![]() |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - zeinab - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ
سلام منم میخوام ![]() کدوم حزب رو باید بخونم؟ |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mis masi - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
سلام منم باشم؟ |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: کدوم حزب رو باید بخونم؟گروه بندی ها آپدیت شد، شما نفر سوم گروه پنجم هستین و حزب سوم برای شماست. التماس دعا |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - zeinab - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)parva نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: کدوم حزب رو باید بخونم؟گروه بندی ها آپدیت شد، شما نفر سوم گروه پنجم هستین و حزب سوم برای شماست. عذر میخوام این حذب سوم رو باید هر روز بخونم؟؟ از اول ماه تا اخر ماه. چجوریه؟!! ![]() |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: عذر میخوام این حذب سوم رو باید هر روز بخونم؟؟ از اول ماه تا اخر ماه.قرآن ۳۰ جزء دارد که هر جزءبه چهار حزب تقسیم می شود. شما هر روز حزب سوم از یک جزء رو بخونید.مثلا روز اول ماه رمضان،حزب سوم از جزء اول رو بخونید،روز دوم ماه رمضان ، حزب سوم از جزء دوم رو بخونید و... |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
منم می خوام در این ختم شرکت کنم ![]() |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
پروا جان تا هر جایی که بچه ها درخواست داشتن اضافه کن ،هر گروهی هم که ناقص موند ایشالا خودم هم گروهیشون میشم. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ماه بانو - ۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ق.ظ
اگه بشه منم میخوام شرکت کنم |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - azarakhsh1986 - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
maa ham hastim ![]() |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - nasim_sh - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام منم هستم . واقعا کار قشنگی کردین مرسی |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
دوستای عزیز فعلا ۶ تا گروه شدیم، التماس دعا |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - zeinab - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: پروا جان تا هر جایی که بچه ها درخواست داشتن اضافه کن ،هر گروهی هم که ناقص موند ایشالا خودم هم گروهیشون میشم.منم هر گروهی که ناقص شد هم گروهی میشم |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:عزیزم فعلا که گروه ها تکمیله تا فردا افطار منتظر میشیم اگه کسی اعلام آمادگی نکرد، همین شش گروه می مونیم.(29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: پروا جان تا هر جایی که بچه ها درخواست داشتن اضافه کن ،هر گروهی هم که ناقص موند ایشالا خودم هم گروهیشون میشم.منم هر گروهی که ناقص شد هم گروهی میشم احیانا اگه کسی اضافه شد برای تکمیل گروه من و helmaa , شما هستیم مرسی از همه |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
اشکالی نداره من ازامروزشروع کردم که! |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
گزارش : حزب چهارم از جزء اول خوانده شد بچه ها میگن دعایی که انسان واسه دیگران میکنه زودتر مستجاب میشه . میخواستم یه پیشنهاد بدم اگر بعد از اینکه هر روز از خواندن قران فارغ شدین ,دستهاتون رو به سمت خدا بالا ببرین و برای هم گروهی هاتون و بچه های مانشت و کلا همدیگه دعا کنید . میدونم خیلی از شما امسال امتحان کنکور دادن و منتظر نتیجه نهایی هستین و دل تو دلتون هم نیست که کجا قبول میشین,بعضی ها هم امسال میخوان امتحان بدم واسه کنکور ۹۲ و یه عده هم دانشجوی ارشد هستن یا فارغ التحصیل شدن . اگر قابل بدونید بیاین اول واسه همدیگه دعا کنیم . باور کنید این برنامه برای هر کسی که شرکت کرده همواره خیر و برکت به همراه خواهد داشت و به زودی هم شاهد رحمت خدا خواهید بود پس بچه ها همدیگه رو به یاد داشته باشیم . من از هم گروهی های خودم شروع میکنم banou shobair87 Helmaa برای تک تک تون قبل از هر چیز انسانیت و رو به خدا رفتن رو ارزو میکنم و از خدا موفقیت شما رو در زندگی تان چه در زمینه درسی و چه در زمینه کاری و چه مالی خواهانم امیدوارم شما رو روزی در مقطع ارشد و دکترا ببینم و این ماه مبارک رمضان براتون پر از خیر و برکت باشه. پیروز باشین شاد باشین مارو هم دعا کنید که این روزها واقعا محتاجم به دعاهای خیرتون. |