زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohamad--figo - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
خداییش مسخره تر از این ندیده بودم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sararogue - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ
سلام کمککککک.... میشه لطفا یکی بگه الان کدوم دانشگاه وضعش تو چی بهتره؟ تجارت و شبکه علوم تحقیقات ِ تهران جنوب یا تهران مرکز؟!یا اصلا قزوین؟!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: دوستان با این افزایش ظرفیتی که دانشگاه آزاد ایجاد کرده تا ۲ سال دیگه بدون آزمون ورودی میگیره این خبر مال ۹۱/۱۱/۰۷ بوده یعنی دانشگاه ازاد ورودی نگیره مشکل همه حل میشه؟ کسی که سواد نداره ، دیپلم و لیسانس و ارشد و دکتری فرق نداره اگر برای کار میگی. کسی که پارتی داره با دیپلم هم میره سر کار . ربطی به مدرک نداره |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - reza_a - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
ثبت نام مجدد (تکمیل ظرفیت) هم اومده. ۲۵ هزار تومن پولشه. دوستان لیست ترازها رو از کجا میشه گرفت؟ الان باید اول کارت رو بخریم تا شماره داوطلبی رو بده؟ شما ها الان شماره داوطلبی دارین؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط: خداییش مسخره تر از این ندیده بودماین ظرفیت مازاد و واحد های جدید هست مسلما واحد های قبلی دیگه جا ندارن (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ)reza_a نوشته شده توسط: ثبت نام مجدد (تکمیل ظرفیت) هم اومده. ۲۵ هزار تومن پولشه. شماره داوطلبی همان هست که موقع ثبت نام یا روی صندلی ارشد نشستید بهتون دادند |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - setareye sobh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
ساری که نداشت ! تو مازندران فقط نور داره ! من رفتم همون آیت ا... آملی ، دیگه تکلیفم معلوم شد ولی خدا کنه بازم تکمیل ظرفیت بخوان ، ساری اعلام ظرفیت کنه .ایشالا همتون موفق باشین بچه ها |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar007 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Lamanta نوشته شده توسط: فقط همین مکان ها رو میشه واسه نرم افزار انتخاب کرد ؟؟؟؟؟؟؟ سلام. بچه ها من هوش علوم تحقیقات قبول شدم.ولی میخواستم به نرم افزار علوم تحقیقات یا مرکز یا ... تغییر گرایش بدم با این رشته ها یعنی دیگه راهی نیست؟نرم افزار علوم تحقیقات انتخاب سومم بوده..درصد دروس تخصصی نرم افزار ۵۰ درصد بوده.امکانش هست؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farzad.arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه من که شبکه قزوینو نیاوردم ، میتونم انتخاب رشته کنم و ممکنه بیارم؟ یا فقط برای دانشگاه های جدیدیه که اضافه کردن؟ علوی فاضل چیکار کرد الان؟؟؟ انقدر ظرفیت آیتی مگه تو کارشناسی آزادهای تهران بود که حالا اینهمه ارشد داره میگیره؟ با این وضع حداقل ۳۰۰ نفر داره توی تهران جدید میگیره .... میگم حداقل حداقل چون همون یک شبکه علوم تحقیقات که ۲۰۰ تا گرفت |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط:علوم تحقیقات(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:معماری کامپیوتر(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط: میشه بگینرشته و گرایش؟ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: الان نگید نتیجه دانشگاه بگید قرعه کشی دانشگاه آزاد ....خخخخخخخ، لبو فروش |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ
اون هایی که ناراضی هستن . نرن دانشاه ازاد کسی دعوت نامه نفرستاده براشون |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohamad--figo - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: اون هایی که ناراضی هستن . نرن دانشاه ازادمن یکی به خاطر راه دزفول تا ماهشهر از رشته معماری سیستم زدم.لیسانسم سخت بود الان نرم انتخاب کردم چون رفتن به ابودان ساده تره هیچ علاقه ای هم به درس ندارم کارشناسی رو دیدم , دیگه حساب کار دستم اومد.از من به شما فکر هزینه باشید و علم خودتون چون با مدرک فلان دانشگاه چیزی عاید نمیشه .چی فکر میکردیم چی شد ؟ قربونت برم خدا هرچی شد فقط مراقبم باش . |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)sararogue نوشته شده توسط: سلام در رشته آی تی علوم تحقیقات و جنوب و مرکز و شمال تازه این ترم ارشد آی تی آورده، اما قزوین از سال ۸۲ آی تی را در دانشگاه آزاد آورده و سال ۸۴ ارشد شبکه آورده تا چندین سال فقط همین واحد شبکه ارائه می داد اما امسال دیگه شورشو در آوردن هر دانشگاهی برای خودش رشته ارشد و دکتری اضافه کرده اینها اصلا آی تی کارشناسی هم ندارن کدوم دانشگاه دولتی بدون اینکه کارشناسی داشته باشی مقطع ارشد ارائه میده؟؟؟، واقعا برای دانشگاه آزاد متاسفم ، دوستان با این وضعیت تا دو سال دیگه آزاد کلا بدون آزمون ورودی می گیره و همینطور سال های بعد برای دکتری مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ
من شبکه علوم تحقیقات هستم. این بهتره یا تجارت الکترونیک بنظر شما؟ شبکه مرکز .شمال و جنوب هم گذاشته. اینها چطورن؟ البته اگه سیستمهای چند رسانه ای تهران میذاشتن من بدون سوال میرفتم. ضمنا ۲۰۰ تا نگرفته. آخرین رتبه ۲۰۲ هست لزوما رتبه ۱۹۹ وجود نداره مثلا رتبه ۲۰۲ ۲۰۰ ۱۹۷ ۱۹۳ ۱۹۰ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - iman_n21 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
من هم علوم تحقیقات تهران - هوش - ترم بهمن قبول شدم کسی میدونه ثبت نامش چه موقع س ؟ |