آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - fa_karoon - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ
سلام دوستان می خواستم بدونم آیا کتاب حل تمرین لینز سال نشر ۸۴ چاپ دوم با جدیدترین چاپش فرق می کنه؟ آخه همزمان که صدای استاد کارگهی رو گوش می دم، یه جاهایی مثلا بخش دوم فصل ۵ سوال ۱۹ داره اما کتاب من نداره، یا فصل ۷ بخش ۱ سوال ۱۷ داره و کتاب من نداره، لطفا اگه تفاوت دارند ذکر کنید که چه میزان متفاوت هست تا بتونم به خوبی به عمق فاجعه پی ببرم ممنون و سپاسگزارم |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - unique_as14 - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: سلام دوستان می خواستم بدونم آیا کتاب حل تمرین لینز سال نشر ۸۴ چاپ دوم با جدیدترین چاپش فرق می کنه؟ یه بار خودتون سوالتون بخونید / کدوم حل تمرین؟ نویسنده اش کیه؟ چاپ کدوم نشره؟ اگه منظورت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هست که اون واسه ویراست دومه / تو ویراست جدید کتاب لینز (ویراست چهارم) تعداد تمرینها خیلی بیشتر شده / میتونی واسه حل تمرین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و بگیری که طبق ویراست چهارمه |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - fa_karoon - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
ممنون از جوابتون، فقط یه سوال دیگه آیا خیلی تعداد تمرین هاش تغییر کرده؟ آخه من فکر می کردم فقط همون علی ریاحی هست هر جا هم می گم حل تمرین لینز اون رو بهم می دادن، من هم اون قدیمیه رو خریدم بسیار اندوهگینم |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - unique_as14 - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
بله تعداد تمرینها خیلی فرق کرده / مثلاً فصل اول بخش اول ۱۹تا بوده حالا شده ۲۶تا خواستی بخری بگو حل لینز ویراست چهارم |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - fa_karoon - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
فقط یه سوال دیگه چاپ جدید کتاب آقای ریاحی آیا تمرینهای جدید رو داره؟ |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - unique_as14 - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
چاپ مهم نیست جدید باشه یا نه / باید ببینی طبق ویراست جدید هست یا نه من ندیدم ولی فکر نکنم / من کتاب مشکی رو پیشنهاد میکنم |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - Anahita.R - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
سلام ببخشید، شما خود کتاب لینز هم ویراست جدید رو مطالعه کرده بودید؟تغییراتش زیاده؟ یا فقط من حل المسائل ویراست چهار رو بگیرم کافیه؟ خود کتاب رو دیگه نگیرم |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - unique_as14 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
من کتاب ویراست چهارمو خونده بودم / ویراست قدیمی ترو نخوندم که ببینم تغییراتش زیاده / ولی حتماً محتوای کتاب نیاز به تغییرات داشته که مولف تصمیم گرفته ویراست جدیده کتابو بده بیرون |
آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - Anahita.R - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
بسیار ممنونم از پاسخ تون |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - mohandess - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
سلام من یک سوال دارم . آیا لازمه که حتما کتاب حل تمرین نظریه رو بخریم و تمرینات رو حل کنیم یا میشه متن درسس و مثال هارو خوند و با تست های سایر کتب مثل پوران ، یا تست های سال های قبل تمرین کرد و کافیه ؟ |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - fa_karoon - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط: سلامشخصا به نظرم کتاب پوران خیلی به درد نمی خوره البته مشاوره پارسه برای تست کتاب پوران رو پیشنهاد داد. بعد هم خودم معتقدم وقتی تمرینات لینز رو حل می کنی دستت روون می شه و فکرت باز می شه، البته اگر تمرین های خوبی جاهای دیگه و از کتاب های دیگه سراغ دارید فکر نمی کنم تعصبی روی تمرین لینز خوندن باشه یه موضوع دیگه که من رو به خوندن تمرینات لینز ترغیب می کرد این بود که وقتی voice دکتر کارگهی رو گوش می دادم اونجا یه سری تمرینات رو خیلی زیبا حلش رو توضیح می داد و من خصوصا از پشته ای به بعد خیلی خوب گرفتم جریان چیه اینا همه نظرات شخصی بود موفق باشید |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - mohandess - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
من میخواستم نگرشی جدید به نظریه رو بخرم که پیدا نشد ! الان میخوام حل مسائل لینز رو بخرم . کتاب من ویرایش سوم صادق زاده ، انتشارات خراسان رو دارم . دقیقا چی باید بخرم که با کتابم همخونی داشته باشه ؟ |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - fa_karoon - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط: من میخواستم نگرشی جدید به نظریه رو بخرم که پیدا نشد ! سلام دوست عزیز طی پرس و جو و تحقیق بسیاری که من پارسال انجام دادم بهم گفتن کتاب لینز ترجمه پور محقق و سلیمی خوب هست و برای حل تمرینات هم کتابی که جدید هست و جدیدترین تمرینات لینز رو داره کتاب: تشریح کامل مسائل مقدمه ای بر نظریه زبان ها و ماشین ها، نویسنده/مترجم/: عبدالله ناصری و فرشته مریوانی، نشر کیان رایانه سبز، جلد مشکی ، خوب هست |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - mohandess - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط: من میخواستم نگرشی جدید به نظریه رو بخرم که پیدا نشد ! ممنونم دوست عزیز البته توی یکی از تاپیک ها یه دوست دیگه کتاب انگلیسی و حل تمریناتش رو گذاشت و دانلود کردم و همون ورژن ۳ بود که من داشتم و برای همین دیگه کتاب رو نخریدم . در مورد ترجمه هم به نظرم کتاب صادق زاده هم خیلی خوبه و نصرش هم ساده و روان هست و من نکته گنگی ندیدم تا به حال توش و یا هیچ جارو نپیچونده (البته هنوز کامل نخوندمش) |
RE: آیا حل تمرین لینز چاپ جدیدش با قدیم فرق می کنه؟ - ریحان - ۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ
[ طی پرس و جو و تحقیق بسیاری که من پارسال انجام دادم بهم گفتن کتاب لینز ترجمه پور محقق و سلیمی خوب هست و برای حل تمرینات هم کتابی که جدید هست و جدیدترین تمرینات لینز رو داره کتاب: تشریح کامل مسائل مقدمه ای بر نظریه زبان ها و ماشین ها، نویسنده/مترجم/: عبدالله ناصری و فرشته مریوانی، نشر کیان رایانه سبز، جلد مشکی ، خوب هست [/quote] سایتی واسه خرید این کتاب سراغ ندارین؟ کتاب توی بازار هست؟؟؟؟ واینه این کتابم ویراست چارم باشه؟ چاپش مال کی باشه؟ |