![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - shine66 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ)shine66 نوشته شده توسط: ماشالله درصداتون انقد خوبه که جا نداره دیگه تخمین رتبه بزنی! پارسال دوست من ۱۱۰۰ آورد پیام نور قبول شد انتخاب رشته خیلی تأثیر داره تو قبولی به نظر من دوست شما گندترین انتخاب رشته تاریخو کرده. باور نمیکنید یه سری به کارنامه های پارسال بزنید.رتبه ۳۸۰ روزانه هم تو نرم نیاره شبانه رو ۱۰۰%میاره.تو معماری هم تو همین مانشت با رتبه۶۳۳ روزانه اردبیل آوردن اسمشون aryaee میتونید بپرسید از خودشون |
رتبه ارشد - ۱-۱ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
سلام به همه مانشتیا من برای ارشد تخمین رتبه زدم گرایش هوش ۱۴۰۰و گرایش نرم ۲۰۰۰ آیا شبانه جایی رو میارم تو این دو گرایش؟ ممنون میشم جواب بدین |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mohsen990 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)mamul نوشته شده توسط: سلام بچه ها. salam,shoma ghaat'an 2raghami mishi (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)SOFT23 نوشته شده توسط: مشترک۶۹ salamo aleykom!!! agha terekundi keeee, ina shukhie ya jeddi migi?! maro gerefti? migi ghabul mishi? age in2ta ro zade bashi, riazitam sefid nabashe faghat, yaani masalan bashe 7-8 darsad,to 1i. yaani khode 1. jeddi migamaa,man alan amirkabiram,va midunam sharayeto |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - svk7 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: زبان : ۵۰این درصدا با این رتبه اصلا بهم نمیخورن کارنامه از ساله قبل تو مانشت زیاد هس به اونا نگا کن |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - ۱-۱ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)aminnpm نوشته شده توسط: حدودای ۱۰۰۰بارتبه ۱۰۰۰ شبانه میاره؟ |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mojimbn - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
بچه ها نظرتون در مورد تخمین رتبه که توی سایت مدرسان شریفه چیه چقدر صحت داره رتبه منو با درصدای زبان ۰ ،ریاضی ۲۱ ،مشترک ۲۷، تخصصی نرم ۳۳ ، زده ۳۸۲ به نظرتون درسته ، به نظر شما با این درصدا رتبم چقدر میشه |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fas - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ)mojimbn نوشته شده توسط: بچه ها نظرتون در مورد تخمین رتبه که توی سایت مدرسان شریفه چیه تو سایت مدرسان بزنی بهتره. |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - esi - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
ببخشید این متنم ربطی به موضوع نداره اما کاملا هم بی ربط نیست. بچه ها به نظر من هم هنوز خیلی زوده که به این درصدا دلخوش کنید، اما معیار زیاد دوری هم نیست، احتمال تصحیح زیاده تو سوالات اما مسلما بعیده ۲۰ درصد به ۶۰ درصد تبدیل بشه یا عکس ، اما من تا ۲۰ درصد اختلاف رو هم دیدم ، ولی ۲۰ درصد اختلاف خیلی زیاده و ممکنه ۱۰۰ تا ۲۰ تا رتبه رو جابجا کنه ، پس فقط یه وضعیت سرانگشتی رو توضیح میده و نه دقیق و امکان تعیین مکان قبولی الان خیلی سخته. به نظر من یکی که شما تلاشتونو کردید، بهتره با درگیر نکردن ذهنتون و در نتیجه استراحت ذهنتون، از وقتتون رو به نحو احسن استفاده کنید تا بعدا حسرت این روزا رو نخورید( مثل من !!! که میگم بعد کنکور تا شهریور چیکار کردم واقعا (بماند که دانشجو بودم!)). اهداف بزرگی تری هم هست که نباید فراموش کرد. در مورد کلیدا و درصدا به نظرم چند نکته می تونه قابل توجه باشه : ۱- امسال سوالات انقدر زیاد ابهام نداشت و به نظر من یکی حداکثر تو ۲و۳ تا در تمامی سوالات امکان تغییر است و ابهام کمه. ۲- امسال رو با سال قبل اصلا مقایسه نکنید، همونطور که خودتون درصدای بچه ها رو می بینید امسال کنکور آسون( از طرفی هم ریاضی سخت) بود و درصد مشترک و تخصصی نرم واقعا قابل مقایسه نیست). در کل میخوام بگم امسال ترازا تو دروس مختلف، متفاوته و نمیشه با پارسال مقایسه کرد. شاید امسال شما مشترک ۴۰ بزنید و ریاضی ۴۰ و رتبتون از کسی که پارسال مشترک ۵۰ و ریاضی ۵۰ زده رتبتون بهتر بشه.