چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - نسخهی قابل چاپ |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: منکه صفاهان ثبت نام کردم! شما اگه میاین همکلاسی هستیم!البته هنوز ته دلم ناراضیه! ولی چه میشه کرد به کنکور و نامردیشم هیچ اعتباری نیس!من هم اصلا دلم نمیخواست غیرانتفاعی بخونم.اما معلوم نیست سال دیگه قبول بشم نشم .تازه با توجه به اینکه روحیات خودمو میشناسم میدونم بیشتراز پارسال تلاش نخواهم کرد فکر کردم بهتره همینو ثبت نام کنم. وقتی وارد ثبت نام اینترنتیش شدم، توی صفحه ی مشخصات رتبه مو زده بود ۹۶۱ .در حالیکه من حدودا ۸۰۰ شدم .نمی دونم الان باید چیکار کنم |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
من تصمیم گرفتم دوباره بخونم چون به قول دوستمون ارشد مقطع مهمیه! البته برای کسانی که بخوان ادامه بدن. وگرنه غیرانتفاعی واقعا ستمه. من اول امیدم به خدا بعدشم به تکمیل ظرفیته که اگه نشد دیگه انشاالله استارت میزنم با قدرت بیشتر از پارسال... Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: من تصمیم گرفتم دوباره بخونم چون به قول دوستمون ارشد مقطع مهمیه! فردا آخرین مهلت ثبت نامه.....هنوز تصمیم نگرفتم من.....رتبه تون چند بود؟ |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: من تصمیم گرفتم دوباره بخونم چون به قول دوستمون ارشد مقطع مهمیه! رتبم زیاااااد بود خیلی زیاااد. ثبت نام ما شنبه س! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: منکه صفاهان ثبت نام کردم! شما اگه میاین همکلاسی هستیم!البته هنوز ته دلم ناراضیه! ولی چه میشه کرد به کنکور و نامردیشم هیچ اعتباری نیس!من هم اصلا دلم نمیخواست غیرانتفاعی بخونم.اما معلوم نیست سال دیگه قبول بشم نشم .تازه با توجه به اینکه روحیات خودمو میشناسم میدونم بیشتراز پارسال تلاش نخواهم کرد خوبه که ثبت نامتون اینترنتیه! مال ما حضوریه! |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - npour - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: من تصمیم گرفتم دوباره بخونم چون به قول دوستمون ارشد مقطع مهمیه! سحر رتبه ات چند شده امسال؟ |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: من تصمیم گرفتم دوباره بخونم چون به قول دوستمون ارشد مقطع مهمیه! من نمیدونم علوم فنون چرا انقد عجله داره ثبت نامشم زود تموم میشه |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: من تصمیم گرفتم دوباره بخونم چون به قول دوستمون ارشد مقطع مهمیه! حتما میخوان سریع لیستاشونو رد کنن واسه کلاس بندی و کارای خودشون و همچنین تکمیل ظرفیت! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - nice day - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: منکه صفاهان ثبت نام کردم! شما اگه میاین همکلاسی هستیم!البته هنوز ته دلم ناراضیه! ولی چه میشه کرد به کنکور و نامردیشم هیچ اعتباری نیس!من هم اصلا دلم نمیخواست غیرانتفاعی بخونم.اما معلوم نیست سال دیگه قبول بشم نشم .تازه با توجه به اینکه روحیات خودمو میشناسم میدونم بیشتراز پارسال تلاش نخواهم کرد رتبه منم خیلی بیشتر از رتبم زده! نمیدونم چرا! بچه ها من امروز رفتم آموزش صفاهان! یه خانمه آموزشش بود ازش پرسیدم گف میشه هم بیای هم دوباره کنکور بدی!گفتم کسی بوده این کارو کرده باشه گفت بله! نمیدونم تا چه حد حرفش صحت داره!