![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخهی قابل چاپ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ ق.ظ
به نرم درسای این ترم بزار با کلاس .اینجوری بهتره |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
خوب با این چند بخشها چی کار می کنین؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
نرم افزار صدای سلاجقه دارم حتما اولین ویس باید گوش کنم تا بفهمم چه جوری درس بخونیم فردا میگم دیگه از شنبه است.. |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: مسافر جون دکتر حقیقت درسته نه طریقت ! مرسی افاق جون!حقیقت طرقی هستن واسه همین یه لحظه قاطی کردم این جوری شد! ![]() ![]() ![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ق.ظ
خیلی هم لطف میکنی د افاق خانم کمکمونم کنید |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ق.ظ
باشه! این ترم بهجز طراحی الگوریتم و سیستم عامل از درسای کنکور چی دارین؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - ف.ش - ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ق.ظ
خواهش میکنم. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ق.ظ
نرم افزار ..شبکه ..قرارمون این بود دیگه درسته؟...میخوای شما الگوریتم بخون بعد من خودم میرسونم..من به جاش مثلا یه فصل دیگه پایگاه میخونم |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ق.ظ
خوب الگوریتم و بذاریم واسه توی طول ترم.اگر مشکلی داشتیم سوال می کنیم از هم دیگه! من از گسسته خیلی می ترسم!!احساس می کنم هیچی بلد نیستم.اونم شروع کنیم بد نیست! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ق.ظ
جدا خیلی خوبه اگر وقت کردید بعد کنکور ما را راهنمایی کنید |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - ف.ش - ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۸ ق.ظ
امیدوارم نتیجه خوبی بگیرم که تجربه خوبی داشته باشم که بتونم در اختیار شما هم بگذارم وگرنه منم باید بیام با شما برنامه ریزی کنم واسه سال بعد! ![]() منم میشم جزو بچه های سال سوم البته من میشم بچه سال سوم کنکور! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ق.ظ
منم همینطور..گسسته همین وضعه ..استاد یوسفی گفت تو کتابش تمرین زیاده اول اینا رو حل کنیم بعد اگر وقت کردیم تمرینات گریمالدی..اولش گیر نذیم از مجا...مهم اینه که شروع کنیم..بعد راه مییفتیم |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ق.ظ
ایشالا قبول میشین با یه رتبهی خوب!! اما بعدش ما رو هم تحویل بگیرین بهمون کمک کنین! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ق.ظ
من کتاب پیا نور دارم واسه گراف درخت عالی بود..میخوای از اون فصل ها شروع کنیم که راحت تره |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ق.ظ
باشه! پس تا اینجا شد ۵۰۴ درس ۳ پایگاه نرمال سازی گسسته شروع کنیم ![]() نرم و شبکه هم فردا مشخص می شه! درسته؟ |