|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hamidkhl - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ
من امسال سربازم، فقط یک هفته مونده به کنکور یه مروری کردم،درصد های تقریبیم زبان: ۳۳ ریاضی: ۲۵ مشترک: ۳۰ تخصصی هم نزدم چون هیچی یادم نبود! کسی میتونه بگه رتبم حدودا چند میشه؟ |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - alirezajf68 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
اینم درصدهای من: زبان:-۲(منفی۲) ریاضی:-۴(منفی۴) مشترک:۴۸ نرم:۲۰ من فقط ۴ تا درس منطقی-معماری-نظریه-ساختمان داده رو خوندم اومدم سر جلسه.قصد سال بعد رو داشتم.حالا بنظرشمایک سال دیگه باید بشینم یا امسال قبول می شم؟شما فکر می کنید چه رتبه ای میارم؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - mosenabdoli - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ق.ظ)sinohe نوشته شده توسط: کسی میدونه این سیستم های تخمین رتبه تا چه حد پارسال به واقعیت نزدیک بوده؟ واسه من یکی میگه ۴۰ یکی ۵۰! اون نرم افزار هم نصب نمیشه واسم اگه کسی تونست ممنون میشم بهم بگه: خیلی درصدات خوبه ... فکر کنم در بدترین حالت ۱۰۰بشی ... |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - arminjahan - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: میبینم که همه سرگرم حساب کردن رتبه هستن [attachment=3006] -------------- (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: من امسال سربازم، فقط یک هفته مونده به کنکور یه مروری کردم،درصد های تقریبیمبا معدل ۱۵ [attachment=3007] -------------------- (۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ)alirezajf68 نوشته شده توسط: اینم درصدهای من: با معدل ۱۵ چون ریاضی منفی زدی احتمال زیاد خیلی رتبت بدتر بشه [attachment=3008] ---------- (۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: زبان ۶۶ با معدل ۱۵ رتبتون به نظر میاد زیر ۱۰۰ بشه درصداتون خیلی خوبه [attachment=3009] |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - sinohe - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ق.ظ)sinohe نوشته شده توسط: کسی میدونه این سیستم های تخمین رتبه تا چه حد پارسال به واقعیت نزدیک بوده؟ واسه من یکی میگه ۴۰ یکی ۵۰! اون نرم افزار هم نصب نمیشه واسم اگه کسی تونست ممنون میشم بهم بگه: امیدوارم
|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - watson - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ق.ظ
زبان : ۲ ریاضی : ۳۲ مشترک : ۲۴ تخصصی نرم : ۵۲ تخصصی هوش : ۱۸ |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hamid.adldoost - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ق.ظ
برای منم بگین لطفا خواهش می کنم ![]() زبان ۳۵ ریاضی ۱۴/۵ (چهارده و نیم ) مشترک ۴۲ (چهل و دو ) نرم ۹ (نه) هوش ۱۲/۵ (دوازده و نیم ) معدل : ۱۴/۳۰ ضمنا اگه علوم کامپیوتر هم میشه بگین : زبان ۳۱ پایه : ۲۱ گسسته : ۲۵ ساختمان داده و الگوریتم : ۲۲ معماری ۲۹ نظریه ۵۶ آنالیز عددی صفر |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - irisadaf - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
اگه بنا به این حرفا باشه که من هیچ شانسی ندارم. البته من فقط و فقط ۱ ماه براش خوندم اما خیلی بد شد: زبان:۱۰ ریاضی: ۴- (دو تا تست زدم اونم اشتباه شد!!!!) مشترک: ۴۴ هوش : ۳۱ معدل : ۱۶/۷ البته من فقط امیدم به این بود که زیر ۴۰۰ شم اصفهان هوش بیارم که با این اوضاع به خصوص با ریاضی منفی دیگه هیچی. اما باز هم امید به خدا، هرچه پیش آیدخوش آید..... |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - fateme66 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: میبینم که همه سرگرم حساب کردن رتبه هستن ممنون از لطفتون، میترسم امیدوار بشم بعد اعلام نتایج بخوره تو ذوقم. |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - askary_amir69 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ
سلام . خواهشا دوستان بگن با این درصدا جایی قبولم یا نه؟ ایشالا که قبولم مجموعه مهندسی کامپیوتر زبان : ۵۰ % ریاضی : ۴ % مشترک : ۲۰ % نرم افزار : ۲۳ % هوش مصنوعی : ۱۳ % |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - fateme_shz - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ
بچه ها با رتبه ۴۰۰ میشه شبانه اصفهان قبول شد؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - morelo - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ)fateme_shz نوشته شده توسط: بچه ها با رتبه ۴۰۰ میشه شبانه اصفهان قبول شد؟ نه/ ۲۰۰با تا ۳۰۰ میشه قبول شد |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - rezvan_m - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
من بعضی سوالارو یادم نمیاد چی زدم اما درصدام به طور میانگین ایناست , اگه واسه منم تخمین بزنید خیلی ممنون میشم: زبان: ۲۰ ریاضی:۳۷ مشترک:۵۱ تخصصی نرم:۲۶ معدل: ۱۷/۲۷ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ)fateme_shz نوشته شده توسط: بچه ها با رتبه ۴۰۰ میشه شبانه اصفهان قبول شد؟ ۲۰۰ تا ۳۰۰ که روزانه هست . شاید با ۴۰۰ امسال بشه شبانه اصفهان آورد روزانه برخی از شهرها رو هم به احتمال قوی میآرید. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - arminjahan - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ)rezvan_m نوشته شده توسط: من بعضی سوالارو یادم نمیاد چی زدم اما درصدام به طور میانگین ایناست , اگه واسه منم تخمین بزنید خیلی ممنون میشم: درصدهات خوبه رتبه خوبی میاری [attachment=3022] ----------------- (۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط: برای منم بگین لطفا خواهش می کنم [attachment=3023] |