(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ)پرهام نوشته شده توسط: وضعیتی رو در نظر بگیرید که دانشگاه تموم شده و یک ماهیست که ارتباطتون با دوستان قطع شده.
یعنی ارتباط با دوستان خیلی کمرنگ شده و وارد فضایی شده که تنهایی خیلی فشار میاره.
چه چارهای برای معضل پیدا کردین؟
از هم دورهایهاتون هیچ کسی رو پیدا نکردین که با هم درس بخونید و مجبور شدین صبح تا شب توی خونه بدون هیچ همراهی جلو برید.
به نظرتون این خلاً روحی-روانی رو میشه با ورزش جبران کرد؟ چی پیشنهاد می کنید؟
با عرض خوش آمدگویی به شما دوست گرامی !!!
باید بگویم که خیلی از دوستان وضع شما را دارند .یکیش خود من وخیلی از دوستان دیگه .زیاد نگران این موضوع نباشید وفکر ووقت خود را تلف این موضوع نکنید .برنامه ریزی کنید درستان را بخوانید و در ساعات خاصی هم بیایید مانشت مانشت جای دوستان قدیم را پر نکند مرهمی خواهد بود به درد تنهایی درسی شما .اینجا الان زیاد شلوغ نیست شهریور به بعد خیلی شلوغ میشود و برایتان انگیزه ایجاد خواهد کرد و توصیه های فاطمه جان عزیز هم خیلی خوب است .می توانید به کتابخانه های عمومی هم یکسری بزنید ممکن است که به صورت فیزیکی همراه بیابید( در برابر همراهی مجازی مانشت) اما همراه فیزیکی خوبی هایی دارد اما ممکن است وقت را هم بیشتر تلف کند .اما مانشت هم رفع اشکال دارد وهم ایجاد انگیزه .موفق باشید .
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها من تصمیم دارم در ماه رمضان برنامهام اینطوری باشه:
شبها از ساعت ۹ تا ۱۱ تفریح
۱۱ تا ۵ صبح مطالعه
۵ صبح تا ۱۱ خواب
۱۱ تا ۱۳ مطالعه CLRS
۱۳-۱۵ استراحت
۱۵-۱۷ قرآن
۱۷-۲۰ مطالعه
به نظرتون برنامه مطالعه رو بدازم شبها خوبه یا شبها رو بخوابم و در روز به هر بدبختی درس بخونم؟
سلام دوست عزیز .این که می گم نظر منه ولی یک روز برنامه خودتون رو امتحان کنید تا نتیجه اش رو ببینید
ر استش به نظر من:
۹-۱۱ برای خودتون
۱۱-۵ خواب
۵ تا ۶ نماز وقران
۶ -۱۲ درس ۱۲-۴کمی استراحت ونماز
۴- ۶ درس
۶ -۸ قران
می دونید اولا که اگر شب نخوابید روز هر چه هم بخوابید باز هم بیحالید .تازه باید گرسنگی وطولانی بودن روز رو هم بهش اضافه کنید شما در ساعاتی که می تونید درس بخونید یعنی در ساعاتی که تازه از سحر گذشته توان بیشتری برای درس دارید تا دم غروب که دیگه رمقی براتون نمونده ۵-۸ عصر اوج فشار برای روزه دار اونم در تابستونه بهتره به کارهایی بگذرونیدش که به انرژی فکری کمتری نیاز داشته یاشه چون غذای مغز قنده وقند بذن در اون موقع حسابی پایینه .اینا چیزهایی بودن که به ذهن من میرسید .می تونی دو روز به هر دو عمل کنید ببینید کدوم نتیجه بهتری میده اما اگه برنامه خواب شبت بهم خورد به سختی بتونی برگردونیش به حالت عادی. موفق باشید دوست عزیز.