تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 08 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ

سلام دوستان
برای ارشد آی تی باید مباحث تکمیلی۲ هوش مصنوعی رو خوند؟

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nobody90 - 08 اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ ب.ظ

چقدر اینجا خلوت شده

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shbeheshti - 08 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:  چقدر اینجا خلوت شده
HuhHuhHuh

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 08 اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط:  سلام دوستان
برای ارشد آی تی باید مباحث تکمیلی۲ هوش مصنوعی رو خوند؟

واسه آزاد باید خوند
اما سراسری لازم نیست

(۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:  چقدر اینجا خلوت شده

خییییییییییییلللییییی
اصلا نمیدونم چرا اینطوری شده

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatemeh7192 - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ)shbeheshti نوشته شده توسط:  
(08 اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:  چقدر اینجا خلوت شده
HuhHuhHuh

یا همه سخت مشغول درس خوندنن وقت نمیکنن بیان اینجا! یا حس درس خوندن پریده مشغول کارا دیگه هستنUndecided

بچه ها برا جمع بندی دقیقا باید چکار کنیم؟
من ک تا جمع بندی هنوز خییییلی کار دارم...ولی الان حس میکنم هرچی خوندم یادم رفته!Sad
باید کتابارو دوباره یکی یکی بخونیم؟!

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nazanin_sh - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ق.ظ

سلام سلام سلااااام پر انرژی های عزیییییز.

بالاخره دور اول تمووووووووووم

از اینجا به بعدش مهمه.

دوستانی که میگن چقد خلوت شده. خب نزدیک کنکوریم بایدم خلوت بشه. شما هم پاشید بربد سر درس و مشقتون Smile

موفق بااااشییییید.

یادتون نره کسی میبره که تا آخرین لحظه یا استراتژی تلاش کنه.

میگم من یه پست توزیع موضوعی دروس تا سال ۹۴ دیدم ولی الان هرچقدر گشتم نبود. شما خبر ندارید کجاست؟ اصلا هست یا من خوابشو دیدم؟Big Grin

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - dariush.fathi - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ

سلام دوستان

انشالله همه به ارزوشون برسن .
تو این مدت بعضیا سخت تلاش کردن و به قول خودم سه هفته یه بار حموم رفتن!!! و بعضیا دیگه مث من (شکست نفسی میفرمایم) کم کاری کردنو نتونستن طبق برنامه شون جلو برن .

حالا اگه دوست دارین بگین که برنامه تون برای این چند روز باقی مونده چیه ؟
تا اونایی هم که به نوعی عقب افتادن (!!!!!) بتونن جبران کنن .

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ۰۰۱۷ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:  سلام سلام سلااااام پر انرژی های عزیییییز.

بالاخره دور اول تمووووووووووم

از اینجا به بعدش مهمه.

دوستانی که میگن چقد خلوت شده. خب نزدیک کنکوریم بایدم خلوت بشه. شما هم پاشید بربد سر درس و مشقتون Smile

موفق بااااشییییید.

یادتون نره کسی میبره که تا آخرین لحظه یا استراتژی تلاش کنه.

میگم من یه پست توزیع موضوعی دروس تا سال ۹۴ دیدم ولی الان هرچقدر گشتم نبود. شما خبر ندارید کجاست؟ اصلا هست یا من خوابشو دیدم؟Big Grin

سلام دوست عزیز. خسته نباشی. منظورت ایناست ؟
[تصویر:  397663_photo-2016-02-28-12-45-37.jpg]

[تصویر:  397663_photo-2016-02-28-12-45-34.jpg]

[تصویر:  397663_photo-2016-02-28-12-45-30.jpg]

[تصویر:  397663_photo-2016-02-28-12-45-27.jpg]

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nazanin_sh - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ)۰۰۱۷ نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز. خسته نباشی. منظورت ایناست ؟
[تصویر:  397664_photo-2016-02-28-12-45-37.jpg]

[تصویر:  397664_photo-2016-02-28-12-45-34.jpg]

[تصویر:  397664_photo-2016-02-28-12-45-30.jpg]