در ضمن دانشجویان غیرانتفاعی پایان نامه دارند سوال کردم! |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: منکه صفاهان ثبت نام کردم! شما اگه میاین همکلاسی هستیم!البته هنوز ته دلم ناراضیه! ولی چه میشه کرد به کنکور و نامردیشم هیچ اعتباری نیس!من هم اصلا دلم نمیخواست غیرانتفاعی بخونم.اما معلوم نیست سال دیگه قبول بشم نشم .تازه با توجه به اینکه روحیات خودمو میشناسم میدونم بیشتراز پارسال تلاش نخواهم کرد بعله منم عرض کردم مجازیهایی که آموزش محور باشند پایان نامه ندارند! دارند ولی اونم فقط ۱۰ درصدشون! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - nice day - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: منکه صفاهان ثبت نام کردم! شما اگه میاین همکلاسی هستیم!البته هنوز ته دلم ناراضیه! ولی چه میشه کرد به کنکور و نامردیشم هیچ اعتباری نیس!من هم اصلا دلم نمیخواست غیرانتفاعی بخونم.اما معلوم نیست سال دیگه قبول بشم نشم .تازه با توجه به اینکه روحیات خودمو میشناسم میدونم بیشتراز پارسال تلاش نخواهم کرد مخاطب خاصی نداشتم منظورم اطلاع و اطمینان دهی به دوستان بود ببخشید اگه بد گفتم! |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
من همچنان دو دلم!!!! با بچه های علوم فنون که صحبت کردم خیلی ناراضی بودن میگفتن فوقالعاده سختگیریه اونجا |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: منکه صفاهان ثبت نام کردم! شما اگه میاین همکلاسی هستیم!البته هنوز ته دلم ناراضیه! ولی چه میشه کرد به کنکور و نامردیشم هیچ اعتباری نیس!من هم اصلا دلم نمیخواست غیرانتفاعی بخونم.اما معلوم نیست سال دیگه قبول بشم نشم .تازه با توجه به اینکه روحیات خودمو میشناسم میدونم بیشتراز پارسال تلاش نخواهم کرد نه خواهش میکنم. منم منظوری نداشتم. جهت تصحیح گفتم. Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - nice day - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
بچه ها من شماره یکی از بچه های ارشد آی تی صفاهان رو گیر اوردم الان بهش زنگ زدم اولا که خیلی تعریف کرد. ولی ثانیا گفت که میتونی بیای و دوباره ارشد بدی گفت پنج شش نفر از بچه های کلاس ما کنکور دادن امسال دوباره!میتونی بعدا انصراف بدی. البته گفت رتبم بازم در حد غیرانتفاعی شد و نزدم. یعنی به مرحله عمل نرسیده بود ولی اینجور گفت! (۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من همچنان دو دلم!!!! با بچه های علوم فنون که صحبت کردم خیلی ناراضی بودن میگفتن فوقالعاده سختگیریه اونجا خب سخت گیری باشه که خوبه مگه بده؟ (۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من همچنان دو دلم!!!! با بچه های علوم فنون که صحبت کردم خیلی ناراضی بودن میگفتن فوقالعاده سختگیریه اونجا خب سخت گیری باشه که خوبه مگه بده؟ |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط: بچه ها من شماره یکی از بچه های ارشد آی تی صفاهان رو گیر اوردم الان بهش زنگ زدم اولا که خیلی تعریف کرد. ولی ثانیا گفت که میتونی بیای و دوباره ارشد بدی گفت پنج شش نفر از بچه های کلاس ما کنکور دادن امسال دوباره!میتونی بعدا انصراف بدی. البته گفت رتبم بازم در حد غیرانتفاعی شد و نزدم. یعنی به مرحله عمل نرسیده بود ولی اینجور گفت! اینو هم در نظر بگیرید که توی ارشد همینجوریش پوست آدم کنده میشه! ینی باید آدم نهایت تلاشش و بکنه واسه نمره گرفتن که در اون صورت دیگه وقتی واسه مطالعه دوباره برای کنکور ارشد نمیمونه. این نظر شخصیمه. Sent from my SM-N900 using Tapatalk |