روز ملی دختران گرامی باد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
روز ملی دختران گرامی باد - Mozhgan - 16 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۲ ب.ظ
سلامی گرم و مخصوص به تمامی دختر خانم های گل سایت امروز روز ماست به همهی دخترای دوست داشتنی و گل سایت تبریک میگم ،امیدوارم همیشه شاد باشید و همگی دانشگاه مورد علاقمون قبول بشیم فکر میکردم امروز تو مانشت یه نفر پیدا میشده این روز ملی رو تبریک بگه،چرا هیچکس نگفت!؟!؟! مثل اینکه بحث فوتبال خیلی مهمتر از اون بوده!! |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - SarahArshad - 17 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۲ ب.ظ)Mozhgan نوشته شده توسط: سلامی گرم و مخصوص به تمامی دختر خانم های گل سایتمنم به تو وتمام دختر های مهربون سایت این روز رو و البته منشا این روز رو که ولادت حضرت معصومه عزیز که مثل اسمش معصوم بوده رو به همه دوستان تبریک میگم . |
روز ملی دختران گرامی باد - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ
منم این روز رو به پسرهای عزیز تبریک می گم. به هر حال به پسرها هم مربوط می شه. |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - SarahArshad - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: منم این روز رو به پسرهای عزیز تبریک می گم. به هر حال به پسرها هم مربوط می شه. |
روز ملی دختران گرامی باد - ف.ش - ۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۸ ق.ظ
ممنوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن روز شما هم مبارک. واسه اینکه دل آقایون هم نشکنه روز مرد رو پیشاپیش تبریک میگم. |
روز ملی دختران گرامی باد - Soheil - 17 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ
چرا من از وجود همچین روز بی خبر بودم!!!!؟ اصلا شماها چند تا روز دارید؟ ولی حالا که با خبر شدم به همه دختر خانم های مانشتی تبریک میگم |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - yasemi - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: چرا من از وجود همچین روز بی خبر بودم!!!!؟ اصلا شماها چند تا روز دارید؟ خدایش منم خبر نداشتم همچین روزی وجود داره منم تبریک میگم . اما این یه جورای داره فمنیستی میشه ایران ما پسرا چرا روز نداریم تازه نصف روزم نداریم ساعت نداریم دقیقه هم نداریم فقط یه روز مرد داریم که اونم باید برای خانم هدیه بگیریم !! سهیل پاشو بیا بریم یه روزی به اسم پسرا ثبت کنیم |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - leilast - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۳۹ ب.ظ
منم این روزو به خودم و همه دخترای گل تبریک میگم روز پسرم هر وقت ثبت شد تبریک میگیم,دلتون نشکنه |
روز ملی دختران گرامی باد - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۴۷ ب.ظ
من پیشنهاد می کنم روز تولد خودم رو روز پسر نام گذاری کنن هم ۷ مهره و هم یه هفته قبل روز دختره!! و حالی می بریم از این بابت. |
روز ملی دختران گرامی باد - ف.ش - ۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۳ ب.ظ
خوب میتونیم تولد حضرت علی اکبر رو که روز جوان بگذاریم روز پسر (ما که بخیل نیستیم) |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - HighVoltage - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوب میتونیم تولد حضرت علی اکبر رو که روز جوان بگذاریم روز پسر (ما که بخیل نیستیم)باید اعلام کنم روز نولد حضرت علی اکبر روز جوان هست دوستان احتمالا خبر ندارند. |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - no0shin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۴۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من پیشنهاد می کنم روز تولد خودم رو روز پسر نام گذاری کنن البته روز دختر هم مثل روز زن جابجا میشه و همیشه ۷ مهری هفته قبلش نیس فعلا داره به سمت نیمه اول سال میره پس روز تولد یکی از آقایون فروردینی بیشتر می تونه بهتون حال بده!! |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - ف.ش - ۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوب میتونیم تولد حضرت علی اکبر رو که روز جوان بگذاریم روز پسر (ما که بخیل نیستیم)باید اعلام کنم روز نولد حضرت علی اکبر روز جوان هست دوستان احتمالا خبر ندارند. ببخشید من که خودم اعلام کردم چی رو میخواین اعلام کنید؟! خوب میتونیم تولد حضرت علی اکبر رو که روز جوان[است]بگذاریم روز پسر (ما که بخیل نیستیم) |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - Mozhgan - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ
با تبریککککککککککک مجدد به همهی دخترای ایرانی خب من امروزم ظهر دانشگاه کلاس داشتم اولا باید از مدیرت عزیز دانشگامون که به قول آقا مسیح به نظر خودمم کاملا فیمینیسمی هستند تشکر کنم که امروزم با شاخهی گلی(نوعشو دیگه نمیگم ولی خداییش اون رز قبلیه قشنگتر بود )ولی دیگه خبری از کارت و شکلات نبود احتمالا فهمیدن پسرای مانشتم ناراحتن دیگه ندادن بهمون! و تشکر دوم از استادمون که به احترام این روز عزییییییز نیم ساعت کلاس رو زودتر تموم کردند که البته این به نفع آقا پسرهای همکلاسیمون هم شد و خدا رو شکرهیچ بیعدالتی نشد. (۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من هم پیشاپیش اون ۳۶۳ روز باقیمانده سال را به تمامی آقایان و پسران محترم تبریک میگم. ما که بخیل نیستیم یه روز هم برای خانوما و یک روز هم مال دختر خانما. باشه آقا فرداد دیگه چی ۳۶۳ روز مال شما باشه یه روز ماله ما!! دیدید پا حرفتون نیستید پس اون یه اپسیلون بیشتر و ۹۹ درصد دل اقیانوسی کجا رفت!؟!؟ به دخترای مانشتی: بچهها بذارید خودشون یه روز رو پیدا کنن ما چرا پیشنهاد بدیم.امروزم پسرای کلاسمون با مشورت خود استادمون دنبال یه روز برای خودشون بودن ولی حقیقت تلخه چون خودشونم چیزی پیدا نکردند حالا شاید اینجا بتونن پیدا کنن.مخصوصا چون کنکوری هستن الان باهوشتر شدن و اگه بخوان تا امشب فرصته انتخاب دارن چون از فردا دوباره باید به فکر مطالعه و نگرانی از سربازی رفتن باشن(سارا خانم به نظرم یه کوچولو فقط توی مورد سربازی رفتن برای پسرا جای دلسوزی هست) ولی جدا از شوخی بازم ممنونم از تبریکات دوستان. |
RE: روز ملی دختران گرامی باد - yasemi - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ)Mozhgan نوشته شده توسط: خصوصا چون کنکوری هستن الان باهوشتر شدن و اگه بخوان تا امشب فرصته انتخاب دارن چون از فردا دوباره باید به فکر مطالعه و نگرانی از سربازی رفتن باشن(سارا خانم به نظرم یه کوچولو فقط توی مورد سربازی رفتن برای پسرا جای دلسوزی هست) گفتی مژگان خانم من بعد از امتحان ارشد باید برم خدمت مقدس سربازی |