مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ashkan_d13 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: سلام!من از دکتر میرعمادی پرسیدم گفت واسه رتبه اولیا تا دوم وقت هست الان که ثبتنام بسته خب؟ منظورش از دوم نبوده همراه با ترمیم بقیه؟ باید فرم ثبتنام با تأخیر پر کنیم آیا؟! همهی درسا+رزرو پر شدن چی؟ فرم مشاوره با استاد راهنما رو میشه دوباره نوشت؟؟؟ الان تا موقع انتخاب واحدمون باید همهی کلاسارو بریم تا بعد ببینیم چی برمیداریم؟!! بعد مگه انتخاب واحد قرار نبود با اولویت باشه چرا همه ۸ صبح تا ۱۶ بودن؟؟؟؟ |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - shahram_sharifnia - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ
سلام بچهها، کسی هست سیستم عامل پیشرفته برداشته باشه؟ به شدت به کمکش نیاز دارم. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ali - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ
یه سوال دارم از بچه های شریف من اگه بخوام از امیرکبیر انتقالی بگیرم شریف با توجه به اینکه تو انتخاب رشته ۱۰۰% آوردمش میتونم انتقالی بگیرم ؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: بعد مگه انتخاب واحد قرار نبود با اولویت باشه چرا همه ۸ صبح تا ۱۶ بودن؟؟؟؟اولویت یعنی زمان شروع ثبت نام ها اولویت دارن که تو گرفتن درس ها هم تاثیر زیادی داره چون بعضی درس ها سریع پر میشن. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: یه سوال دارم از بچه های شریفتا اونجایی من شنیدم انتقالی و مهمانی در ارشد ممنوعه |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ali - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
من شنیدم امکانش هست اما به شبانه منتقل میشن اما نمی دونم درسته یا نه ؟ امکانش هست از قسمت تحصیلات تکمیلیتون بپرسید >؟ با تشکر. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: یه سوال دارم از بچه های شریفواسه چی میخوای انتقالی بگیری به شریف ای تی امیر کبیر که میگن از شریف بهتره ، مخصوصا امنیتش منم فکر کنم نمیشه، تو دفترچه هم نوشته انتقال تو ارشد ممنوعه ولی باز یه زنگی بزن سنجش یا از شریف بپرس اینم لینکی که دوستمون انرژی مثبت گذاشتن و می تونه کمکت کنه :https://manesht.ir/forum/showthread.php?tid=7899 بچه های نرم شریف در مورد دروس سیستمهای پشتیبانی تصمیمگیری ---> دکتر جبیبی و ارزیابی کارایی کامپیوترها ---> دکتر موقر راهنمایی کنن |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: از وقتی نمرات معماری پیشرفته دکتر سربازی رو تو بورد دیدم دارم ذهنم رو برا مشروطی با فضاحت تو ترم اول آماده می کنم!دروس دکتر سربازی همشون همین طوره! عموما یه ۵-۶ نمره ای ارفاق می کنن البته همیشه نمره ماکزیمم این قدر نیست مثلا یکی از دروس رو ترمی که داشتم بالاترین نمره ۱۹ و خورده ای بود ali اقا می تونید با دفتر تحصیلات تکمیلی (خانم کریمی)یا با خانم ناطق تماس بگیرید سوال کنید. اینم شماره تلفن ها : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اولش ۶۶۱۶ هست فکر کنم. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - luna - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: بچه های نرم شریف در مورد دروس دو تا درس کاملا متفاوت رو گفتین! من بهتون پیشنهاد می کنم که هفته اول سر هر دو تا کلاس برید و با استادا و درس و امتحان و تمرین و ... هر دو آشنا بشین. ولی خوب از لحاظ سادگی و سختی و نمره و اینا اگه بخواین اولی ساده تره! نکته خیلی مهم اینه که ترم اول بهتره با استادایی درس بردارین که تو فیلد مورد علاقه شما کار می کنن. چون باید تا آخر همین ترم استاد راهنما انتخاب کنید و اگه استاد رو نشناسین یا استاد شما رو نشناسه یکم سخته. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: از وقتی نمرات معماری پیشرفته دکتر سربازی رو تو بورد دیدم دارم ذهنم رو برا مشروطی با فضاحت تو ترم اول آماده می کنم! سه شنبه صبح رفتم دیدم معماری پیشرفته جهانگیر ۱۷ نفر گرفتن بعدش بعد از ظهر که دیدم شده بود ۱۰ نفر! همه میگن سخت گیره / ای وااااای / چه ترمی بشه این ترم یک ... |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - f_f - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
میشه یه راهنمایی هم در مورد داده کاوی دکتر بیگی و توصیف و وارسی دکتر میریان بکنید؟ |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - luna - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
دکتر بیگی مگه داده کاوی دارن؟ قبلا نداشتن. خیلی دکتر بیگی رو نمیشناسم. اگه می خواین در زمینه هایی که یکم به هوش هم نزدیک تره تز بردارین شاید بد نباشه کلاس دکتر بیگی رو بگیرید. فکر می کنم استاد سخت گیری نیستند.(مطمئن نیستم) اگه موضوعات تزهای بجه هاشون رو ببینید خیلی طیف وسیعی از موضوعات رو دربرمی گیره. توصیف وارسی در مورد توصیف فرمال در مهندسی نرم افزار هست. مباحث ریاضی در اون هست. به نظر من خوبه که یه مهندس کامپیوتر این درس رو بگذرونه و حتی اگه نخواد در این زمینه ادامه بده حداقل یک دید داشته باشه. درس سختی هست ولی دکتر میریان استاد سخت گیری نیستند. کلا خیالتون رو راحت کنم! مهندسی نرم افزار در شریف خیلی سخت نیست! استادا هم اکثرا سخت گیری های بی مورد ندارن. نمره ها هم نسبتا خوبه! دیگه به نظرم مهم اینه که خیلی سریع به موضوع مورد نظرتون برسید و درساتون بر حسب نیازتون به تزتون و همین طور نیازهایی که فکر می کنید یه مهندس نرم افزار به طور کلی داره بردارین. مثلا داده کاوی شاید خوب باشه که دید داشته باشید ولی اگه در این زمینه نمی خواین کار کنین می تونید ترم ۳ این درس رو بردارین. ولی اگه می خواید در این زمینه ها کار کنید ترم ۱! خلاصه که انتخاب مناسب درس ها برای شناخت استاد و موضوع مورد نظرتون مهم ترین کار در ترم ۱ هست! در مورد توصیف فرمال هم همین طوره! اگه هنوزم مطمئن نیستین هفته اول برید سر همه کلاسا بشینین تا با استاد و درس آشنا بشین. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: کلا خیالتون رو راحت کنم! مهندسی نرم افزار در شریف خیلی سخت نیست! استادا هم اکثرا سخت گیری های بی مورد ندارن. نمره ها هم نسبتا خوبه!شوخی بود دیگه ان شاالله خیره |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - shahram_sharifnia - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ
لطفاْ درباره سیستم عامل پیشرفته و Fault هم راهنمایی کنید. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - f_f - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: دکتر بیگی مگه داده کاوی دارن؟ قبلا نداشتن. خیلی دکتر بیگی رو نمیشناسم. اگه می خواین در زمینه هایی که یکم به هوش هم نزدیک تره تز بردارین شاید بد نباشه کلاس دکتر بیگی رو بگیرید. فکر می کنم استاد سخت گیری نیستند.(مطمئن نیستم) اگه موضوعات تزهای بجه هاشون رو ببینید خیلی طیف وسیعی از موضوعات رو دربرمی گیره. مرسی از توضیحات کامل و امیدوار کنندتون |