(۱۶ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: لیست کسایی که قطعی میخوان ثبت نام کنند...
فک کنم کافی باشه ها...
۱/ mahniya
۲/ bazardeh
۳/ v.i.d.a
۴/ hossein60
۵/ armin.sheikh
۶/ EMAD.F
۷/ ماه و خورشید
۸/ kingmax
۹/ mary.mojj
۱۰/ ashki0021
۱۱/ pure.yaser
۱۲/ pure liveliness
۱۳/ yek95
۱۴/ squib
۱۵/ shafiee123
۱۶/ atefeh93
۱۷/ behrad
۱۸/ Venus.
۱۹/ jameshenas
۲۰/ shahab1
۲۱/ majoit
با من که میشیم ۲۲نفر ولی یه سری بچه ها سایت میخوان مدرسان شرکت کنند اگر همگی پارسه شرکت میکردیم خیلی بهتر بود ولی به هرحال بزاریم ببینیم تا شهریور چه اتفاقی خواهد افتاد بعد اقدام میکنیم
(۱۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: shabnamZ
که اینطور...
۱۴۰ تومن هزینه چیه؟! الان آزمونا هشت مرحله هست که تو سایت زده ۵۸۰ تومن...البته ثبت نام اینترنتی ۶۰ تومن کمتره...
دوستان سی در صد تخفیف با ۶۰ تومنه هست یا بدون اون
کاش ۶۰تومن هم بیشتر تخفیف میدادن ولی حیف که فقط مثل اینکه ۳۰%سال پیش تخفیف دادن حالا باید صبر کنیم تا شهریور ببینیم چند %تخفیف میدن
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام
همسر من دو ساله که با پارسه همکاری داره و ثبت نام گروهی انجام داده،احتمالا امسالم ایشون این کار رو میکنند.اگه تمایل داشتین میتونم بسپارم بهش که برا مانشتی ها رو هم انجام بده.
سلام ممنون میشم روال کار را بهمون بگید و میزان تخفیف را
من داشتم تایپیک ها را مرور میکردم سال پیش اگر اشتباه نکنم مدرسان ۵۰%تخفیف داده واسه مانشتی ها
و یک ایمیل مشخص کرده بودن هرکسی میخواست به اون شخص ایمیل میزد چه تهران چه شهرستانها
حالا در ارتباط با پارسه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
روال کار که والا الان خیلی زوده اصولا از نیمه شهریور شروع میکنن اما گفتم که پیگیری کنه،در مورد تخفیف هم پارسال %۳۰ بود حالا امسالو ایشالا وقتی صحبت کردن هم قیمت و هم پوستر و هم ایمیلو میزارم تو تاپیک
سلام آقا آمار این تخفیف را اگر بشه لطف کنید به همسرتون بگید بگیره ممنون میشیم چون بچه ها تکلیف خودشون را بدونن بد نیست و بدونن چقد باید هزینه کنن ممنون