تالار گفتمان مانشت
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - robert - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ

هفته قبل دقیقا همین لحظات (( ساعت ۱۰ جمعه )) سر جلسه بودیم...

اه اه...!! اصلا فکر نمیکردم اینقدر بد سوال بدن....

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ)robert نوشته شده توسط:  هفته قبل دقیقا همین لحظات (( ساعت ۱۰ جمعه )) سر جلسه بودیم...

اه اه...!! اصلا فکر نمیکردم اینقدر بد سوال بدن....
واقعا خیلی خیلی بد بود !چشم بهم زدم دیدم ۱ ساعت گذشته ۲-۳ رو بیشتر نزدمSleepy

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Aida92 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ

سلام
زبان ۰
ریاضی ۸/۰
مشترک ۴۰/۷۴
تخصصی نرم ۵۰/۰
میشه یکی به منم بگه احتمالا کجا قبولم یا رتبم حدود چی میشه ؟
مرسی مردم از استرس کاش زود اردیبهشت شه!!!

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - szss2013 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ

سلام
زبان ۲۰
ریاضی -۲
مشترک ۶
تخصصی ۲۲
میشه یکی به من بگه رتبم حدودا چقدر میشه؟

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط:  سلام
زبان ۰
ریاضی ۸/۰
مشترک ۴۰/۷۴
تخصصی نرم ۵۰/۰
ای بابا چقدر اینا درصدای خفن نرم افزار رو میکنن! دیگه ما به تهران امید نداشته باشیم! چه وضعیه مسئولین رسیدگی کنن...!Big Grin

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط:  سلام
زبان ۰
ریاضی ۸/۰
مشترک ۴۰/۷۴
تخصصی نرم ۵۰/۰

استرس!!!؟؟؟ درسته که زبان و ریاضی رو خراب کردی ولی در عوض دو تا ضریب ۴ بالای ۴۰% داری. امتیازی که خیلی ها از اون بی بهره ان. به شریف امیدوار باش، اگه خیلی بخوان نامردی کنن میندازنت تهران

موفق باشی Smile

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Aida92 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط:  سلام
زبان ۰
ریاضی ۸/۰
مشترک ۴۰/۷۴
تخصصی نرم ۵۰/۰
ای بابا چقدر اینا درصدای خفن نرم افزار رو میکنن! دیگه ما به تهران امید نداشته باشیم! چه وضعیه مسئولین رسیدگی کنن...!Big Grin
شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه.Wink

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط:  شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه.Wink

نه دیگه من توی معدل ضعف شدیدی دارم! شوما معدلت چند بید؟!Big Grin

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - abji22 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:  HuhHuhHuh
زبان: ۴۵/۵۵%
ریاضی: ۱۲/۵%
مشترک: ۴/۹۴% (حسوداش بسوزن! Big Grin)
معماری: ۱۸/۷۵%
هوش: ۱۴/۵۸% (من خوشخیال فکر می کردم حداقل ۴۵ میزنم)

یا فاطمه زهرا اینا دیگه کین؟Confused

شما که هول ورت داشته و به فاطمه زهرا پناه آوردی لازم به ذکر می دونم من سه ساله فارغ التحصیل شدم و برای کنکور امسال ناگهانی تصمیم گرفتم و از اولای آذر شروع کردم. خداییش شما بودی چند میزدی!؟
به شما و فاطمه زهرا قول میدم سال بعد جبران کنم Big Grin Cool Tongue

بابا این بنده خدا درصد ها رو چپه میخوند! مثلا فکر کرده شما مشترک ۹۴ درصد زدی!Big Grin مخصوصا که جلوش به این نکته کلیدی اشاره کردی که: (حسوداش بسوزن!Tongue)

معذرت میخوام ازتون

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - A V A - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط:  شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه.Wink

تا جاییکه من تحقیق و بررسی کردم رووی کارنامه های مختلف، معدل اصن رووی نفرات برتر کنکور تاثیر نداشت، من مطمئنم شما دونفر شریفین شرط میبندمSmile

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  معذرت میخوام ازتون

معذرت چیه بابا... دوره همیمBig Grin یکی سوتی میده دیگه...Tongue تازه غیر شما هم چند نفر دیگه بودن چپه میخوندن... Big Grin احتمالا از مرورگرتونه...!

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mohamadmo - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ

درصدهای من با این کلید سنجش خیلی کم شد
زبان۲۰
ریاضی۲۰
مشترک۳۰
نرم افزار۲۰ به تهران فکر می کردم ولی به یقین حذف شدم .احساس می کنم ۸۰ درصد کلید سنجش درست باشد شما چطور؟

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط:  من مطمئنم شما دونفر شریفین شرط میبندمSmile
من که هیچ امیدی به شریف ندارم! Undecided تازه همین درصدها هم معلوم نیست تا آخر همین جوری بمونه... کلید نهایی یک سری تغییرات داره... تازه کلی آدم نمیان درصدهاشونو بگن... نمونش ۲تا از رفیقای خودم... حالا شرط چی میبندی؟ Big Grin

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - robert - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط:  شما که درصدات مثل منه !!!! احتمالا رتبمون تو یه رنجه.Wink

تا جاییکه من تحقیق و بررسی کردم رووی کارنامه های مختلف، معدل اصن رووی نفرات برتر کنکور تاثیر نداشت، من مطمئنم شما دونفر شریفین شرط میبندمSmile

بالاخره نفهمیدیم معدل تاثیر داره یا نه...Huh

تو حوزه ای که بودیم تو صف دستشویی !!! Big Grin با چند نفر صحبت میکردم..اکثرا اونجا میگفتن تاثیر معدل چرت هست..!! جالب اینکه یکی مدار منطقی حذف کرده بود...یکی دیگه OS حذف کرده بود...یکی کلا ریاضی رو حذف کرده بود...اکثرا هم زبان رو حذف کرده بودن...!!!Confused

ببینم...تو حوزه شما هم اینجوری بود که حداقل ۳۰ درصد اصلا نیومده بودن کنکور بدن و بعد از توزیع دفترچه تخصصی همه بلند شدن رفتن...؟؟

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ)robert نوشته شده توسط:  بالاخره نفهمیدیم معدل تاثیر داره یا نه...Huh

تو حوزه ای که بودیم تو صف دستشویی !!! Big Grin با چند نفر صحبت میکردم..اکثرا اونجا میگفتن تاثیر معدل چرت هست..!! جالب اینکه یکی مدار منطقی حذف کرده بود...یکی دیگه OS حذف کرده بود...یکی کلا ریاضی رو حذف کرده بود...اکثرا هم زبان رو حذف کرده بودن...!!!Confused

ببینم...تو حوزه شما هم اینجوری بود که حداقل ۳۰ درصد اصلا نیومده بودن کنکور بدن و بعد از توزیع دفترچه تخصصی همه بلند شدن رفتن...؟؟

معدل تاثیر داره مثله مرد!Big Grin
تو حوزه ما کلا وقت تخصصی ۱۰ درصد مونده بودن... عموجان همه این ۳۰۰۰۰نفر شرکت کننده سیاهی لشگرن... به جز ۵۰۰ ، ۶۰۰ تایی که تصمیم دارن درس بخونن... از اونا هم یک عده زیادی از مهر تا بهمن خسته میشن... میشه ۲۰۰ ،۲۵۰ نفر که با هم سر رتبه ها رقابت میکنن و میرن دانشگاه!Big Grin اونایی قبول میشن که پیوسته تو این مدت مثل مرد! درس بخونن و خسته نشن.Smile
البته من توی این جمله آخر صدق نمیکنم!Big Grin