(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط: (21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یه راهنمای کلی ثبت نام تو سایت pubr-azmoon.com اومده اونم بخونین
فقط تو یه قسمت برای مشمولین گفته :
"ﻋـﻼوه ﺑـﺮﮔﻮاﻫﯽ و رﯾﺰ ﻧﻤﺮات ﻣﺬﮐﻮر ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺑﺮگ ﻟﻐﻮ ﻣﻌﺎﻓﯿـﺖ ﺗﺤﺼـﯿﻠﯽ دوره ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ را اراﺋﻪ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ."
این برگ لغو معافیت تحصیلی رو باید از کجا بگیریم؟ اصلا چی هست؟
سلام
این برگه روزی که برای ثبت نام کارشناسی رفتی دانشگاه خودش از نظام وظیفه میگیره برات و تو پروندت میذاره..اگه مثل من دانشگات این کارو نکرده زمانی که میخوای مراحل فارغ التحصیلی انجام بدی اگه تو پروندت نبود ۱ نامه بهت میدن باید بری از نظام وظیفه بگیری (البته همه اینا وظیفه دانشگاست نه دانشجو ) که این نامه مدت مجاز برای تحصیل در دوره کارشناسی رو تعیین میکنه..
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)ghiyam نوشته شده توسط: سلام بچه ها کسی نمیدونه ثبت نام ازاد قزوین از کیه؟
به این لینک سر یزن
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوستان عزیز کسی هست تجارت قزوین قبول شده باشه؟
آره من
ولی نمی خوام برم
شبکه دوس دارم
بچه ها من واقعا موندم چه کنم...
کسی راهنمایی نداره یا کسی رو نمی شناسه بتونه کمکی کنده
الان در حال حاضر من تجارت قزوین آوردم(البته من خودم علاقمندیم شبکه بود که متاسفانه قزوین شبکه نیاوردم)
حلا با این رشته شهر های جدید چه کنم؟
بخودم یه همچین فکری دارم...
اینکه تکمیل تهران بزنم شبکه (حلا اینکه کدو بشه اونم نمی دونم مثلا مرکز - شمال - جنوب)
بعدش به حول قوه الهی قبول که شدم برم ثبت نام تا بهمن که تکمیل بدن بزنم قزوین و بعدش از ترم دو برم قزوین
تازه تو این یه ترم معلوم می شه واحد دانشگاهی تهذان(حالا هر کدوم که شد)چند مرده حللاجن شاید خوب بوو راضی بودمو اصلا قزوین نرفتم
این فکریه که کردم
ولی بازم که فکر کردم می گم تجارت الکترونیک علوم تحقیقاتو بزنم بالای همه
کلا قاطی کردم...
کسی پیشنهادی داره یا مثلا می شه سطح جنوب و شمال و مرکز رو سنجید؟
یه کی بهم گفت اینجوری بزن:
۱-تجارت علوم
۲- شبکه تهران مرکز
۳-شبکه تهران جنوب
۴-شبکه تهران شمال
۵-تجارت مرکز
۶-تجارت جنوب
۷-تجارت شمال
بعد از تکمیل ظرفیت قزوین ایشالا
البته بعضی ها هم می گن قزوین درس خوندن سخت و مشکله اینم رفته رو مخم...
کسی از بچه ها تو ارشد شبکه قزوین هست یا می شناسه ببینیم این مشکل واقعا هست
بدون شک تو این واحد های جدید نمی تونه همچین مشکلی باشه...
حالا نظر شما چیه؟؟
یه سوال دیگه...
بچه ها به نظرتون تهران مرکز یا تهران شمال با چه ترازی شبکه می گیره!!؟؟