نظر سنجی قبولی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نظر سنجی قبولی - aatwo - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ
چقدر امیدوارید امسال قبول شید |
نظر سنجی قبولی - مازیار صفایی - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ
۴۰% روزانه ۷۰% شبانه ۱۰۰% غیرانتفاعی و مجازی بستگی به دیگران داره |
RE: نظر سنجی قبولی - afshinmu - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
۷۰% روزانه ۹۹% شبانه ۱۰۰%مجازی البته بر اساس سال قبل میگم . اگه امسال از پارسال آسونتر باشه که از هر کدوم ۵۰ تا کم کن ایشالا که هر کی زحمت کشیده و لیاقتش رو داره قبول بشه |
نظر سنجی قبولی - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ
۱۰۰ درصد شریف قبل از آمدن کلید ۷۰ درصد فردوسی بعد آمدن کلید ۴۰ درصد بدترین شبانه ممکن وقت آمدن کارنامه اولیه و در شهریور هنگامه های اعلام نتایج: اگه کسی میخواد یوزر بدم بره ببینه من که میدونم سنجش نوشته هیچ جا قبول نشدم |
RE: نظر سنجی قبولی - Lantern - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: ۱۰۰ درصد شریفشکست نفسی می فرمایید!همون ۱۰۰ درصد برای شما و ۴۰ درصد آقای باد میدونم درسته. راستی از دوستمون آقای هاتف خبری نیست؟!!! |
نظر سنجی قبولی - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: راستی از دوستمون آقای هاتف خبری نیست؟!!!خوب شد گفتی یه بار توی یاهو در حد چند دقیقه ای آن شد و رفت نشد بپرسم ازش چرا نیست |
RE: نظر سنجی قبولی - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: راستی از دوستمون آقای هاتف خبری نیست؟!!! نه هستن ایشون . من اخیراً با ایشون صحبت کردم . |
نظر سنجی قبولی - انرژی مثبت - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ
این نظر سنجی ها ثبت می شه کسی بعد اومدن نتایج رتبش بهتر شد و احتمال قبولیش بیشتر از این بود باید شیرینی بده افرادی مثل اقای موج هم که خوب تخمین زدند رو دیگه بدلیل قبولی ازشون شیرینی می گیریم. (یعنی هر تاپیکی که من توش ارسال دارم. ارسالم هیچ ربطی به تاپیک نداره ) |
RE: نظر سنجی قبولی - saeed_435 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: این نظر سنجی ها ثبت می شه کسی بعد اومدن نتایج رتبش بهتر شد و احتمال قبولیش بیشتر از این بود باید شیرینی بده افرادی مثل اقای موج هم که خوب تخمین زدند رو دیگه بدلیل قبولی ازشون شیرینی می گیریم. آقا به نظرتون با مشترک ۳۳ تخصصی هوش ۱۸ زبان ۱۲ ریاضی ۱۲ شبانه فردوسیو میارم!؟؟! خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
نظر سنجی قبولی - admin - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ
این انرژی مثبت باید چند تا اخطار درست حسابی بگیره! |
RE: نظر سنجی قبولی - ida_isp - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: چقدر امیدوارید امسال قبول شید هیچی! مجازی که نمیرم شبانه هم فکر نکنم نمیدونم. روزانه هم که.....sorry fo myself |
RE: نظر سنجی قبولی - damavand_kellap - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم.من امسال خیلی واسه ارشد زحمت کشیده بودم اما با این نوع سوالایی که داده بودن رسما نابود شدم.به نظر شما با این درصدا کجا میشه قبول شد؟ زبان حدود ۳۰ ریاضی ۳۰ مشترک حدود ۲۰ تا ۲۵ تخصصی هم حدود ۳۰ خواهشا اگه کسی میدونه چه حدودی میشه بیارم بگه تا حد اقل تکلیف خودمو بدونم ))))))))): |
RE: نظر سنجی قبولی - انرژی مثبت - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: این انرژی مثبت باید چند تا اخطار درست حسابی بگیره!واسه چی دکتر؟!! باشه شیرینی نمی گیرم اخه هنوز خبری از کلیدا هم نیست بچه ها دارن رتبه میگن دوستان ادامه نظرسنجی رو داشته باشید دیگه اگه پیدام نشد بدونید بن شدم. |
نظر سنجی قبولی - masa - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ب.ظ
زبان ۷۰ ریاضی ۴۵ مشترک ۶۰ نرم افزار ۵۰ هوش ۳ تا تست زدم چی می شه یه نظرتون؟ |
RE: نظر سنجی قبولی - navid-p - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ب.ظ)masa نوشته شده توسط: زبان ۷۰اگه همچین درصدایی داشته باشی شک نکن با اختلاف زیادی رتبه یک میشی هر چند که لازم نیست دیگه به فکر ادامه تحصیل باشی چون ناسا بدون مدرک ارشد هم جذبت میکنه |