تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مهر ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ

چقدر این مدار الکتریکی سخته.

اصلا از پارسه چیزی متوجه نمیشم... جزوه استاد خودمون هم ناقصه طبیعتا چون برا ترم دانشگاهی تدریس شده نه کنکوری.
فکرشو نمیکردم انقدر سخت باشه این درس. چطور پاس شدم ترم سه این درسو نمیدونم :|

هرچند اینجا هیشکی انگار جواب سوال کسی رو نمیده ولی میپرسم به امید اینکه شاید جوابی گرفتم:دی رفقا این درس واسه همه انقدر سخته یا فقط واسه من؟
میخوام ببینم زیاد وقت نذارم رو این درس یا زیاد وقت بذارم...؟

خیلی سخته لامصب! خیلی خیلی کلافه و خسته ام کرده حس میکنم اصلا تا شب نمیتونم هیچی دیگه بخونم! از صبح میخونمش هنو هیچی نفهمیدم ازش. کلی وقتمو گرفت لعنتی! :|

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  هرچند اینجا هیشکی انگار جواب سوال کسی رو نمیده ولی میپرسم به امید اینکه شاید جوابی گرفتم:دی رفقا این درس واسه همه انقدر سخته یا فقط واسه من؟
من هوش نیستم که در موردش بگم ولی فک کنم بعضیا حذف می کنن...من جای شما بودم از چندتا از بچه های سال پیش masoud67 و izadan11 حتما سوال میکردم..هرچی باشه رتبه خوبی تو هوش اوردن

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  من شبکه حقیقت را خوندم ولی الان که دارم کراس را میخونم میبنیم منبع کنکور تو این ۲ سال از این کتاب بوده.
به نظر من فقط کراس بخونید و جزوه صبایی و حل المسائل کراس از لشگری را کامل بخونید
بی خیال شبکه حقیقت
من نمیدونم چطوری باید با سر فصلای ازمونای پارسه هماهنگ شم از روی کتاب کراس Sad(

گروه درسی مهر ماه - saeidkhan - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ

فردا ازمون ۲۵ درصد اوله پارسه است
کیا اماده ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نه

Re: RE: گروه درسی مهر ماه - e2000 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:  فردا ازمون ۲۵ درصد اوله پارسه است
کیا اماده ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نه
منم کامل نه! ولی احساس می کنم همه یادم رفته Big Grin

RE: گروه درسی مهر ماه - kingmax - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ

بذار من بگم امیدوار شید من فقط ۴تا درسو رسیدم BlushConfused

Re: RE: گروه درسی مهر ماه - e2000 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:  بذار من بگم امیدوار شید من فقط ۴تا درسو رسیدم BlushConfused
بازم خوبه که Smile)، ایشالا ۵۰٪ جبران میکنید.

گروه درسی مهر ماه - explorer - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  من نمیدونم چطوری باید با سر فصلای ازمونای پارسه هماهنگ شم از روی کتاب کراس

فقط لایه فیزیکی رو نداره بقیه مشخصه ولی اگه خلاصه برداری نکرده باشی توی این ۲۵% ها جمع کردنش سخته.

RE: گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  من شبکه حقیقت را خوندم ولی الان که دارم کراس را میخونم میبنیم منبع کنکور تو این ۲ سال از این کتاب بوده.
به نظر من فقط کراس بخونید و جزوه صبایی و حل المسائل کراس از لشگری را کامل بخونید
بی خیال شبکه حقیقت

جزوه صبایی از کجا؟

گروه درسی مهر ماه - pesaredelsokhte - 17 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ

۲۵% اول رو اصلا آماده نیستم :دی

فقط میخوام برم شریف رو از نزدیک ببینم :X

گروه درسی مهر ماه - mcse2010 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ

جزوه صبایی تو فروم هست

گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ

واسه فردا استرس دارم فک کنم هرچی خوندم یادم رفته سیستم فصل ۳ نرسیدم شبکه هم به فصل ۴ نرسیدم
در کل به فصلایی که ازشون حتما سوال میاد نرسیدم Smile برنامتون واسه فردا بعد ازظهر چیه؟
من خواب عمیق یه ۷و۸ ساعتی طلبکارم Smile

فک میکنین سوالا از کجا ها میاد؟
حدس من: سیستم از زمانبندی ها شبکه از مدولاسیونQAM که من نخوندم حتما سوال میاد از هوش هم اصن سوال نمیاد Smile چون همشو خوندم

RE: گروه درسی مهر ماه - abji22 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  معماری ی چند فصل مهم و خوبشو بگیدبخونم و از چ کتابی؟
وااااااای مرسی ک همه جواب دادیدUndecided

(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  جزوه صبایی تو فروم هست
لینکش؟

RE: گروه درسی مهر ماه - explorer - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  
(17 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  معماری ی چند فصل مهم و خوبشو بگیدبخونم و از چ کتابی؟
وااااااای مرسی ک همه جواب دادیدUndecided

(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  جزوه صبایی تو فروم هست
لینکش؟
همش مهمه باید خونده شه چونکه ۱۲ سواله از هر جایی ممکنه سوال بدن
مدرسان خوبه پوران بدک نیس راهیان هم میشه باهاش کنار اومد

دیگه سرچم نمیتونی بکنی؟؟؟؟؟Huh

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی مهر ماه - ehsansjs - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ

شرمنده ،جسارته، خیلی عذر میخوام Blush
ایشالا که همتون بترکونید و همچنین دل بقیه رو با آپلود آزمونهاتون شاد کنیدHeart خدا خیرتون بده

RE: گروه درسی مهر ماه - directline - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  چقدر این مدار الکتریکی سخته.

اصلا از پارسه چیزی متوجه نمیشم... جزوه استاد خودمون هم ناقصه طبیعتا چون برا ترم دانشگاهی تدریس شده نه کنکوری.
فکرشو نمیکردم انقدر سخت باشه این درس. چطور پاس شدم ترم سه این درسو نمیدونم :|

هرچند اینجا هیشکی انگار جواب سوال کسی رو نمیده ولی میپرسم به امید اینکه شاید جوابی گرفتم:دی رفقا این درس واسه همه انقدر سخته یا فقط واسه من؟

خیلی سخته لامصب! خیلی خیلی کلافه و خسته ام کرده حس میکنم اصلا تا شب نمیتونم هیچی دیگه بخونم! از صبح میخونمش هنو هیچی نفهمیدم ازش. کلی وقتمو گرفت لعنتی! :|

بلی سخته... Confused
دوستان که قبلا کنکور دادن میگن برای این درس باید کلی تمرین کرد تا بشه تست زد چون هر مسئله برای حلش نکته خودش داره Sad