سلامای بابا چقدر اینا درصدای خفن نرم افزار رو میکنن! دیگه ما به تهران امید نداشته باشیم! چه وضعیه مسئولین رسیدگی کنن...!
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: سلام استرس!!!؟؟؟ درسته که زبان و ریاضی رو خراب کردی ولی در عوض دو تا ضریب ۴ بالای ۴۰% داری. امتیازی که خیلی ها از اون بی بهره ان. به شریف امیدوار باش، اگه خیلی بخوان نامردی کنن میندازنت تهران موفق باشی
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Aida92 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه.(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: سلامای بابا چقدر اینا درصدای خفن نرم افزار رو میکنن! دیگه ما به تهران امید نداشته باشیم! چه وضعیه مسئولین رسیدگی کنن...!
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه. نه دیگه من توی معدل ضعف شدیدی دارم! شوما معدلت چند بید؟!
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - abji22 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط: معذرت میخوام ازتون |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - A V A - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه. تا جاییکه من تحقیق و بررسی کردم رووی کارنامه های مختلف، معدل اصن رووی نفرات برتر کنکور تاثیر نداشت، من مطمئنم شما دونفر شریفین شرط میبندم
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: معذرت میخوام ازتون معذرت چیه بابا... دوره همیم یکی سوتی میده دیگه... تازه غیر شما هم چند نفر دیگه بودن چپه میخوندن... احتمالا از مرورگرتونه...!
|
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mohamadmo - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
درصدهای من با این کلید سنجش خیلی کم شد زبان۲۰ ریاضی۲۰ مشترک۳۰ نرم افزار۲۰ به تهران فکر می کردم ولی به یقین حذف شدم .احساس می کنم ۸۰ درصد کلید سنجش درست باشد شما چطور؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: من مطمئنم شما دونفر شریفین شرط میبندممن که هیچ امیدی به شریف ندارم! تازه همین درصدها هم معلوم نیست تا آخر همین جوری بمونه... کلید نهایی یک سری تغییرات داره... تازه کلی آدم نمیان درصدهاشونو بگن... نمونش ۲تا از رفیقای خودم... حالا شرط چی میبندی؟
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - robert - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه. بالاخره نفهمیدیم معدل تاثیر داره یا نه... ![]() تو حوزه ای که بودیم تو صف دستشویی !!! با چند نفر صحبت میکردم..اکثرا اونجا میگفتن تاثیر معدل چرت هست..!! جالب اینکه یکی مدار منطقی حذف کرده بود...یکی دیگه OS حذف کرده بود...یکی کلا ریاضی رو حذف کرده بود...اکثرا هم زبان رو حذف کرده بودن...!!!![]() ببینم...تو حوزه شما هم اینجوری بود که حداقل ۳۰ درصد اصلا نیومده بودن کنکور بدن و بعد از توزیع دفترچه تخصصی همه بلند شدن رفتن...؟؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ)robert نوشته شده توسط: بالاخره نفهمیدیم معدل تاثیر داره یا نه... معدل تاثیر داره مثله مرد! ![]() تو حوزه ما کلا وقت تخصصی ۱۰ درصد مونده بودن... عموجان همه این ۳۰۰۰۰نفر شرکت کننده سیاهی لشگرن... به جز ۵۰۰ ، ۶۰۰ تایی که تصمیم دارن درس بخونن... از اونا هم یک عده زیادی از مهر تا بهمن خسته میشن... میشه ۲۰۰ ،۲۵۰ نفر که با هم سر رتبه ها رقابت میکنن و میرن دانشگاه! اونایی قبول میشن که پیوسته تو این مدت مثل مرد! درس بخونن و خسته نشن.![]() البته من توی این جمله آخر صدق نمیکنم!
|