<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - بحث و بررسی سوالات کنکور]]></title>
		<link>/forum/</link>
		<description><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - /forum]]></description>
		<pubDate>Mon, 11 May 2026 16:25:24 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[تحلیل لغوی یا نحوی !]]></title>
			<link>/forum/thread-38346.html</link>
			<pubDate>Sun, 11 Mar 2018 16:11:20 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-38346.html</guid>
			<description><![CDATA[در سوال ۱۰۴ کامپایلر ۹۶ نوشته بود که اگر while را به اشتباه در برنامه whlie بنویسیم چه خطایی هست ؟ که در پاسخنامه نوشته بود ؛ خطای نحوی !!<br />
اما در یک کتاب تست دیدم که نوشته بود اگر if را به اشتباه fi بنویسیم , خطای لغوی هست !!!!<br />
من گیج شدم اصلا نفهمیدم که چی شده ؟ اگر ممکنه برام توضیح بدین <br />
راسی امکان هست که سوال دومی که گفتم اشتباه جواب داده شده باشه؟؟<br />
<br />
ممنون دوستان]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[در سوال ۱۰۴ کامپایلر ۹۶ نوشته بود که اگر while را به اشتباه در برنامه whlie بنویسیم چه خطایی هست ؟ که در پاسخنامه نوشته بود ؛ خطای نحوی !!<br />
اما در یک کتاب تست دیدم که نوشته بود اگر if را به اشتباه fi بنویسیم , خطای لغوی هست !!!!<br />
من گیج شدم اصلا نفهمیدم که چی شده ؟ اگر ممکنه برام توضیح بدین <br />
راسی امکان هست که سوال دومی که گفتم اشتباه جواب داده شده باشه؟؟<br />
<br />
ممنون دوستان]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[از ۲۹شهریور هر روز بررسی یک تست کنکور سراسری/تالیفی کامپایلر]]></title>
			<link>/forum/thread-35464.html</link>
			<pubDate>Thu, 08 Sep 2016 08:01:10 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-35464.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام. <br />
در نظر داریم اگر دوستان حمایت کنن از ۲۹شهریور هر روز یک سوال از کنکور سراسری یا سوالات تالیفی و سوالات آزاد خوب رو بررسی کنیم. Cool<br />
به این صورت که اول هر هفته ۷ تا سوال قرار داده میشه و دوستان فرصت دارند جواب سوالاتی که می دونند رو ظرف یک هفته ارسال کنند. اما ما هر شب فقط یک سوال رو بررسی می کنیم.<br />
لازم به ذکر است پست هایی که پاسخ سوال نباشند حذف خواهند شد.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام. <br />
در نظر داریم اگر دوستان حمایت کنن از ۲۹شهریور هر روز یک سوال از کنکور سراسری یا سوالات تالیفی و سوالات آزاد خوب رو بررسی کنیم. Cool<br />
به این صورت که اول هر هفته ۷ تا سوال قرار داده میشه و دوستان فرصت دارند جواب سوالاتی که می دونند رو ظرف یک هفته ارسال کنند. اما ما هر شب فقط یک سوال رو بررسی می کنیم.<br />
لازم به ذکر است پست هایی که پاسخ سوال نباشند حذف خواهند شد.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[اولین سوال کامپایلر 92.لوک ا هدش ؟]]></title>
			<link>/forum/thread-28450.html</link>
			<pubDate>Fri, 09 Jan 2015 18:21:55 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-28450.html</guid>
			<description><![CDATA[دوست جونها سوالات کامپایلر پارسالو ندارم.چه کنم؟<br />
به نظرتون سوالای ۹۱ و ۹۲ ناجور نبودن؟ کلا ۲ تا سوال!!!!! یکیشم یه حالی بوده...<br />
<br />
<br />
دوستان میشه این کامپایلر۹۲   اولین سوالشو برامن توضیح بدید؟ لوک ا هده id رو نمیفهمم...<br />
<br />
<br />
نصیر گفته جواب گزینه ی 2 است.ولی جواب که گزینه 1 میشه که.....مگه نباید فرست بتا ضربدر لوک هده خط قبل بشه لوک هده id ??? که جون بتا نداریم یعنی لاندا است فرستشم میشه لاندا<br />
<br />
که ضربد ر &#36; و  +<br />
<br />
که فرست  خط قبلیشه  میشه<br />
<br />
&#36; و +<br />
<br />
برای چی فرسته T رو حساب کرده؟ خواهشا جواب بدین...گیرشم شدی]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[دوست جونها سوالات کامپایلر پارسالو ندارم.چه کنم؟<br />
به نظرتون سوالای ۹۱ و ۹۲ ناجور نبودن؟ کلا ۲ تا سوال!!!!! یکیشم یه حالی بوده...<br />
<br />
<br />
دوستان میشه این کامپایلر۹۲   اولین سوالشو برامن توضیح بدید؟ لوک ا هده id رو نمیفهمم...<br />
<br />
<br />
نصیر گفته جواب گزینه ی 2 است.ولی جواب که گزینه 1 میشه که.....مگه نباید فرست بتا ضربدر لوک هده خط قبل بشه لوک هده id ??? که جون بتا نداریم یعنی لاندا است فرستشم میشه لاندا<br />
<br />
که ضربد ر &#36; و  +<br />
<br />
که فرست  خط قبلیشه  میشه<br />
<br />
&#36; و +<br />
<br />
برای چی فرسته T رو حساب کرده؟ خواهشا جواب بدین...گیرشم شدی]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>