دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - parande27 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است بیاین اعتراض بدیم |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - آرمانا - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ق.ظ
همینطوره ! جون درصدام تقریبا همونایی که قبلا گرفته بودم !! البته فکر کنم یکی از شوالای درستمم حذف شده!! |
RE: دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - metallica.r - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ
برا من اشتباه شده تخصصیم باید ۳۷ بود ۱۳ شده آیا اعتراض تاثیری داره Sent from my LT22i using Tapatalk |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - lord master - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ
من درصدام خیلى متفاوته.تا کى مهلت اعتراضه؟قرار هست تجدید نظر بشه یا نه؟ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ
این صفحه رو هم بخونید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اعتراض هم گویا نهایتا تا ۵ خرداده اعتراض تلفنی و کتبی هم به هیچ جا نمیرسه فقط باید حضوری بریم سنجش من که میرم اعتراض در هر موردی |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - yagmur0022 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ
منم درصدام خیی تغییر کرده اصلا نصف اونی که خودم حساب کرده بودم شده مخصوصا زبان و مشترکا واقعا اعتراض تاثیری داره ؟ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
اعتراض حضوری آره. باید ۲-۳بار بری تا رسیدگی کنن |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - lord master - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
من کامل درصدامو یادم نیست.آیا پاسخ برگ خودمونو میذارن رو سایت که بررسی کامل کنیم؟ اطمینان دارم درصدام خیلى متفاوت اومده.اعتراضمون به جایی میرسه؟ |
RE: دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - metallica.r - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
من که شهرستانم نمیتونم حضوری برم Sent from my LT22i using Tapatalk حضوری بریم پاسخبرگمونو نشون میدن؟ Sent from my LT22i using Tapatalk |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - lord master - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
من یزد هستم ولى اگه واقعا به اعتراضمون رسیدگى بشه میام تهران.آیا قراره اهمیت بدن؟ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - Mänu - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
اعتراض کتبی چجوری باید بزنیم کجای سایت؟؟؟ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
من فکر میکنم برای آیتی، دو تست تخصصی حذف شده و یه تست مدیریت هم احتمالاً حذف با تأثیر مثبت شده. از مشترک چیزی حذف نشده |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - f_8169 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ
چرا اینقد اختلافه تو درصدااااااااا این چه وضعشه اخه لااقل تو یه درس بود ... متاسفم باید حضوری بریم اعتراض ؟ |
RE: دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - sahar_rostami2 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
بچه ها کلید نهایی نیومده؟من هی چک میکنم سایتو چیزی نمیبینم...میخوام ببینم چرا درصد مشترک من نصف شده و مال دوستم ۳برابر! یعنی واقعا جواب صحیح عوض شده؟! |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - mgshervin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
من با کلید اولیه ۱۱ درصد و با پاسخ تشریحی پارسه ۲۴ درصد مشترک داشتم الان واسم زده ۱ درصد آخه مگه همچین چیزی میشه ؟؟؟؟ |