<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - Mysql]]></title>
		<link>/forum/</link>
		<description><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - /forum]]></description>
		<pubDate>Sun, 10 May 2026 23:28:48 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[نمایش سایت]]></title>
			<link>/forum/thread-38464.html</link>
			<pubDate>Tue, 08 May 2018 06:47:03 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-38464.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام خدمت دوستان<br />
من سایت خودمو با php طراحی کردم در حالت لوکال هیچ مشکلی نداره .همه قسمت ها به درستی نمایش داده میشه و درست کار میکنه. ولی وقتی توی هاستم آپلود میکنم و توی مرور گر دامنه سایتمو میزنم با اینکه سایتمو نشون میده و قسمت های که به پایگاه داده نیاز داره هم مشکلی نداره فقط دوتا مشکل دارم که نمیدونم دلیلش کد نویسی منه یا تنظیمات سی پنل درست انجام ندادم.<br />
مشکلاتم:<br />
1- وقتی سایتم توی مرور گر بالا میاد توی قسمت های که فرم ورود دارم اطلاعاتو درست میزنم وارد پنل میشه ولی محتویاتو نشون نمیده و فقط یه صفحه خالی میاره در حالی که در حالت لوکال مثلا پیام خوشامدگویی که قرار دادمو نشون میده.<br />
2- توی مرور گر موزیلا سایتمو به هم ریخته نشون میده<br />
لطفا اگر دلیلشو میدونید کمکم کنید<br />
در ضمن هنگام آپلود سایتم زیپ میکنم و توی فایل منیجر قرار میدم و اکسترک میکنم<br />
دیتا بیسممو هم میسازم توی phpmyadmin هاستم و جداولو ایمپورت میکنم البته قبلش توی قسمت mysql... سی پنلم دیتابیس ایجاد میکنم و یوزر تعریف میکنم و ارتباطشونو برقرا میکنم<br />
باید کار دیگه ای انجام بدم ؟<br />
ممنون]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام خدمت دوستان<br />
من سایت خودمو با php طراحی کردم در حالت لوکال هیچ مشکلی نداره .همه قسمت ها به درستی نمایش داده میشه و درست کار میکنه. ولی وقتی توی هاستم آپلود میکنم و توی مرور گر دامنه سایتمو میزنم با اینکه سایتمو نشون میده و قسمت های که به پایگاه داده نیاز داره هم مشکلی نداره فقط دوتا مشکل دارم که نمیدونم دلیلش کد نویسی منه یا تنظیمات سی پنل درست انجام ندادم.<br />
مشکلاتم:<br />
1- وقتی سایتم توی مرور گر بالا میاد توی قسمت های که فرم ورود دارم اطلاعاتو درست میزنم وارد پنل میشه ولی محتویاتو نشون نمیده و فقط یه صفحه خالی میاره در حالی که در حالت لوکال مثلا پیام خوشامدگویی که قرار دادمو نشون میده.<br />
2- توی مرور گر موزیلا سایتمو به هم ریخته نشون میده<br />
لطفا اگر دلیلشو میدونید کمکم کنید<br />
در ضمن هنگام آپلود سایتم زیپ میکنم و توی فایل منیجر قرار میدم و اکسترک میکنم<br />
دیتا بیسممو هم میسازم توی phpmyadmin هاستم و جداولو ایمپورت میکنم البته قبلش توی قسمت mysql... سی پنلم دیتابیس ایجاد میکنم و یوزر تعریف میکنم و ارتباطشونو برقرا میکنم<br />
باید کار دیگه ای انجام بدم ؟<br />
ممنون]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مشکل ذخیره داده در Mysql با استفاده از Qt]]></title>
			<link>/forum/thread-35507.html</link>
			<pubDate>Sun, 11 Sep 2016 15:09:30 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-35507.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام <br />
من توی qt واسه ذخیره داده های فارسی و اعداد در پایگاه داده مشکل دارم:<br />
یعنی وقتی یه عدد رو تو نرم افزار و از یه textbox به صورت فارسی میگیرم، صفر میره توی پایگاه!!<br />
انگلیسی هم که میزنم تو خروجی کیوت که چاپ میشه درسته ولی تو پایگاه دوباره صفره!!<br />
یه مشکل دیگه هم که هست فقط یک داده رو ذخیره میکنه و بعدی ها اضافه نمیشن؟!!!]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام <br />
من توی qt واسه ذخیره داده های فارسی و اعداد در پایگاه داده مشکل دارم:<br />
یعنی وقتی یه عدد رو تو نرم افزار و از یه textbox به صورت فارسی میگیرم، صفر میره توی پایگاه!!<br />
انگلیسی هم که میزنم تو خروجی کیوت که چاپ میشه درسته ولی تو پایگاه دوباره صفره!!<br />
یه مشکل دیگه هم که هست فقط یک داده رو ذخیره میکنه و بعدی ها اضافه نمیشن؟!!!]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مشکل در طراحی دیتابیس برای سیستم  ارسال و دریافت پیام]]></title>
			<link>/forum/thread-34935.html</link>
			<pubDate>Fri, 08 Jul 2016 06:49:11 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34935.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان<br />
من نیاز دارم که در سایتم یه سیستم ارسال و دریافت پیام های خصوصی بین کاربران سایت داشته باشم.غیر از جدولی که برای کاربران سایت ایجاد کردم یه جدول هم برای پیام ها ایجاد کردم که این فیلدها رو شامل میشه:<br />
id<br />
