تالار گفتمان مانشت
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)rahim626 نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  من دوباره درصدامو حساب کردم :

زبان ۶۳
مشترک ۳۷
مدیریت ۲۰
تخصصی ۵۳
معماری ۳۷

به نظر شما شبانه تهران یا شریف یا امیرکبیر شانسی دارم ؟ خودم شبکه و امنیت دوست دارم و میدونم شریف وتهران شبکه نمی گیرن!

ازاون دوست عزیزی که جواب منو میده خیلی تشکر می کنم ... Heart

شبانه که حتما می آورید . فکر می کنم اگر معدل خوبی هم داشته باشید شانس روزانه آوردن شما هم زیاد است
دوست عزیز معدلم توی صنعتی اصفهان ( خدایی خیلی سخت می گرفتن خصوصا ترمای اول ) ۱۵/۸۲ بود
قدیما می گفتن معدل ما ضریب ۱/۱۳ داره
حالا راستی معدل چقد تاثیر داره ؟

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - rahim626 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)rahim626 نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  من دوباره درصدامو حساب کردم :

زبان ۶۳
مشترک ۳۷
مدیریت ۲۰
تخصصی ۵۳
معماری ۳۷

به نظر شما شبانه تهران یا شریف یا امیرکبیر شانسی دارم ؟ خودم شبکه و امنیت دوست دارم و میدونم شریف وتهران شبکه نمی گیرن!

ازاون دوست عزیزی که جواب منو میده خیلی تشکر می کنم ... Heart

شبانه که حتما می آورید . فکر می کنم اگر معدل خوبی هم داشته باشید شانس روزانه آوردن شما هم زیاد است
دوست عزیز معدلم توی صنعتی اصفهان ( خدایی خیلی سخت می گرفتن خصوصا ترمای اول ) ۱۵/۸۲ بود
قدیما می گفتن معدل ما ضریب ۱/۱۳ داره
حالا راستی معدل چقد تاثیر داره ؟

خب معدل خیلی خوبیه(من هم شیراز خوندم معدلم همین حدوده ۱۵/۹۶) ، افراد کمی هستند که معدل بالای ۱۶ در رشته فنی داشته باشند ، ۲۰ درصد قضیه معدل هست ، فکر کنم به احتمال زیاد روزانه شبکه هم قبول بشید

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - حمید ال وی ان - ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ

آقا با این درصد ها تهران امیدی هست یا نه...؟
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sohrablou - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  آقا با این درصد ها تهران امیدی هست یا نه...؟
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳
بعله ..

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sir_ams - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ

همه تر کوندن آآآآآآ!
ما که از قافله جا موندیم
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
Sad(

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zibaziba - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ

دوستان میشه یه لیست از سوالایی که فکر می کنید غلطه بذارید.تا فرصت اعتراض داریم بهتره از حقمون دفاع کنیم

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - neda.h - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ

با غلطای سنجش:
زبان ۳/۳۳
مشترک ۱۳/۳۳
مشترک تخصصی ۴۲/۵۹
معماری ۵۲/۷۷

اگر کلیدا طبق حل من تغییر کنه شاید یکی دوتا از غلطام توی معماری و تخصصی و مشترک درست بشه. شاید!

بنظرتون چقدر امیدوار باشم؟ چی میشه تقریبا؟

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - alone boy - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ

سلام دوستان من درصدام این شدن به نظر شما
من میتونم به روزانه امید داشته باشم .
زبان :۱۵
مشترک :۲۸
مدیریت:۰
تخصصی :۱۵
معماری :۱۸

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - حمید ال وی ان - ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)sohrablou نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  آقا با این درصد ها تهران امیدی هست یا نه...؟
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳
بعله ..

راستش من اطلاعی از دانشگاه های تهران ندارم...به نظرتون با این درصدها کدوم دانشگاه تهران میتونم؟اصلا تهران میشه؟خودم تجارت دوس دارم

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - white bird - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  همه تر کوندن آآآآآآ!
ما که از قافله جا موندیم
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
Sad(

منم حدس میزنم جا مونده باشم
البته اصلا جوابارو نگاه نکردم
فکر کنم باید اماده شم واسه سال بعد

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zibaziba - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ

درصد های پارسال من:
زبان ۳/۳۳
مشترک ۴۵/۹۸
تخصصی ۱۷/۵۹
معماری ۵/۵۶
رتبه ۳۰۰ شبکه

نمیشه از رو کلید اولیه و درصد ها تخمین زد رتبه رو.الان تنها کاری که باید انجام بدیم اعتراض به سوالای غلطه

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)sohrablou نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  آقا با این درصد ها تهران امیدی هست یا نه...؟
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳
بعله ..

