ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
سلام دوستان میخواستم بهتون خبر بدم اون کسایی که دلشون میخواد برن آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کنن ولی جا موندن ثبت نام نکردن میتونن در روزهای ۳ تا ۵ خرداد به یکی از حوزه های نزدیک مجل زندگیشون برن ثبت نام کنن دوستان تهرانی هم میتونن حضوری برن مرکز آزمون برای ثبت نام موفق باشین |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - behnam8811413 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ
سلام ممنون از راهنماییتون. آیا میشهبرای اونهایی که قبلا ثبت نام کردن ترتیب اولویت رشته هارو هم عوض کرد؟ البته فکر میکنم انتخاب اول رو نشه تغییر داد درسته؟ Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)behnam8811413 نوشته شده توسط: سلام والا من اینو نمیدونم میخوایین به ۲۳۵۳۳۰ زنگ بزنین راهنمایی تون میکنن موفق باشین |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - alma90 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: سلام دوستان میشه منبع خبر رو هم بگید؟ |
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - Reg2net - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
آزمون کامپیوتر و IT آزاد در یک روز و یک ساعت هست؟!!! |
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - sir_ams - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ
کارتها اومده آیتی جمعه صبح هست آقا یه سوال باجه رفع نقص کجاس؟ |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ)alma90 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: سلام دوستان دوست گلم من خودم پیگیری کردم جزئ همین ثبت نام تاخیری ها هم هستم امروز رفتم مدارکمو دادم تا واسم کارت صادر بشه خیلی های دیگه هم بودن داشتم ثبت نام میکردن فقط تا ۵ فرصت هست |
پاسخ : ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mohsen100 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ
سلام بر عکسش امکان نداره؟؟؟من ثبت نام کردم الان میخوام انصراف بدم پولو پس نمیدن؟؟:-) |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: کارتها اومده من امروز رفته بودم واسه ثبت نام همون جا هم رفع نقص هم انجام میدادن ببین حوزت کجاست همون جا برات کارتو انجام میدن (۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ)mohsen100 نوشته شده توسط: سلام ما کلی دردسر کشیدیم برای ثبت نام نمیدونم میخوایین برین ببینین بهتون پس میدن شاید هم باز ازتون پول گرفتن (۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)Reg2net نوشته شده توسط: آزمون کامپیوتر و IT آزاد در یک روز و یک ساعت هست؟!!! اینو اطلاع ندارم خودم هم دنباله اینم که آزمون آزاد زمانش کی هست |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - behnam8811413 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام آیا واسه اونایی که ثبت نام کردن امکان تغییر اولویت رشته های انتخابی هنگام ثبت نام وجود داره؟ Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)behnam8811413 نوشته شده توسط: سلام نمیدونم برین بپرسین شاید راهنمایی تون کنن یا سیستم پرسش سایت استفاده کنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mhm-pc - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)behnam8811413 نوشته شده توسط: سلامبله |
RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - behnam8811413 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط:خیلی ممنون دوست عزیز(04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)behnam8811413 نوشته شده توسط: سلامبله فردا میتونم برم؟ باید برم مرکز آزمون بله؟ |
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - Reg2net - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
دوستان من کامپیوتر و IT جداگانه کارت خریدم و ثبت نام کردم و امروز که کارت ها رو پرینت گرفتم میبینم زمان هر دو آزمون جمعه ۸ صبح است!!! مگه در دانشگاه آزاد امکان اینکه در دو رشته امتحان داد وجود نداره؟! .................................. از راه مرکز آزمون آزاد سوال کردم،پاسخشون این بود: پاسخ سوال شما: ایا در دانشگاه ازاد امکان ثبت نام در رشته فناوری اطلاعات برای افرادی که مدرک کارشناسی کامپیوتر دارند وجود نداشته؟ من در رشته های کامپیوتر و فناوری اطلاعات جداگانه کارت خریدم و جدا ثبت نام کردم ولی با گرفتن کارت ورود به جلسه ساعت و روز هر دو ازمون در یک روز و ساعت است... به شرح زیر می باشد: این امر در زمان ثبت نام به همه داوطلبین گوشزد گردیده بود و مسئولیت ان نیز برعهده خود شماست. راهی وجود ندارد. ............................... کجا آخه گوشزد شده بود؟! |
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - hamid88 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
دوستان ۱ سوال دارم میشه رشته رو ویرایش کرد؟ مثلا از آیتی بری نرم ...................!!! |