sender_id<br />
receiver_id<br />
title<br />
message_text <br />
read_tag<br />
send_time<br />
<br />
همه چی ظاهرا خوب پیش رفت تا وقتی که به کاربر اجازه حذف پیام ها از صندوق ارسال یا دریافتش رو دادم. مشکلی که وجود داره اینه که وقتی کاربری یک پیام رو که برای شخص X ارسال کرده از صندوق ارسال هاش حذف میکنه اون پیام از دیتابیس کلا حذف میشه و دیگه اون شخص X هم پیام رو در صندوق دریافتش نمیبینه<br />
چیزی که من نیاز دارم دقیقا شبیه به همین سیستم ارسال و دریافت پیام مانشت هست.<br />
آیا جدولم فیلدهای اضافه تری نیاز داره تا مشکلم حل بشه یا اصلا جدول رو باید تقسیم کنم یا برای هر کاربر یک جدول جداگانه ایجاد کنم یا هر راه حل دیگه ای؟<br />
ممنون میشم من رو در این رابطه راهنمایی کنید.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان<br />
من نیاز دارم که در سایتم یه سیستم ارسال و دریافت پیام های خصوصی بین کاربران سایت داشته باشم.غیر از جدولی که برای کاربران سایت ایجاد کردم یه جدول هم برای پیام ها ایجاد کردم که این فیلدها رو شامل میشه:<br />
id<br />
sender_id<br />
receiver_id<br />
title<br />
message_text <br />
read_tag<br />
send_time<br />
<br />
همه چی ظاهرا خوب پیش رفت تا وقتی که به کاربر اجازه حذف پیام ها از صندوق ارسال یا دریافتش رو دادم. مشکلی که وجود داره اینه که وقتی کاربری یک پیام رو که برای شخص X ارسال کرده از صندوق ارسال هاش حذف میکنه اون پیام از دیتابیس کلا حذف میشه و دیگه اون شخص X هم پیام رو در صندوق دریافتش نمیبینه<br />
چیزی که من نیاز دارم دقیقا شبیه به همین سیستم ارسال و دریافت پیام مانشت هست.<br />
آیا جدولم فیلدهای اضافه تری نیاز داره تا مشکلم حل بشه یا اصلا جدول رو باید تقسیم کنم یا برای هر کاربر یک جدول جداگانه ایجاد کنم یا هر راه حل دیگه ای؟<br />
ممنون میشم من رو در این رابطه راهنمایی کنید.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[sql injection]]></title>
			<link>/forum/thread-33080.html</link>
			<pubDate>Wed, 09 Dec 2015 11:17:31 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-33080.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام من میخام روی یه سایت sql injection انجام بدم سایت را تست کردم vulnerable بود ولی موقع وارد کردن دستورات order و group کد خطا نمایش داده نمیشه خواهشا کسی اگه میتونه راهنمایی کنه<br />
ممنون<br />
<hr />
البته این یه سایت آزمایشی هست که میخام روش sql injection  را تست کنم]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام من میخام روی یه سایت sql injection انجام بدم سایت را تست کردم vulnerable بود ولی موقع وارد کردن دستورات order و group کد خطا نمایش داده نمیشه خواهشا کسی اگه میتونه راهنمایی کنه<br />
ممنون<br />
<hr />
البته این یه سایت آزمایشی هست که میخام روش sql injection  را تست کنم]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[استفاده از transaction در mysql]]></title>
			<link>/forum/thread-20214.html</link>
			<pubDate>Thu, 28 Nov 2013 13:27:43 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-20214.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام.<br />
من میخوام  transaction توی mysql  استفاده کنم اما نمیدونم چطوری باید query اش را توی php بنویسم  ، کسی نمیدونه چه جوری میشه اینکار را انجام داد؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام.<br />
من میخوام  transaction توی mysql  استفاده کنم اما نمیدونم چطوری باید query اش را توی php بنویسم  ، کسی نمیدونه چه جوری میشه اینکار را انجام داد؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[sql در جاوا]]></title>
			<link>/forum/thread-16330.html</link>
			<pubDate>Sat, 13 Jul 2013 20:57:04 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-16330.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام<br />
من میخوام یک برنامه بنویسم که به یک پایگاه داده در sql متصله و اطلاعاتشو از اونجا میگیره اما پردازش و واسط کاربریشو میخوام با جاوا بنویسم.<br />
حالا چه جوری باید بگم که دستورات  sql در eclipse شناخته بشه؟ باید از کتابخونه خاصی استفاده کنم؟ و چه جوری بگم برنامه جاوا به پایگاه داده م متصل بشه؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام<br />
من میخوام یک برنامه بنویسم که به یک پایگاه داده در sql متصله و اطلاعاتشو از اونجا میگیره اما پردازش و واسط کاربریشو میخوام با جاوا بنویسم.<br />
حالا چه جوری باید بگم که دستورات  sql در eclipse شناخته بشه؟ باید از کتابخونه خاصی استفاده کنم؟ و چه جوری بگم برنامه جاوا به پایگاه داده م متصل بشه؟]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>