تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:  
(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  دوستان یک مورد رو اشتباه نکنید.
یک عده فکر میکنن تراز ها خیلی اومده پائین
اومده پائین اما نه اون چیزی که فکر میکنید
بببنید این ها دقیقا کار تکمیل ظرفیت بهمن رو الان یک سره انجام دادن
یعنی همان ترازی که این واحد ها پارسال ۹۲ در تکمیل بهمن داشتند الان دارند.
دقیقا تکمیل ظرفیت بهمن ماه رو فرستادند بهمن ماه.
من دیگه فکر نمیکنم تراز ها در بهمن ماه از این کمتر بشه. مگر برنامه دیگه ای دارن.
به نظرم بهمن ماه مانور میدن روی واحد های جدید و تصویب گرایش های یک رشته. مثل هوش و سخت افزار و ...
الان تکمیل بهمن رو همین الان جوابش رو دادن بهتون و تراز ها هم کم شده.

مرسی
اخه فکر کردم الگوریتم موازی و سیستم خبره و مدلسازی همش برنامه و کد ایناست من بلد نیستم Sad
کدوم درساش اسون تره؟
میشه انتقالی بگیریم به پیام نور یا غیرانتفاعی؟

ببخشید سوال زیاد پرسیدم تازه کارم Big Grin

راستش اقا سینا این تاپیک بچه های تازه قبولی هست
به نظرم باید در بخش بچه های ارشد و باسابقه تر مطرح کنید تا بهتر پاسخ بگیرید . ببخشید
آخه یه نفر با تراز ۷۷۰۰، نرم علوم تحقیقات افتاده ورودی بهمن، بعدشم اینکه چرا سراغ انتخابای بعدی نرفته؟!!!
[/quote]

بچه ها نگرانم نکنید یعنی من شبکه قزوین قبوا نمی شم
!؟!؟
باید تا بهمن صبر کنم؟؟؟
ترو خدا نهههههههههههههههههههه
[/quote]
آقا پدرام نگران نباشید،احتمالش هست که بگیره دوباره

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ

اینجا بشینم استرس می گیرم
من برم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - be_sooye_movafaghiat - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ

بچه ها کسایی که ورودی بهمن هستن رو می نویسه دیگه تو همون کارنامه که قبول ورودی بهمنن...؟؟؟

برای من ننوشته چیزی... فقط نوشته قبول...

نگران شدم نوشتین بعضیا ورودی بهمنن

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Asemaneabi - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ

الان تو سایت azmoon.com
نوشته نتایج کارشناسی ارشد دیگه.. چرا نمیرید ببینید؟؟؟؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  بچه ها کسایی که ورودی بهمن هستن رو می نویسه دیگه تو همون کارنامه که قبول ورودی بهمنن...؟؟؟

برای من ننوشته چیزی... فقط نوشته قبول...

نگران شدم نوشتین بعضیا ورودی بهمنن
شما با خیال راحت بربن برای ثبت نام مهر.
فقط بهمنی هارو ذکر کرده داخل کارنامه هاشون

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - be_sooye_movafaghiat - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ

ممنون ازتون خیلی زیااد که جواب دادیییین... نگران شده بودم واقعا

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marjan_gh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ

منم علوم تحقیقات اهواز قبول شدم
به همه تبریک میگم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohamad--figo - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ

اقا من انتخاب اول قبول شدم اما میخوام تغییر گرایش بدم .زمانش دقیقا کیه؟اگر نتایج هفته بعد میاد و قبول نشدیم و با توجه به اینکه زمان ثبت نام از ۲۲ هست .میشه بعدا ثبت نام کرد؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sara88 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ

سلام دوستان. راستش اصلا شرایط اونجوری که دوس داشتم پیش نرفت ولی امیدوارم شما نتایج دلخواهتون رو گرفته باشید.
من هوش مصنوعی دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات تهران قبول شدم. بنظر شما ارزش هزینه کردن و وقت گذاشتن رو داره؟؟ یا یه سال دیگه بمونم پشت کنکور و شانسمو دوباره امتحان کنم؟ امسال سال دوم بود که کنکور دادم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Lamanta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ

محدوده ثبت نام تا کی هست ؟؟؟؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sara88 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:  انتخاب اولم علوم تحقیقات - هوش مصنوعی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه ۷۸

پس همکلاسی هستیم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sara88 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)behnam8811413 نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:  منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم Big Grin رتبه ۴
تبریک
هم کلاسی شدیمBig Grin

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:  منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم Big Grin رتبه ۴
تبریک
هم کلاسی شدیمBig Grin

منم همکلاسیتونم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط:  اقا من انتخاب اول قبول شدم اما میخوام تغییر گرایش بدم .زمانش دقیقا کیه؟اگر نتایج هفته بعد میاد و قبول نشدیم و با توجه به اینکه زمان ثبت نام از ۲۲ هست .میشه بعدا ثبت نام کرد؟

بله بدون شک زمانی میزارند. نگران نباشید از این بابت.
امروز عصر احتمالا لیست میاد.azmoon.org

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sara88 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)behnam8811413 نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:  منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم Big Grin رتبه ۴
تبریک
هم کلاسی شدیمBig Grin

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:  منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم Big Grin رتبه ۴
تبریک
هم کلاسی شدیمBig Grin
منم همکلاسیتونم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط:  اقا من انتخاب اول قبول شدم اما میخوام تغییر گرایش بدم .زمانش دقیقا کیه؟اگر نتایج هفته بعد میاد و قبول نشدیم و با توجه به اینکه زمان ثبت نام از ۲۲ هست .میشه بعدا ثبت نام کرد؟

بله ظاهرا می شود با این شرایطی که خودشون بوجود آوردن