راستش من اطلاعی از دانشگاه های تهران ندارم...به نظرتون با این درصدها کدوم دانشگاه تهران میتونم؟اصلا تهران میشه؟خودم تجارت دوس دارم

رتبه ی تجارت شما قطعا زیر ۳۰ هست و روزانه ی تهران و امیرکبیر و شبانه ی شریف رو میارید

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - حمید ال وی ان - ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳
بعله ..

رتبه ی تجارت شما قطعا زیر ۳۰ هست و روزانه ی تهران و امیرکبیر و شبانه ی شریف رو میارید
شما خیلی دید مثبتی دارین،من خیلی امیدی به تهران ندارم،ولی امیدوارم همینی که شما میگین باشه..ایشالا هر کی به هر چی که دوس داره برسه...

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - persian_boy - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط:  سلام. انصافاً برای همه دوستانی که درصدهاشون خوب شده بی نهایت خوشحالم و بهشون تبریک می گم. با توجه به اینکه باید تصمیمات مهمی در زمینه شغلی و برنامه های آینده زندگیم بگیرم، خیلی فوری به کمک دوستان عزیزی که در تخمین رتبه تجربه دارند نیاز دارم.

زبان: بین ۳۱/۱۱ تا ۳۴/۴۴
مشترک: ۲۶/۶۶
مدیریت: ۴۸/۸۸
تخصصی: بین ۳/۷۰ تا ۱۱/۱۱ (بسته به سرنوشت سؤال ۸۴ هوش)Huh

با این درصدها امیدی به مجاز شدن یا احتمالاً قبولی شبانه یا ... هست؟ حدود رتبه ام چند میاد؟

باز هم تأکید می کنم.قضیه برام خیلی حیاتی اه. دوستان لطف کنن راهنمائی کنن. ممنونم

دوستان کسی راهنمائی نمی کنه ما رو؟ خیلی حیاتیه. ممنون

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:  
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳
بعله ..

شما خیلی دید مثبتی دارین،من خیلی امیدی به تهران ندارم،ولی امیدوارم همینی که شما میگین باشه..ایشالا هر کی به هر چی که دوس داره برسه...

دوست عزیز شما با این درصد مشترک پارسال هم اگه بود زیر ۵۰ بودید
درصدای دوست من آقای الف.میم که رتبه ی ۴۶ تجارت شد
مشترک ۵۰
مدیریت ۵۰
تخصصی میانگیم ۴۰/(تازه سیستم رو منفی زده بود)
زبان ۱۵

۴۵ مشترک امسال شما با وجود این همه گزینه غلط فعلا شده ۴۵/ این خیلی عالیه
مطمئنم شما دانشگاه تهران رو میارید

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط:  سلام. انصافاً برای همه دوستانی که درصدهاشون خوب شده بی نهایت خوشحالم و بهشون تبریک می گم. با توجه به اینکه باید تصمیمات مهمی در زمینه شغلی و برنامه های آینده زندگیم بگیرم، خیلی فوری به کمک دوستان عزیزی که در تخمین رتبه تجربه دارند نیاز دارم.

زبان: بین ۳۱/۱۱ تا ۳۴/۴۴
مشترک: ۲۶/۶۶
مدیریت: ۴۸/۸۸
تخصصی: بین ۳/۷۰ تا ۱۱/۱۱ (بسته به سرنوشت سؤال ۸۴ هوش)Huh

با این درصدها امیدی به مجاز شدن یا احتمالاً قبولی شبانه یا ... هست؟ حدود رتبه ام چند میاد؟

باز هم تأکید می کنم.قضیه برام خیلی حیاتی اه. دوستان لطف کنن راهنمائی کنن. ممنونم

دوستان کسی راهنمائی نمی کنه ما رو؟ خیلی حیاتیه. ممنون

سوال ۸۴ و ۹۱ که قطعا حذفه
رتبه شما هم تقریبا میشه ۱۰۰ اینا
شبانه ی خواجه نصیر