[تصویر:  397664_photo-2016-02-28-12-45-27.jpg]

بلهههههههه ممنوووون لطف کردید

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - PicaKing - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ب.ظ

سلام دوستان، اگر مشهدی های عزیز تمایل دارند در کلاس درس سیستم عامل دکتر حقیقت در عید شرکت کنند، لطفا به گروه زیر مراجعه کنند.
در ضمن خود دکتر حقیقت در گروه هستند و تا شب اطلاعیه های مربوطه رو خواهند گذاشت.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لطفا اگر دوست مشهدی هم دارید بهشون اطلاع بدید.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ

سلام به همه
امیدوارم همگی خوب و سلامت باشن. من که سرما خوردم! مراقب سلامتیتون باشید تا بهار برسه!

آفرین به نازنین خانم. امیدوارم همینطوری پیش برید که بتونید تا کنکور آماده باشین :-)
آقا داریوش خیلی ها احتمالا نتونستن همراه برنامه پیش برن و به هر حال برنامه ریزی کار آسونی نیست. ولی به نظرم میشه با تلاش بیشتر جبرانش کرد. همین که هنوز دارید ادامه می دید خودش یه پوئن مثبته. امیدوار باشید.
خانم nobody90 و فاطمه خانم فکر می کنم خلوتی اینجا یه مقدار طبیعی باشه به خاطر نزدیکی به کنکور. قبلاً هم در تاپیک های انجمن مانشت نزدیک کنکور تعداد پست ها کم می شد.

منم دارم درسا رو جلو می برم. محاسبات عددی، آمار و نظریه تموم شده و ساختمان داده ها و الگوریتم، گسسته به نصف رسیدن. جبر خطی، ریاضی ۱ و علوم ریاضی رو هم برای ادامه برنامه دارم براش. به هر حال فرصت زیادی نیست که شروع کردم. فکر کنم بیشتر از یه دور تا کنکور نمی تونم بخونم. ولی جعبه لایتنر که دارم مزیتش اینه که مرور درسها رو هم انجام می ده.

با آرزوی موفقیت برای همه :-)

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسیه مرادی - ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ

سلام به همه ی دوستان پر انرژی
من توی مباحث مرتبه‌ی زمانی و مکانی یه خورده مشکل دارم
میشه لطف کنید یه مقایسه‌ی کلی بین الگوریتم‌های مرتب‌سازی (انتخابی، حبابی، درجی، ادغامی، سریع، هیپ و درختی) برام انجام بدین؟
ممنون میشم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ)آسیه مرادی نوشته شده توسط:  سلام به همه ی دوستان پر انرژی
من توی مباحث مرتبه‌ی زمانی و مکانی یه خورده مشکل دارم
میشه لطف کنید یه مقایسه‌ی کلی بین الگوریتم‌های مرتب‌سازی (انتخابی، حبابی، درجی، ادغامی، سریع، هیپ و درختی) برام انجام بدین؟
ممنون میشم
فکر کنم در لینک زیر که بچه ها گذاشتن، بتونید مقایسه ی خوبی بین انواع مرتب سازی ها پیدا کنید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saharitst - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ق.ظ)husen نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط:  سلام من ترم اخر IT هستم و به احتمال زیاد یا امنیت بخوانم یا تجارت الکترونیک...امسال ازمون کارشناسی ارشد ثبت نام کردم ولی هنوز نخواندم به دلیل بعضی مسائل...فعلا برای سه تا درسم کتابی هم نخریدم..گذاشتم برای سال ۹۶//به نظر شما برای سال ۹۶ زیر شاخه های ای تی ثابت میمونند یا تغییر میکنند؟

به احتمال خیلی زیاد.حتی چارت آی تی هم عوض شده.

دوست عزیز تغییر چارت از سال ۹۳ اعمال شده برای همین شک دارم ..وگرنه بچه های ورودی ۹۲ هم چارتشون با ما یکیه

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ

اووووووفففففففففف
این نظریه خیلی درس بد قلقی
اعصابم و خورد کرده