|
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - hamid88 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)Ariyant نوشته شده توسط: دوستان عزیز خودتون رو اذیت نکنید. چون تنها جوابی که درسته جواب سازمان سنجش هست، و کسی هم نمیتونه منکرش بشه. اگر خیلی مشتاق هستید ببینید که چکار کرده اید. صبر کنید که خود سازمان سنجش بهتون پاسخنامه رو ارائه بده. خودتون رو اذیت نکنید. موافقم ا
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: آخه همه چی داره خراب میشه اون از اوضاع مشترکا ! تخصصی هم خراب بشه که دیگه باید بریم یکسال دیگه بیایم اینجا بحث کنیم دوست عزیز اعصاب و سلامتی شما واقعا بیشتر میرزه یکی رو میشناسم که اولین ودومین آزمون پارسه رتبش زیره ۳۰ شد و بعد بیماری بدی گرفت (امیدوارم خیلی زود خوب شه خیلی ) ولی الان حاضرم قول بدم قبول داشت ۲سال پشت کنکور باشه ولی الان سلامت بود |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - AMMehr - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
ههه این دلداری دادنت اصن داغونم کرد آقو اصن نگران سلامتیم شدم ![]() Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - shvh - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
پارسه بعضی جوابای تشریحی رو زده !!! از جمله سیستم عامل با پاسخ تشریحی عمو حقیقت ..... اشک منو که همین حالا در آورد !!! واسه سیستم عامل خیلی وقت گذاشته بودم حالا همش غلط
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: پارسه بعضی جوابای تشریحی رو زده !!! از جمله سیستم عامل با پاسخ تشریحی عمو حقیقت .....شما جواب سازمان سنجش ملاکت باشه یه جواب پارسه رو بچه ها گفتن من مطمئنم اشتباه گفته |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - ali007 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان نظرتون درباره جواب حقیقت برای سؤال بنبست چیه؟ همینطور سوال اول (جدول صفحه وارون) سوال اول درست حل کرده ...میشه گزینه۳//حلش صفحه ۴۴۲ سیلبرشاتس ویراست ۹ فصل حافظه مجازی مبحث Inverted Page Tables: Inverted Page Tables Section 8.6.3 introduced the concept of the inverted page table. The purpose of this form of page management is to reduce the amount of physical memory needed to track virtual-to-physical address translations. We accomplish this savings by creating a table that has one entry per page of physical memory, indexed by the pair <process-id, page-number>. Because they keep information about which virtual memory page is stored in each physical frame, inverted page tables reduce the amount of physical memory needed to store this information. However, the inverted page table no longer contains complete information about the logical address space of a process, and that information is required if a referenced page is not currently in memory. Demand paging requires this information to process page faults. For the information to be available, an external page table (one per process) must be kept. Each such table looks like the traditional per-process page table and contains information on where each virtual page is located. But do external page tables negate the utility of inverted page tables? Since these tables are referenced only when a page fault occurs, they do not need to be available quickly. Instead, they are themselves paged in and out of memory as necessary. Unfortunately, a page fault may now cause the virtual memory manager to generate another page fault as it pages in the external page table it needs to locate the virtual page on the backing store. This special case requires careful handling in the kernel and a delay in the page-lookup processing. غلط بودن گزینه ۳: However, the inverted page table no longer contains complete information about the logical address space of a process, and |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - shvh - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: پارسه بعضی جوابای تشریحی رو زده !!! از جمله سیستم عامل با پاسخ تشریحی عمو حقیقت .....شما جواب سازمان سنجش ملاکت باشه یه جواب پارسه رو بچه ها گفتن من مطمئنم اشتباه گفته وای خدا کنه کلا جوابای سنجش یه چی دیگه باشه !!! عصر تا حالا شدم عین دیوونه ها ![]() اینجوری پیش بره رتبه پارسالم که نخونده بودم بیشتره و الان همش منفی
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - ali007 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)ali007 نوشته شده توسط: سوال اول درست حل کرده ...میشه گزینه۳//حلش صفحه ۴۴۲ سیلبرشاتس ویراست ۹ فصل حافظه مجازیخب بنبست چطور؟ بن بست نزدم
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: پارسه بعضی جوابای تشریحی رو زده !!! از جمله سیستم عامل با پاسخ تشریحی عمو حقیقت .....شما جواب سازمان سنجش ملاکت باشه یه جواب پارسه رو بچه ها گفتن من مطمئنم اشتباه گفته من نمیدونم واسه پارسه رو کی حل کرده ولی وخودم هم ندیدم ولی یه جوابشو بچه گفتم کسی که حل کرده چیزده مطمئن شدم کسی که زده یبار یه رفرنس سیستم رو از نزدیک ندیده و احتمال ۹۹/۹% دکتر حقیقت حل نکرده |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - masume_ml - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: آخه بچه ها PID فرزند توی process table پدر هم ثبت میشه!!! والا از اساتید هم پرسیدم کسایی که سیستم عامل نوشتن گفتن پشته فرآیندی جداست بسی تابلوووووووووووووووووو میباشد که جواب پشته اس . نمیشه اینطوری یه چیز از پشته پدر پاپ میکنه، فرزند مال پدر رو پوش کنه، خلاصه شیر تو شیر میشه نمیشه اصلا |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - shvh - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: آخه بچه ها PID فرزند توی process table پدر هم ثبت میشه!!! والا از اساتید هم پرسیدم کسایی که سیستم عامل نوشتن گفتن پشته فرآیندی جداست منم با همین تحلیل شیر تو شیر پیش رفتم و زدم stack !!! |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - masume_ml - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: منم که میگم heap میشه هیپ که عمرا ج باشه چون هیپ درسته اسمش صریح نیومده اما یه ساختمان داده اس که فرزند از پدر میگیرتش |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Amoojan - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط:بابا جان قرار نیست اینا تا آخر عمر تو یک قسمت حافظه باشند که!(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: بسی تابلوووووووووووووووووو میباشد که جواب پشته اس . نمیشه اینطوری یه چیز از پشته پدر پاپ میکنه، فرزند مال پدر رو پوش کنه، خلاصه شیر تو شیر میشه نمیشه اصلا تا زمانی که کاراشون با هم تداخل نداره دور هم هستن! ![]() زمانی که قرار باشه کاراشون تداخل پیدا کنه ، فرزند حافظه اش رو مستقل میکنه میره خونه خودش!
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - shvh - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: پارسه بعضی جوابای تشریحی رو زده !!! از جمله سیستم عامل با پاسخ تشریحی عمو حقیقت .....شما جواب سازمان سنجش ملاکت باشه یه جواب پارسه رو بچه ها گفتن من مطمئنم اشتباه گفته منم میگم اگه عمو حقیقت حل کرده بودن حتما شبکه ها رو هم حل میکردن !!!! غیر از اینه ؟؟؟ |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mindhunter - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ
ما تو stack over flow هم سوال کردیم به جایی نرسید!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |