تالار گفتمان مانشت
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ

رشته امتحانی‌: مهندسی کامپیوتر

رتبه گرایش نرم افزار‌: ۱۳۰
رتبه گرایش هوش مصنوعی‌: ۴۰۰
رتبه گرایش سخت افزار‌: ۳۲۶

درصد درس زبان: ۳۰/۰۰
درصد دروس ریاضی: ۲۱/۰۵
درصد دروس مشترک: ۳۵/۸۰
درصد دروس تخصصی نرم افزار: ۳۱/۶۷
درصد دروس تخصصی معماری: سفید
درصد دروس تخصصی هوش مصنوعی: ۱/۷۵

معدل موثر: ۱۸/۲۵

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mehrdel2002 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ

تبریک میگم آقای ابراهیمی..
شما چطور انتخاب رشته میکنین؟با توجه به رتبه‌ی خوب علوم و مهندسی...

RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ق.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط:  تبریک میگم آقای ابراهیمی..
شما چطور انتخاب رشته میکنین؟با توجه به رتبه‌ی خوب علوم و مهندسی...

خیلی ممنون . لطف دارید.

کار خیلی سختی در پیش دارم Smile . تحقیق زیادی نیاز داره( خصوصا رشته علوم کامپیوتر )و در حال حاضر بسیار مردد هستم. اما با کمک و راهنمایی شما و بقیه دوستان مانشتی بهترین انتخاب رو می کنم. فقط قول بدید کمکم کنید.

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mehrdel2002 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ق.ظ

راستش خودم حس کردم که چقد سخته انتخاب که واسم سوال شد.
ایشالا بهترین انتخابو به کمک دوستان انجام بدین.
به هر حال بازم تبریک میگم.

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - fatima1537 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ق.ظ

برای این کارنامه هم تبریک میگم .

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - Parva - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ

آقای ابراهیمی منم به نوبه خودم تبریک می گم امیدوارم بعد قبولی مارو فراموش نکنین و برای راهنمایی ماها به مانشت سر بزنین

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - saba_1984 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ

پارسانا جان تبـــــــــــــــــــــــــریک میگم

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - Br2012 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ

تبریک
آقا ما هم ۱۸۷ نرم شدم نظرم ۱/شریف ۲/تهران ۳/امیر کبیر ۴/بهشتی ۵/علم و صنعت یا تربیت مدرس یا...
اگه لطف کنید نظر بدید ممنون میشم

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - saba1000 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ

من هم به نوبه خودم به شما تبریک می گم راستی ما سال بعدی‌ها از راهنمایی هاتون بی بهره نذارید

RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - javadjj - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ

تبریکی دوباره

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mosaferkuchulu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ

Big Grin من این رتبه‌ها رو می بینم امیدوار می شم!!!
تبریک زیاد!

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - shahryar - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ

تبریک آقای ابراهیمی.

RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ق.ظ

از همه دوستان بابت اظهار لطفشون سپاسگزارم. گرچه رتبه ای رو که می خواستم نیاوردم ولی تجربه خوبی بدست آوردم . حتما در خدمت دوستان سال آینده خواهم بود و هر کمکی از دستم بر بیاد با کمال میل انجام می دم.

به br2011 ‌: ترتیبی رو که گفتی‌، ترتیبیه که اکثر بچه‌ها انتخاب می کنند و تقریبا نرمش همینه . من اول ۳ انتخاب اول( یعنی شریف‌، تهران و امیرکبیر )رو نرم افزار می زنم( که می دونم قبول نمی شم . Big Grin )و احتمالا ۳ انتخاب دوم رو علوم کامپیوتر( که به احتمال زیاد یکی شو قبول می شم. ). امیدوارم شما هم جایی که دوست دارید پذیرفته شوید .

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - najme60 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ

من هم بهتون تبریک میگم.

کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - morelo - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ

منم تبریک میگم
نرم افزار شبانه تهران را میارین که فکر کنم بهتر از روزانه علوم کامپیوتر باشه