|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ
چقدر از این اخلاقم بدم میاد
چقدر تعارفی بودن بده چی میشه خب یدفعه برای کارم از یکی کمک بخوام یا کمک کسی رو قبول کنم... خودش داره میگه بابا من پایان نامه نداشتم میخوام کار کنم، بگذار رو موضوعت کار کنم، یا اون یکی دوستم که زیادی اکتیوه، از خداشه همش کارای این مدلی انجام بده، طفلک میره مقاله پیدا میکنه یا میخونه... هی من میگم نه... دوست دارم خودم انجام بدم... بیخود دوست داری، دختره بد. اینهمه سال خودت تنهایی همه کارا رو کردی خب بسه، یبار هم کمک کسی رو قبول کن... اه اه اه
استادام میدونم من چقدر سخت گیرم، هی میگن انقدر سخت به موضوع نگاه نکن، ساده بگیر... این چه اخلاقیه من دارم (
شاپالاق واجبم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteb - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ ب.ظ
هیچی بدتر از این نیست که آدم حرفاش رو تو دلش نگه داره و بریزه تو خودش اینقدر سوال توی ذهنم دارم که برای هیچ کدوم جوابی ندارم واقعا اگه میشد حرف زد خیلی از مشکلات به راحتی حل میشد ولی همین حرف نزدنها و به روی خود نیوردن ها بالاخره یه جایی کار دسته آدم میدن اما وقتی گوشی برای شنیدن نیست با حرف زدنم چیزی حل نمیشه وقتی قدرت پذیرفتن اشتباهات وجود نداشته باشه حرف زدنم فایده نداره تا وقتیکه خودمون نخوایم هر چقدر هم دیگران بگن تغییری در ما ایجا نمیشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: چقدر از این اخلاقم بدم میاد
چقدر تعارفی بودن بده چی میشه خب یدفعه برای کارم از یکی کمک بخوام یا کمک کسی رو قبول کنم... خودش داره میگه بابا من پایان نامه نداشتم میخوام کار کنم، بگذار رو موضوعت کار کنم، یا اون یکی دوستم که زیادی اکتیوه، از خداشه همش کارای این مدلی انجام بده، طفلک میره مقاله پیدا میکنه یا میخونه... هی من میگم نه... دوست دارم خودم انجام بدم... بیخود دوست داری، دختره بد. اینهمه سال خودت تنهایی همه کارا رو کردی خب بسه، یبار هم کمک کسی رو قبول کن... اه اه اه
استادام میدونم من چقدر سخت گیرم، هی میگن انقدر سخت به موضوع نگاه نکن، ساده بگیر... این چه اخلاقیه من دارم (
شاپالاق واجبم
اون بخش آخر که گفتی رو من میتونم با علاقه زیادی انجام بدم !!! نه فکر کنی دوست دارم کتک بزنما .. نه .. فقط میخوام ثواب کنم کار یه بنده خدا رو راه بندازم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MiladCr7 - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ
سلاااااام خدمت دوستای گلم .امیدوارم حال همتون خوب باشه.فک کنم این اخرین پستی هستش که تو مانشت میذارم.فقط خواستم از همه کسایی که تو این مدت به من کمک کردن تشکر کنم .چیزای خیلی خیلی زیادی اینجا یاد گرفتم و دوستای خیلی خوبی هم پیدا کردیم .
برای همتون ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم هر کجا که هستین موفق و سلامت باشین .
خدانگهدارتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
[php] (14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ)MiladCr7 نوشته شده توسط: سلاااااام خدمت دوستای گلم .امیدوارم حال همتون خوب باشه.فک کنم این اخرین پستی هستش که تو مانشت میذارم.فقط خواستم از همه کسایی که تو این مدت به من کمک کردن تشکر کنم .چیزای خیلی خیلی زیادی اینجا یاد گرفتم و دوستای خیلی خوبی هم پیدا کردیم .
برای همتون ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم هر کجا که هستین موفق و سلامت باشین .
خدانگهدارتون
امیدوارم خداحافظی شما و دیگر دوستان از مانشت همون داستان خداحافظی اکثر ماها از فیسبوق و دیگر شبکه های اجتماعی باشه که بعد از یه دوره کوتاه دوباره برگردید به جمع ما مانشتی ها
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: اون بخش آخر که گفتی رو من میتونم با علاقه زیادی انجام بدم !!! نه فکر کنی دوست دارم کتک بزنما .. نه .. فقط میخوام ثواب کنم کار یه بنده خدا رو راه بندازم
به قول خواهر زاده ام: چشم ما روشن!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: اون بخش آخر که گفتی رو من میتونم با علاقه زیادی انجام بدم !!! نه فکر کنی دوست دارم کتک بزنما .. نه .. فقط میخوام ثواب کنم کار یه بنده خدا رو راه بندازم
بیا .. مثلا خواستم کار خیر کنم این جواب منه ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: اون بخش آخر که گفتی رو من میتونم با علاقه زیادی انجام بدم !!! نه فکر کنی دوست دارم کتک بزنما .. نه .. فقط میخوام ثواب کنم کار یه بنده خدا رو راه بندازم
جواب شاپالاق، شاپالاق و تپیه هستااااا، حالا باز مشتاق هستید که کار خیر انجام بدید

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: اون بخش آخر که گفتی رو من میتونم با علاقه زیادی انجام بدم !!! نه فکر کنی دوست دارم کتک بزنما .. نه .. فقط میخوام ثواب کنم کار یه بنده خدا رو راه بندازم
جواب شاپالاق، شاپالاق و تپیه هستااااا، حالا باز مشتاق هستید که کار خیر انجام بدید

بله
به همین صراحت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: بله
به همین صراحت
من دیگه حرفی ندارم :|
خداروشکر، مانشت به بعضیا یه امکاناتی نمیده شکرت خدا
مارو باش کجا درد و دل میکنیم، آماده ضرب و شتم هستن ملتاااا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۱۰:۳۰ - ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ق.ظ
حذف شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ
مهمونامون هم رفتن.
دلم گرفته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - arezoo174 - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ
چرا از صب دلم گرفته ها ها هااااااااااااااااااااااااااااا
چرا از قبول مسئولیت اینهمه واهمه دارم ها ها هااااااااااااااااااااا
چرا به کار خودم مطمئن نیستم ها ها هاااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدا بخیر کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ
یک جمله زیبا از امیرالمومنین علی(ع):
نه سفیدی بیانگر زیبایی است.. و نه سیاهی نشانه زشتی..
کفن سفید اما ترساننده است و کعبه سیاه اما محبوب و دوست داشنتی است..
انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.... قبل از اینکه سرت را بالا ببری و نداشته هایت را به پیش الله گلایه کنی.. نظری به پایین بینداز و داشته هایت را شاکر باش ، انسان بزرگ نمی شود ، جز به وسیله ی فکرش، شریف نمیشود، جز به واسطه ی رفتارش و قابل احترام نمی گردد ، جز به سبب اعمال نیکش......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fa_shinobi - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ق.ظ)۱۰:۳۰ نوشته شده توسط: وقتی تکالیف عید یکی یکی از لابلای جزوات خود را نشان می دهند. 
دقیقا!!
فقط مال من یهویی همش از تو کیفم درومد
|