۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - farhoudjk - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ
اینم کارنامه من |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - SaMiRa.e - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
تبریک میگم ، امیدوارم موفق باشید . |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - pharlap - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
تبریک میگم منابع درسیتونا کی اعلام میکنید |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - hajar2261 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
من هم تبریک می گم. انتخاب اولتون کجاست؟ پایگاه رو از روی چی خوندید؟ |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - majid67110 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: من هم تبریک می گم. مدیریت و پایگاه بالا زدید. منتظر مصاحبه شما هم هستیم. دوست عزیز مدیریت را چی خوندید ؟ |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - mirabi77 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ
تبریک میگم معدلتون چند بوده؟ |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - farhoudjk - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
از همتون تشکر می کنم. لطف دارید. در جواب دوستان بگم که : معدل موثرم : ۱۷/۴۴ مدیریت فقط و فقط : رابینز - اولش با پارسه می خوندم ولی شما این اشتباه رو نکنید! پایگاه داده: مقسمی + کتاب سیلبرشاتز (من پی دی اف انگلیسیشو داشتم) . سیلبر شاتز خیلی کتاب خوبیه سوال اول کنکور هم دقیقا یکی از مثال های این کتاب بود. والا دارم تحقیق می کنم! موندم بین آی تی شهید بهشتی و تربیت مدرس و تجارت علم و صنعت و پزشکی تهران؟ دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن! مرسی ،ایشالله همگی موفق باشید |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - roze_mary - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
تبریک میگم بقیه درسا رو از چه کتابهایی خوندین؟ |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - arixooo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
شما هم مثله اینکه از تیغ هوش مصنوعی در امان نبودید... |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - ehsannaq2 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: از همتون تشکر می کنم. لطف دارید. در جواب دوستان بگم که : سلام . میتونم بدونم معدل واقعی تون چند بوده که موثر شده ۱۷/۴۴ |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - ارمان - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: از همتون تشکر می کنم. لطف دارید. در جواب دوستان بگم که :تبریک منم وضعیتی مشابه شما دارم بعد کل تحقیق آخر این طوری زدم تربیت مدرس علم صنعت بهشتی علو و فنون نوین شما چی کار کردین؟ |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - leilast - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: والا دارم تحقیق می کنم! موندم بین آی تی شهید بهشتی و تربیت مدرس و تجارت علم و صنعت و پزشکی تهران؟ دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن!اینا روبه عنوان انتخاب اولتون مردد هستید یا بعدازشریف و امیرکبیر اینا رو میزنید؟ |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - saeedehhhh - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: از همتون تشکر می کنم. لطف دارید. در جواب دوستان بگم که :تبریک در مورد تربیت مدرس و علم و صنعت تحقیق کردین ؟ یعنی استادای تربیت مدرس بهترن ؟ |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - saghi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
با عرض تبریک دوست گرامی ۲ کتاب رابینز واسه مدیریت هست کدوم رو خوندید ؟ رفتار ساز مانی ؟؟ یا مبانی مدیریت ؟؟؟؟ |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - farhoudjk - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
والا من تحقیق کردم گفتن تربیت مدرس کلا می ره به سمت صتایع واسه همین اینجوری زدم که: ۱-بهشتی ۲-علوم و فنون نوین ۳-تربیت مدرس ۴-علم و صنعت که به احتما خیلی زیاد از همون آی تی پزشکی علوم و فنون نوین قبول شم! (۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saghi نوشته شده توسط: با عرض تبریک من مبانی مدیریت رو خوندم!! ۴ تا از سوالا از تو جدول های همین کتاب اومده بود و ۲ تای دیگه هم از متنش بود! سوالا اصلا مفهومی نبود و حفظی بود !! فک کنم مبانی مدیریت کافی باشه سلام @: Leilasast: نه دیگه بعد از شریف و امیر کبیر و تهران Ehsannaq2:17.17 معدل اصلیم بود ! بقیه منابع: گسسته : گریمالدی حتما مثال ها و تمریناتشو حل کنید چون ۸۰ درصد سوالا از اونه- و پوران پژوهش ساختمان داده :مقسمی- پارسه (برای مرور خوبه)- و سوالات ۱۰ سال آخر تو کتاب پارسه الگوریتم: مقسمی + پارسه (مرور) شبکه : پارسه نرم افزار : پرسمن ترجمه هاشمی طبا (۲ جلده که من جلد ۱ رو خوندم و واسه ۴ فصل بقیه از پارسه خوندم) مدیریت: مبانی مدیریت رابینز + بازم توصیه می کنم از کتاب ۲ جلدی پارسه استفاده نکنید چون وقت تلف کردنه پایگاه داده: مقسمی + سیلبرشاتز(خیلی عالیه ، مثالاش سوالات کنکورن مثل سوال اول امسال که دقیقا تو این کتاب بود) سیستم عامل: پارسه معماری: من نخوندم ولی می گن پوران پژوهش هوش مصنوعی: پوران پژوهش+ بعضی فصل ها رو نداره که اونم با راسل خوندم |