تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - M0TRIX - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ

سلام.

من ساختمان رو شروع کردم ولی بخش اولش(مرتبه اجرایی-پیچیدگی) رو کلا نمیفهمم ب خاطر همین چند روزه درجا میزنم

چیکار کنم؟

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ

امروز هیچی نخوندم :-s
کارآموزی بلای خانمان سوز
فردا و پس فردا هم همین طور ولی دیگه تموم میشه بعدش Big Grin

نکات مثبتی که بهشون فکر میکنم که این چیزا زود بگذره :
- میشه گفت دستم اومده چطوری باید بخونم تقریبا (البته این درسای اصلی رو، درسای ریاضی + زبان هنوز مشکل سازن)
- کلن روحیه دارم Big Grin حتی اگه الکی باشه خوبه

همین ۲ تا دلیل بسه دیگه. کلی دلیل شده Wink

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ق.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط:  سلام.

من ساختمان رو شروع کردم ولی بخش اولش(مرتبه اجرایی-پیچیدگی) رو کلا نمیفهمم ب خاطر همین چند روزه درجا میزنم

چیکار کنم؟

سلام
اول جزوه اقای نیک محمد بلوچ زهی رو بخون مثال های زیادی تو جزوه حل کرده بعد برو سراغ پوران .... بایستی زیاد تست بزنی تا جا بیفته

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammadali1990 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  الان حرف زبان شد یه راهنمایی خوب و عالی بهم بدین( میدونم جایه جدا داره ولی نظرتون واسم مهمه)
من زبان فقط میخوام لغت رو تو کنکور بزنم و دیگر هیچ
یه کتاب خوب و عالی فقط واسه لغات بهم پیشنهاد کنید
ممنون

english for the students of it
english for the students of computer

انتشارات سمت. . .

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ

دوستان. جواب ندادید!چطوری بیشتر یه ساعت یخونم تا یه ساعت میخونم انگار باید استراحت کنم کتابو میبندم حتی اگه تو اوج درس باشم!!
چطوری ساعت مطالعه ببرم بالا؟

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammadali1990 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  دوستان. جواب ندادید!چطوری بیشتر یه ساعت یخونم تا یه ساعت میخونم انگار باید استراحت کنم کتابو میبندم حتی اگه تو اوج درس باشم!!

بستگی به خودت داره. ... و تفریحات و جو خونواده و اونجایی که میدرسی

راه حل زیاد هست. ولی واسه هرکس تو شرایطش بستگی داره از کدوم استفاده کنه

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ

وایییی خدای من خوش به حالشوننننن جوابا اومد... کاش منم الان رتبم خوب بود Sad

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  دوستان. جواب ندادید!چطوری بیشتر یه ساعت یخونم تا یه ساعت میخونم انگار باید استراحت کنم کتابو میبندم حتی اگه تو اوج درس باشم!!

تلقینو بزار کنار به راحتی میتونی بیشتر بخونی

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ

خوش بحال همه کسایی که روزانه قبول شدن اون تهران یا شریف!!!
یعنی میشه سال بعد ما.....؟

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  خوش بحال همه کسایی که روزانه قبول شدن اون تهران یا شریف!!!
یعنی میشه سال بعد ما.....؟

سلام
چرا نمیشه انشالا سال آینده ما هم خوشحالیم...Smile

درباره افزایش ساعات مطالعه به این نتیجه رسیدم که باید حتما برم کتابخونه
چون خونه خوبه و یه گوشه هم از اتاقم رو برای درس خوندن کلا جدا کردم اما بنظرم باید سه روز در هفته از صبح تا ظهر باید مثل یه کارمند برم کتابخونه تا کاملا احساس رضایت کنم از درس خوندنم
به شما هم پیشنهاد میکنم کتابخونه رو امتحان کنین.

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ

بجه ها اینجا کی معماری فصل حافظه رو خونده؟ یوسفی اصلا خوب توضیح نداده از کجا بخونم به نظرتون؟ مانو هم فقط کلیت قضیه رو کفته، فرمولا رو توضیح نداده
واسه درخت های ویزه ساختمان داده هم اکه کسی خونده لطفا راهنمایی کنه، استاد یوسفی این قسمت رو هم خوب نکفتن
ممنون
جون تو تابیک مخصوص خودشون کسی جواب نمیده اینجا مطرح کردم.

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar bano - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:  بجه ها اینجا کی معماری فصل حافظه رو خونده؟ یوسفی اصلا خوب توضیح نداده از کجا بخونم به نظرتون؟ مانو هم فقط کلیت قضیه رو کفته، فرمولا رو توضیح نداده
واسه درخت های ویزه ساختمان داده هم اکه کسی خونده لطفا راهنمایی کنه، استاد یوسفی این قسمت رو هم خوب نکفتن
ممنون
جون تو تابیک مخصوص خودشون کسی جواب نمیده اینجا مطرح کردم.

از روی کتاب پترسون بخونید البته من هنوز نرسیدم اما حافظه رو بچه ها گفتن از روی پتروسن خونده بشه Blush

RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - IT93 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ

ماشاالله انگیزه...
چه میکنن این بچه های مانشت!

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammadali1990 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:  درخت های ویزه ساختمان داده
من این مبحثو از مقسمی خوندم. خیلی خوب گفته بود

گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soha1 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ

سلام به همگی
واسه مدارمنطقی کتاب پوران پژوهش استاد یوسفی کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