|
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - نسخهی قابل چاپ |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - shahbazi - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
هر کسی این مبحث رو بلده لطفا توصیحش بده دانشجوهای رشته معماری لطفا کمک کنید مثلا با این تست توضیح بدید چجوری حل میشه ممنون از لطفتون |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - shahbazi - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
همچنان منتظر جوابم |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - ali.329 - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سلام این مدار cmos نیست. تو کتاب اردشیر شبکه pulldown را تحلیل کرده و گزینه ۲ اومده اما ننوشته که کدام جواب درسته!!! اما به نظر من گزینه ۴ درسته چون به ازای x3=x4=0 و x1=x2=1 مسیری از vdd به زمین وصل شده و خروجی منطق درستی را نشون نمیده. البته این نظر من بود. |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - Xilinx - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
Cmos نیست ولی به نظر میاد گزینه ی ۲ درست باشه |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - shahbazi - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
من جوابشو نخواستم درکل بگید چجوری تحلیلش میکنید؟چجوری حلش میکنید؟ لطفا بگید من منتظر |
RE: رسم نمودارهای میله ای در vlsi - azarakhsh1986 - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: هر کسی این مبحث رو بلده لطفا توصیحش بده شکل نمودار پیوست شد که گزینه ۲ میشه |
|
RE: رسم نمودارهای میله ای در vlsi - shahbazi - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
اگه ممکنه از روی شکل نمودار میله ای بگید چجوری تحلیلش کردید و شکلشوکشیدید؟ مشکل من اینه ؟؟ لطفا بگید اگه ممکنه از روی شکل نمودار میله ای بگید چجوری تحلیلش کردید؟ ممنون میشم لطفا هر کی بلده بگه لطفا هر کی بلده بگه |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - narges_r - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
برای رسم pull up از بالا سمت چپ بین x1 , x2 , ... شماره گذاری کنید اما مناطقی که بهم وصل هستند یک شماره قرار بدید در اینجا از ابتدا تا انتها میشه از یک تا ۶ شماره گذاری کرد اما چون یک و ۵ بهم وصل هستند بجای ۵ شما باید ۱ قرار بدی یا مثلا ۴و ۶ بهم وصل هستند پس بجای ۶، ۴ قرار بده و همینطور اینکه میدونی خروجی از ۳ خارج میشه وقتی شماره گذاری انجام دادی به تعداد شماره ها گره در نظر بگیر و کنار هر گره شماره بزار بعد گره ها با x1 , x2 ,... به هم وصل کن مثلا در این شکل باید گره ۱ با x1 به گره ۲ وصل کنی یا گره ۲ با x2 به گره ۳ وصل کنی و گره ۳ به خروجی و گره یک هم به منبع تغذیه شبکه pull down هم به همین شکل رسم میشه |
RE: رسم نمودارهای میله ای در vlsi - azarakhsh1986 - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: اگه ممکنه از روی شکل نمودار میله ای بگید چجوری تحلیلش کردید و شکلشوکشیدید؟ سلام رو شکل واست مشخص کردم با قرمز ارتباط سری توو layout مثه شکل نشون داده میشه و ارتباط موازی هم همینطور بد توضیح دادم باز بگو یه جور دیگه بگم اگه تونستم :دی |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - shahbazi - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
مرسی یک و پنچ به هم وصل نیستن میشه واضح تر بگید من این مبحث رو از روی چند تا کتاب خونم اما اصلا توضیحی در مورد شکل ها نبود لطفا بگید چجوری شماره گذاری میکند از سمت چپ بالا؟ بعد مناطقی که بهم وصل هستن چجوری مشخص شده؟ (۲۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: اگه ممکنه از روی شکل نمودار میله ای بگید چجوری تحلیلش کردید و شکلشوکشیدید؟ سلام پس در واقع خطوط عمودی ارتباط سزی رو نشون میده و خطوطی که بوسیله میله ها به هم وصلن موازی رو نشون میده درسته؟ پس اون حطی که از بالا به پایین وصل چی؟ خط سوم از چپ که حاشور خورده |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - azarakhsh1986 - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
نه دیگه ۱و ۲ با هم سری اند ۴و ۵ هم با هم موازی ۳ هم با موازی ۴و ۵ سری شده اگه توو شکل دقت کنی یه اتصال فلزی ۱و ۲ رو از ۳و ۴و ۵ جدا کرده چیو چه جور شماره گذاری می کنیم ؟؟...x1 تا x5 که مشخص شده کنار شکل نگاه کن لایه فلز، پلی سیلیکون، تماس، نفوذ n و نفوذ p شکلاشو کشیده حالا وقتی یه پلی سیلیکون عمود بر نفوذ n یا p میشه، به ترتیب ترانزیستور n و ترانزیستور p شکل میگیره لایه فلز هم برا اتصال ترانزیستورا به همه |
|
RE: رسم نمودارهای میله ای در vlsi - narges_r - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
روی شکل شماره گذاری انجام دادم ۱و ۵ با لایه فلز بهم وصل هستند همینطور ۴و ۶ اگر باز هم متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم |
RE: رسم نمودارهای میله ای در vlsi - shahbazi - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: نه دیگه اها مرسی متوجه شدم لطف کردید فقط اون اتصال فلزی که ۱و۲ رو از ۳و ۴ و ۵ جدا کرده برای چیه؟برای اتصال بخش pull up به pull down؟ درسته؟ بعدش از کجا متوجه شدید که cmos نیست؟ (۲۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: روی شکل شماره گذاری انجام دادم خیلی لطف کردید برای هر دوبخش همین کارو میکنیم درسته؟ خط سوم که خودتون مشخص کردید که از بالا به پایین وصی شده بعدش افقی شده چیه؟ بارم ممنون |
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - azarakhsh1986 - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
اتصال فلزی برای اینه که خروجی دو ترانزیستور اولو نشون بده ..یعنی خروجی این قسمت وصل میشه به بقیه مدار cmos نیست چون بخش pull up دوگان pull down نیست توو Cmos باید قسمت p عکس n باشه یعنی اگه پایین موازی بود بالا سری و بالعکس ولی اینجا دو قسمت اتصالشون عین همه یعنی هر دو یا موازیند یا سری پس cmos نیس...اسمشو نمیدونم چیه ..میذاریم اسمشو شبه cmos
|
رسم نمودارهای میله ای در vlsi - narges_r - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: برای هر دوبخش همین کارو میکنیم درسته؟ بله برا هر دو بخش همین کارو میکنیم اون خروجی هست که pull up و pull down بهم وصل میکنه اگر شکلو رسم کنید خودتون متوجه میشید |