|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - نسخهی قابل چاپ |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - reza6966 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ)hosna73 نوشته شده توسط: این آزمون ها خیلی فایده ای ندارن اما یه خوبی که داره ! نظم میده به خوندن شما و با برنامه پیش میبرتتون من هم قصد نداشتم شرکت کنم اما مشورت گرفتم از چندین نفر و همگی تاکیید بر آزمون دادن و بر روی برنامه پیش رفتن کردند من هم امروز ثبت نام کردم در آزمون ها کدوم آزمون مهم نیست , فقط جامعه آماری خوبی داشته باشه و شما بر اساس اون تایم درس بخونید و برنامه ریزی کنید مهم هست موفق باشید |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - hiddenman - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ
بعد از تمام صحبت ها جا داره از طرف خودم و بقیه دوستان مانشتی از اقای جهانی تشکر کنم که کمکه بزرگی به بچه ها کردن تا تو این شرایط سخت ( گرونی کتاب ها و منابع اموزشی و کمک اموزشی ) بتونیم از امکانات بیشتری بهره مند بشیم . سپاس فراوان (انشالله حضوری هم خدمتشون میرسم و از طرف همه تشکر میکنم ) |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - atenaa - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)مینو صالح زاده نوشته شده توسط: آقای مهرداد من هم می خواستم برگه ثبت نام رو اینجا بزارم تا این افرادی که از پارسه نشستن با مولتی یوزر بودنشون،میخوان ثبت نام ما رو ببرن زیر سوال و مارو احمق فرض کردن، ساکت شن!!! مرسی که شما سرعتت بیشتره چه جالب که فکر میکنن خیلی زبلن..۲۰تا کاربر دارن اینجا میخوان مخ مارو بزنن بابا با یه مشت مهندس طرفین به جای این ترفند ها برید دنبال طراح بگردید واسه آزموناتون هر سال سوال تکراری ندید دست مردم ما ثبت نام کردیم ،بچه های دیگه هم ثبت نام میکنن به قوله معروف مدرسان شریف...............مچکریم شما خودتون ۱۲ تا ارسال دارید تو ۸ناش از مدرسان شریف دارید میگید بعد میاید اینجا میگید ی عده هستند ک تبلیغ پارسه رو میکنند قشنگه
|
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - مینو صالح زاده - ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
مهم اینه که با تحقیق خودم اونجا رو انتخاب کردم و نتایج تحقیقم رو اینجا گذاشتم نه با قصد و منظور!! اما شما چی؟؟ به پست های خودتم یه سری بزن ![]() atenaa جون گذشت اون روزایی که مردم با این حرفا تغییر جهت بدن..من سه شنبه ثبت نام کردم از انتخابم هم راضیم. انشاا.. شما هم نتیجه خوبی بگیری |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - atenaa - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
من کاری به تغییر جهت دیگران ندارم اصلا واسم مهم نیست که چه کسی کدوم موسسه شرکت میکنه جالبه ک شما هم از ۱۸۵تا پست من تو یکسال گذشته متوجه شدی ک من با منظور دارم پست میگذاررم ب هر جهت ایشالله همه موفق باشند |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - shokoohsun - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
ببخشید یعنی من الان ایمیل بزنم و مشخصاتم رو بدم می تونم از تخفیف استفاده کنم یا دیر شده؟ |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - Mehrdad7soft - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
الان احیانا اینجا موضوش گرفتن تخفیف درباره مدرسان بود یا کل کل دوستان ۱:هرکی به موسسه دیگه علاقه داره یا بر اساس تحقیقاتش اون موسسه بهتره فکر میکنم تایپیکهای موسسههای دیگه هم وجود دارند نقطه نظرشون اونجا مفید تره این تایپیک فقط فقط برای نام نویسی مدرسان ایجاد شده اینجا هم برای پارسه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲:هروقت طرف مقابلت از شما مشاوره خواست شما محبت کنید ایشون رهنمایی کنید در غیر این صورت طرف بر اساس تحقیقاتش یک جا انتخاب کرده و بر اساس شرایط خودش ، محبت کنید انقدر انتخاب خودتون بزرگ نکنید چون شما انتخاب کردید جایی رو دلیل نمیشه همه برن اونجا ۳:فکر میکنم سر مدیران خیلی شلوغ که به این حاشیه سازیها توجه ندارند ۴:احترام هم خوب چیزیه ،تحصیل کرده هستین مثلا اینجا سایت آموزشی با فیسبوک اشتباه گرفتن بعضیا که در مورد عکس افراد نظر میدن و تمسخر میکنند |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - zibatehrani - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
بچه ها متشکریم ، فکر نمی کردم به حد نصاب برسیم ! |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - ندا۱ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان این تاپیک فقط جهت عضویت در گروه تخفیف ایجاد شده و هیچ اجباری در عضویت در گروه نیست . هرکسی با یه تفکری یه جایی رو انتخاب میکنه پس به انتخاب خودتون و دیگران احترام بذارید. از همه خواهش میکنم که دیگه این بحثا رو تمام کنن و به هم احترام بذارید زشته بخدا بزرگ شدید..... موفق باشید |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - jahani - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
دوستانی که به مدرسان ایمیل زده بودند و خواستار تخفیف شده بودن. من لیست دوم تخفیفیها رو تو این تاپیک زدم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از شنبه تا پنج شنبه دیگر میتونید برای گرفتن تخفیف اقدام کنید با ارزوی موفقیت برای تک تک شما
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - hiddenman - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: دوستانی که به مدرسان ایمیل زده بودند و خواستار تخفیف شده بودن. من لیست دوم تخفیفیها رو تو این تاپیک زدم خیلی ممنون از زحمت هاتون ![]()
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - jahani - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط:من تو اعلام لیست دوم یه اشتباه سهوی کرده بودم متاسفانه(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: دوستانی که به مدرسان ایمیل زده بودند و خواستار تخفیف شده بودن. من لیست دوم تخفیفیها رو تو این تاپیک زدم لیست جدید در تاپیک زیر اورده شده است. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. میتوانید به آن مراجعه کنید. توضیحات هم که قبلا دادم موفق باشید.
|
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - mosadatta - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
دیگه نمیشه از تخفیف استفاده کرد من تازه قهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نام نویسی گروهی مدرسان - mahyar0011 - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: دوستانی که به مدرسان ایمیل زده بودند و خواستار تخفیف شده بودن. من لیست دوم تخفیفیها رو تو این تاپیک زدم جناب جهانی مثله همیشه ممنون از این همه لطفتون بینهایت سپاس
|
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - yas.sabori - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
منم امروز رفتم ثبت نام کردم.ممنون از همه دوستانی که زحمت کشیدند
|