معما - نسخهی قابل چاپ |
۶۵=۶۴ - r_azad - 04 آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۵ ق.ظ
تو رو خدا ببینید این چینیها چه طور مردم رو سر کار می ذارن!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۶۵=۶۴ - r_azad - 07 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۳ ب.ظ
کسی نظری، انتقادی، ... نداره اگه نه که خودم اشکالاتشو بگم |
۶۵=۶۴ - Parva - 08 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ق.ظ
خیلی جالب بود من که کف کردم البته به مشکلش فکر نکردم!!!! |
RE: 65=64 - r_azad - 08 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: خیلی جالب بود من که کف کردم مطمئنم اگه یه کم با دقت به تصاویر نگاه کنید متوجه می شید. تا آخر هفته مشکلشو می ذارم(البته این نظر منه) |
۶۵=۶۴ - ف.ش - ۰۸ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۳ ب.ظ
لابد خطای دیده!!! خوب معلوم نیست این مربعهای به ظاهر کامل کامل باشند. حتی اگه یه اپسیلون هم از یه مربع کامل کم داشته باشن دیگه غلطه! |
معما - sama2010 - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۵ ق.ظ
پدری با پسرش در راه منزل تصادف می کنند . پدره می میره ،پسره رو می برن بیمارستان، تو اتاق عمل دکتره می گه من اینو عمل نمی کنم چون پسرمه .چرا؟مگه پدره نمرده بود؟ |
معما - Fardad-A - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۱۰ ق.ظ
نمیدونم گرفتیمون سماجان آخر سالی؟؟؟؟؟ |
RE: معما - موج - ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: نمیدونم موافقم |
معما - javadjj - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ب.ظ
خوب دکتره درواقع خانم دکتر بوده و مادر پسره هستش |
معما - esi - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۵۳ ب.ظ
شبیه سوالای ساختمان (البته داده ساختار!!) امسال بود !!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: معما - max_15s - 29 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۵ ق.ظ)sama2010 نوشته شده توسط: تو اتاق عمل دکتره می گه من اینو عمل نمی کنم چون پسرمه وا!!! حالا چرا عمل نمی کنه؟ |
RE: معما - danialfx - 29 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ب.ظ)max_15s نوشته شده توسط:(28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۵ ق.ظ)sama2010 نوشته شده توسط: تو اتاق عمل دکتره می گه من اینو عمل نمی کنم چون پسرمه عمل نمیکنه که معما کامل بشه. به نظر من باید میگفت: وای . این که پسر منه !!! زود بیارینش عملش کنم. |
معما - hsh88 - 01 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ق.ظ
=))))))))))))))))))) |
معمایی از پرفسور حسابی - - rasool - - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
سه دوست به ساعت فروشی می روند و هرکدام یک ساعت ۱۰۰۰۰ تومانی انتخاب کرده و مبلغ آن را می پردازند؛ یعنی جمعاً ۳۰۰۰۰ تومان. بعد که از مغازه خارج می شوند مغازه دار ۵۰۰۰ تومان به شاگردش می دهد و می گوید که قیمت سه ساعت ۲۵۰۰۰ تومان بوده برو و این ۵۰۰۰ تومان را به آنها برگردان شاگرد مغازه، ۲۰۰۰ تومان را برای خود بر می دارد و ۳۰۰۰ تومان به آن سه می دهد ؛ یعنی نفری ۱۰۰۰ تومان با این حساب هر کس ۹۰۰۰ تومان پرداخت کرده و آن سه نفر در مجموع ۲۷۰۰۰ = ۹۰۰۰*۳ پرداخت کرده اند. ۲۰۰۰ تومان هم که شاگرد مغازه برداشت. حال بگویید ۱۰۰۰ تومان باقی مانده از ۳۰۰۰۰ تومان در نزد کیست؟ |
معمایی از پرفسور حسابی - mahdi_j - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ
مغازه دار ۲۵۰۰۰ شاگرد ۲۰۰۰ ----------------- جمعا ۲۷۰۰۰ هر نفر هم ۱۰۰۰ برگشت پولشون ۳*۱۰۰۰=۳۰۰۰ ------------- جمعا ۳۰۰۰۰ از کدوم ۱۰۰۰تومن حرف میزنین ؟!!! |