شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - mehrdad372 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
فردا ساعت ۹ صبح نتایج رو سایته |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
نقل قول: فردا ساعت ۹ صبح نتایج رو سایتهچه با جدیت..چه با قدرت.. چه با اراده...! |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
من شبو خوابم نمی بره ..... خداااای من . |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - vojoudi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
اندر احوالات ما در این لحظات |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
فکر کنم ما امشب هممون جغدای مانشت باشیم |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - publin - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)elisa نوشته شده توسط: من شبو خوابم نمی بره ..... خداااای من . یه دونه قرص آلپرازوم بخور البته نصف |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - نی نی گولو - ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
منم خوابم نمیبره!!!!! خدا جون کمک کن دیگه میبینی از خواب و نان و آب افتادیم |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - fifa2020 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ق.ظ
تأکیدی که پسرا هنگام عکس گرفتن رو دوره بازوشون دارن هیتلر رو سیبیلش نداشت =)) گفتم شاید از استرس آقایون کم شه همه دور بازو ها )))))) |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - jrkh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
من اگه این قدری که سایت سنجش و حالا هم آزاد رو سر زدم به توپ سر زده بودم الان یه مهاجم توپ شده بودم. واقعا کارشون رو اعصابه هاو خب دن نتایجو دیگه |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ
عجب وضعیه هاااااااااااااااااااااااااااااا کاش سوپرایزمون میکردن و جوابا رو امشب اعلام میکردن چشماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام درد میکنه |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - nasi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
با آرزوی موفقیت برای همه ایشاله که همتون همون جایی که دوس دارین قبول شین در ضمن اصلا استرس نداشته باشید ! کافی به این فکر کنید که حتما قبول میشید نه به اینکه شاید قبول بشم یا نشم , حتما از استرس تون کم می کنه البته روی خودم که اصلا تاثیر نداشت |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ)jrkh نوشته شده توسط: من اگه این قدری که سایت سنجش و حالا هم آزاد رو سر زدم به توپ سر زده بودم الان یه مهاجم توپ شده بودم. واقعا کارشون رو اعصابه هاو خب دن نتایجو دیگهشما که قبول شدی دولتی جواب آزادو بره چی چی میخای؟ (۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)نی نی گولو نوشته شده توسط: میبینی از خواب و نان و آب افتادیممن از بستنی خوردنم افتادم اونا که جای خود دارن لامصب زمان نمیگذره انقدری که تو این ۲ روز زجر کشیدم تو اون ۴ ماه نکشیدم پیــــــــــــــــــــــــــــــرمون کردن همش دارم غر میزنم |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - jrkh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)MoonRise نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ)jrkh نوشته شده توسط: من اگه این قدری که سایت سنجش و حالا هم آزاد رو سر زدم به توپ سر زده بودم الان یه مهاجم توپ شده بودم. واقعا کارشون رو اعصابه هاو خب دن نتایجو دیگهشما که قبول شدی دولتی برا این که جایی که آزاد قبول شم. ( میگم میشم که بشما. انرژی مثبته اس) تعیین می کنه که سراسری برم یا آزاد. امیدوارم همه نتیجه عالی بگیریم. (در ضمن جواب دانشگاه آزاد همیشه برا من یه جور کادوی تولد بوده، نمی خوام خراب بشه) |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)jrkh نوشته شده توسط: در ضمن جواب دانشگاه آزاد همیشه برا من یه جور کادوی تولد بوده، نمی خوام خراب بشهپس ایشالله قبولی |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - jrkh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)MoonRise نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)jrkh نوشته شده توسط: در ضمن جواب دانشگاه آزاد همیشه برا من یه جور کادوی تولد بوده، نمی خوام خراب بشهپس ایشالله قبولی ایشالله همه بچه های مانشتی جایی که دوس دارن قبول شن. |