<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - قبولشدگان ارشد سال ۹۴]]></title>
		<link>/forum/</link>
		<description><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - /forum]]></description>
		<pubDate>Thu, 07 May 2026 10:37:39 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[صنعتی سهند تبریز در چه  مدل دانشگاهیه]]></title>
			<link>/forum/thread-32559.html</link>
			<pubDate>Fri, 02 Oct 2015 15:23:12 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-32559.html</guid>
			<description><![CDATA[صنهعتی سهند تبریز دانشگاه خوبیه؟ تا چه تبه هایی قبولی داره؟ تراز قبولیش چنده؟ مجازی تهران امیر کبیر بهتره یا شبانه سهند؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[صنهعتی سهند تبریز دانشگاه خوبیه؟ تا چه تبه هایی قبولی داره؟ تراز قبولیش چنده؟ مجازی تهران امیر کبیر بهتره یا شبانه سهند؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[دو صندلی گم شده شریف]]></title>
			<link>/forum/thread-32151.html</link>
			<pubDate>Thu, 03 Sep 2015 09:07:02 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-32151.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام به همگی دوستان<br />
میخوام راجب یه موضوع دردناک صحبت کنم که چه راحت حق خوری میشه<br />
خب میدونیم که شریف 18 نفر شبکه امسال گرفته .. دوست و همکلاسی دبیرستان من رتبه 19 شده بود و شریف نیورد .. خیلی تعجب کردم وقتی اینو دیدم گفتم یعنی 18 نفر اول همه شریف زدن ؟ توی مانشت گشتم دیدم رتبه 5 شبکه آی تی دانشگاه تهران زده ! خیلی تعجب کردم چون با این حساب دوست من باید قبول میشد .. بهش گفتم بره سنجش پیگیری کنه !<br />
امروز که کارنامه نهایی اومد بیشتر تعجب کرذم .. آخرین رتبه قبولی 17 بوده .. یعنی اون بنده خدایی که رتبه 18 هم بوده قبول نشده<br />
خب جواب سنجش چی بود ... سهمیه رزمندگان .. یادمه چند وقت پیش یه بحثی تو مانشت راجب این بود و یه آقایی اومد داد و بیداد کرد که چی میگین به شما چه ربطی داره صندلی مربوط به سهمیه رزمندگان جداست !! بفرمایید میتونین مشاهده کنین که نه اینطور نیست و صندلی که حق شخص دیگه هست رو میدن به اینا<br />
البته شایدم با پارتی 2 نفر رو آورده باشن نمیدونستن چی بگن این رو گفتن<br />
<br />
این اتفاق به بقیه هم آسیب زده .. مثلا خانم امیدی از اعضای مانشت با 31 امیرکبیر قبول نشده و آخرین رتبه قبولی امیر کبیر 29 بوده ! یعنی دقیقا همین 2 تا صندلی باعث شده ایشون هم قبول نشه امیر کبیر و غیره <br />
<br />
خیلی عصبانیم .. خیلی]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام به همگی دوستان<br />
میخوام راجب یه موضوع دردناک صحبت کنم که چه راحت حق خوری میشه<br />
خب میدونیم که شریف 18 نفر شبکه امسال گرفته .. دوست و همکلاسی دبیرستان من رتبه 19 شده بود و شریف نیورد .. خیلی تعجب کردم وقتی اینو دیدم گفتم یعنی 18 نفر اول همه شریف زدن ؟ توی مانشت گشتم دیدم رتبه 5 شبکه آی تی دانشگاه تهران زده ! خیلی تعجب کردم چون با این حساب دوست من باید قبول میشد .. بهش گفتم بره سنجش پیگیری کنه !<br />
امروز که کارنامه نهایی اومد بیشتر تعجب کرذم .. آخرین رتبه قبولی 17 بوده .. یعنی اون بنده خدایی که رتبه 18 هم بوده قبول نشده<br />
خب جواب سنجش چی بود ... سهمیه رزمندگان .. یادمه چند وقت پیش یه بحثی تو مانشت راجب این بود و یه آقایی اومد داد و بیداد کرد که چی میگین به شما چه ربطی داره صندلی مربوط به سهمیه رزمندگان جداست !! بفرمایید میتونین مشاهده کنین که نه اینطور نیست و صندلی که حق شخص دیگه هست رو میدن به اینا<br />
البته شایدم با پارتی 2 نفر رو آورده باشن نمیدونستن چی بگن این رو گفتن<br />
<br />
این اتفاق به بقیه هم آسیب زده .. مثلا خانم امیدی از اعضای مانشت با 31 امیرکبیر قبول نشده و آخرین رتبه قبولی امیر کبیر 29 بوده ! یعنی دقیقا همین 2 تا صندلی باعث شده ایشون هم قبول نشه امیر کبیر و غیره <br />
<br />
خیلی عصبانیم .. خیلی]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>