۱۷۶- شبکه - روزانه بوعلی همدان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۷۶- شبکه - روزانه بوعلی همدان - aminn123 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
با سلام. شکر خدا این هم نتیجه بنده از آب دراومد. فقط دوتا سوال داشتم. من خودم چک کردم این کد رشته که قبول شدم، شبکه است. از دوستان میخوام اگر دسترسی دارند ببیند واقعا شبکه هست دیگه ؟! یک وقت فناوری اطلاعات آی تی نباشد ! دومین سوالم: این دانشگاه قبول شدم سطحش چه جوریه ؟! از اصفهان پایین تره ؟ آیا از یزد بالاتره ؟! یک آماری بدهید ممنون می شوم واقعا |
RE: 176شبکه--شبکه روزانه بوعلی همدان - saho - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)aminn123 نوشته شده توسط: با سلام.منم یزد قبول شدم.فکرکنم همدان فقط شبکه داره من شنیدم دانشگاهش خوبه.البته چون ازم دور بود من بعد از یزد زدم |
۱۷۶شبکه--شبکه روزانه بوعلی همدان - dowlati99 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
سلام من با اساتید اونجا اشنایی کامل دارم گرایش شبکه هستش در واقع کار شما اونجا با دکتر نصیری هستش و دکترای امنیت شبکه داره از لحاظ سطح علمی هم خوبه فقط تخصص شبکه یه استاد داره ولی فک کنم قراراه امسال دو استاد جدید بیارن نسبت به اصفهان فک کنم پایینتر باشه ونسبت به یزد بالاتر امیدوارم موفق باشید |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - aminn123 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
به سلامتی. موفق باشید بنده هم چون یزد بهم دورتر بود اول همدان رو زدم. ممنون برای پاسخ دوستان دیگر اگر کسی اطلاعات کاملی دارد لطفا کمک کند. (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: سلام بسیار ممنون. خبر خوشحال کننده ای بود. تشکر |
۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - dowlati99 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
alvand.basu.ac.ir/~nassiri به لینک بالا سری بزن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - aminn123 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: alvand.basu.ac.ir/~nassiri خیلی ممنون. فقط یک سوال شما کارشناسی صنعتی همدان میخوندید. همین بوعلی همدان هست که بنده قبول شدم ؟! |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - dowlati99 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ)aminn123 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: alvand.basu.ac.ir/~nassiri نه فرق داره فقط چون این دو دانشگاه به هم نزدیکه و اساتیدش تو هر دو تدریس می کنن من خبر دارم |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - aminn123 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: نه فرق داره فقط چون این دو دانشگاه به هم نزدیکه و اساتیدش تو هر دو تدریس می کنن من خبر دارم اکی. بازهم برای اطلاعاتتون بسیار ممنون. کمک کردید. شما کجا قبول شدید ؟! |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - majid67110 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
سلام دوستان منم با رتبه ۲۵۶ شبکه همدان شبانه قبول شدم . من بچه تهرانم و هنوز نمیدونم برم یا نه . راستی به نظرتون به شبانه هم خوابگاه میدهند ؟ در مورد اساتیدشون هم منم تعریف دکتر نصیری را زیاد شنیدم و شنیدم که امسال قراره دو تا استاد دیگه هم بیارن . یکی شون مثله اینکه دکترا از استرالیا داره و یکی شون هم تازه از شریف دکترا شبکه گرفته . من یکی از دوستانم شبکه همدان میخونه و قبل از انتخاب رشته که باهاش صحبت کردم از دانشگاه و استاد نصیری خیلی تعریف میکرد . حالا امروز عصر دوباره باهاش صحبت میکنم و خبرشو در اینجا مینویسم . |
۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - dowlati99 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
من مالک قبول شدم به روزانه ها خوابگاه میدن ولی شبانه رو نمیدونم یعنی احتمال زیاد نه |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - majid67110 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من مالک قبول شدم دوست عزیز از خوابگاه های خودگردان وابسته به دانشگاه اونجا خبر داری ؟ اوضاع اجاره خونه اونجا چطوره ؟ |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - aminn123 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلام دوستان مبارکه دوست عزیز. هم کلاسی شدیم البته اگر شما انصراف ندید. به نظرم اگر شرایط مالی دارید خووبه. من هم از تنهایی در می آم :دی من ساکن کرج هستم |
۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - dowlati99 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
کلا اجاره خونه تو همدان نسبت به شهرای دیگه گرونه خودگردانشم همونطور چون تعداد دانشجو تو همدان خیلی زیاده |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - majid67110 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ)aminn123 نوشته شده توسط: مبارکه دوست عزیز.والا خوانواده که میگن برو . حالا میاییم برای ثبت نام و ببینیم جو دانشگاه چطوریه . فعلا که یه همشهری تو دانشگاه پیدا کردیم . هر چی باشه کرج یه زمانی جز تهران بود |
RE: ۱۷۶شبکه - روزانه بوعلی همدان - aminn123 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: والا خوانواده که میگن برو . حالا میاییم برای ثبت نام و ببینیم جو دانشگاه چطوریه . فعلا که یه همشهری تو دانشگاه پیدا کردیم . هر چی باشه کرج یه زمانی جز تهران بود اکی. پس ایمیل بنده رو داشته باشید با هم در ارتباط باشیم در مورد روز ثبت نام و غیره ( ایمیل رو در پیغام خصوصی براتون فرستادم) آره کرج یه زمانی جزو تهران بود :دی مهم اینه که ما کرجی ها در عین حال که در تهران ساکن نیستیم، میتونیم بخاطر فاصله کم، از مزایای پایتخت بهره مند بشیم (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من مالک قبول شدم تبریک میگم. بازهم ممنون برای اطلاعاتتون. |