تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)hoseinali نوشته شده توسط: سلام خوشبحال همه کسایی که از من بالاترن و حتما بیشتر زحمت کشیدن و خسته نباشید به همه هم سطحای خودم غصه نخورید از جامعه ۱۷۰۰۰ نفری it فقط نزدیک ۳۰۰ نفر دانشگاه خوب قبولن ولی بچه ها ی نطری هم راجع به درصدای من بدین دکترا ازم قطع امید کردن میگن هیچ جا قبول نمیشمو برم دنبال کار نطرتونو بگین لطفااگه حد پایینوبگیرین فکر کنم شانستون خیلی پایینه(میانگین میشه ۲۳/۵ .اخرین قبولیا پارسال میانگین ۲۵ داشتن) اگه حد بالا رو بگیرین شانستون بیشتره.بستگی به اسونیوسختی سوالا داره. |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - gholizadeh1992 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: اینطور که معلومه من زیادی خوشم:-D حتی صبر نکردم کلید سنجش بیاد ببینم اصلا امیدی به دانشجو شدنم هست یا نه! تا اینکه بخوام تفریحات غیر درسی هم داشته باشم......رفتم کلاس سنتور ثبت نام کردم:-Pکار خیلی خوبی کردی ، کلا همیشه تو رقابت های این شکلی افرادی با این رفتار موفق تر هستند ، من روز قبل کنکور دراز کشیدم با خیال آسوده موسیقی مورد علاقمو گوش کردم ، سر جلسه هم خیلی راحت بودم که ۴۵ دقیق وقت اضافم آوردم ! تا اعلام نتایج من تا الان برنامه ۳ سفرو چیدم ، فردا یکیشه , ولی مطمئنم تو سفرم فکر این درصدا از ذهنم نمی ره بیرون کلاس موسیقی هم فعلا جیب عزیزم کشش نداره تا نتایج بیاد یه چیزی عایدمون بشه |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: بچه ها... (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:سلام(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اونور آی تی رو نوشتم حالا اینجا رو دیدم زیر ۱۰۰ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saha69 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:به نظرم شما خیلی لطف دارید چون خیلی درصدای بهتر از خودم دیدم الان فقط امیدوارم لااقل شبانه قبول شم(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)saha69 نوشته شده توسط: بچه ها پس من چی شدم ( |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - masoudtizhoush - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
زبان ۵۰ مشترک ۷ تخصصی ۶۱ معماری ۰ چرا کسی به من چیزی نمیگه؟؟؟ مگه میخوایید یگید چند ماه دیگه زنده ام؟؟؟ یه رتبه میخواید بگید دیگه !!! |
Re: RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - sahar-it88 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ میانگینتو حساب کن با میانگینای پارسال مقایسه کن به همین راحتی اینقدر هم خودتو اذیت نکن Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
چرا سنجش فقط دفترچه A را گذاشته ؟!!!! |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - keywan78 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
درصدام بر اساس سنجش مشترک ۴۰ تخصصی ۶۰ معماری ۴۰ زبان سفید |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - navidkom - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
بچه ها کلیدای سنجش اومد Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط: درصدام بر اساس سنجش اولا" تبریک که رتبه تک رقمی هستی ... به نظرت با مدرسان چقدر تفاوت داره ؟ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - izadan11 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سنجش درصدام رو نابود کرد:دی مشترک ۲۴ تخصصی ۳۰ معماری ۵۵ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hoomanab - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
با این درصدا علم و صنعت هم نمیارم |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - msalehi1991 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
مشترک ۳۸ زبان ۱۷ تخصصی ۶۹ معماری ۳۰ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - keywan78 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط:مدرسان رو ندیدم(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط: درصدام بر اساس سنجش |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان اینم درصد های من بر اساس کلید سنجش زبان یادم نیست دقیق ولی حدود ٣٠ میشه مشترک ٤٣ تخصصی ٧٤ معماری ٤٤ |