(۴۰ ریاضی امسال خیلی ارزش داره). در کل بی خیال شدی و سعی کنید از این وقتایی که مجبورتون می کنند( برو بچ سازمان ) منتظر بمونید و مدام بیایید تونت و سوالا ، جوابا، درصدای دیگران، نمونه کارنامه سال قبل و .... رو نیگاه کنید، بهتره ازش تویه راه درست مثل زبان، تخصص کامپیوتری و ... استفاده کنید. مطمئن باشید مزد تلاشتونو خواهید گرفت. |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - shazde kuchulo - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ
سلام این درصد های منه آیا امیدی به تهران هست؟ زبان ۶ ریاضی ۸ مشترک ۳۶ تخصصی نرم ۴۳ تخصصی هوش ۱۲/۵ واقعا امیدی هست (نرم)؟ راستی معدل هم ۱۵/۲۳ |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fateme66 - 06 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: سلام سلام به قبولی های پارسال یه نگاه بندازید. به نظرم تهران امکانش کمه. |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - SOFT23 - 06 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ)gh elham نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)SOFT23 نوشته شده توسط: مشترک۶۹ ببخشید شما به بزرگواری خودتون!،آخه من فقط واسه شریف خونده بودم،هرچی خدا بخاد |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - arash16 - 06 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
من دفعه اولمه کنکور میدم هیچ اطلاعی ندارم وضعیتم چجوریاس، یکی بگه الان کجای کارم؟؟؟ زبان ۱% ریاضی ۱۴% (یکیشو شک دارم چی زدم، شاید هم ۲۲% بشم) مشترک با کلید فعلی ۳۴% تخصصی نرم ۴۳/۷۵% معدل: ۱۴/۵۱ رتبه م تو چه مایه ها میشه؟؟ ممکنه شیراز بیارم؟؟ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - ana9940 - 07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ
من که برای شریف و امیرکبیر می خوندم، بعد از کنکور فکر کردم فقط ریاضی رو بد زدم و امیدوار به قبولی دانشگاه اصفهان بودم. بعد که با کلید سنجش چک کردم دیدم اوضاعم خیلی خرابه. ... درصدام: زبان ۴۵ ، ریاضی ۴ ، مشترک ۲۲، نرم ۱۲ چند روزی خیلی اعصابم خرد شده بود ولی حالا میگم دیگه چیکار کنم. اگه قبول شدم که خداراشکر ، اگه نشدم می شینم دوباره می خونم و سال دیگه می زنم توی گوش کنکور! ![]() |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - shazde kuchulo - 07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: من که برای شریف و امیرکبیر می خوندم، بعد از کنکور فکر کردم فقط ریاضی رو بد زدم و امیدوار به قبولی دانشگاه اصفهان بودم. بعد که با کلید سنجش چک کردم دیدم اوضاعم خیلی خرابه. ... بعیده !!! شاید پیام نور یا مجازی اونم در تکمیل ظرفیت شبیه درصدای پارسال من!!! زبان ۱۵/۳۳ ریاضی ۱۷ مشترک ۲۲ تخصصی ۷ رتبه ۲۴۰۰ ![]() ایشالا سال دیگه یک رقمی تلاش کنید حتما موفق میشید ![]() |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - omidranjbar - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: سلام بچه ها. در بدترین حالت دانشگاه تهران (۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: آقا هر کی درصداشو میذاره حداقل یکی پیدا میشه که یه تخمینی براش بزنه چرا کسی واسه ما تخمین نمیزنه؟؟؟؟؟؟ زیر ۵۰ قطعا (۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ)masoud87ui نوشته شده توسط: زبان : ۴۵ معلومه دیگه ترکوندی و راحت زیر ۲۰ هستی:دی |