(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ق.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: با تجربه نصفه نیمه ای که من دارم
پیشنهاد می کنم برید دنبال
۱- شبکه ۲- برنامه نویسی شرپوینت (SharePoint) اگه بتونید تسط پیدا کنید ۳- طراحی و برنامه نویسی وب
البته این سه تا به نوعی با هم در ارتباط هستند
microsoft sharepoint همون طراحی سایت میشه دیگه؟
حالا کدوم بهتره؟
شبکه یک کم مردونست من کارآموزی واحد شبکه و سخت افزار جایی بودم اما بنظرم میومد بدرد خانمها نمیخوره ..
از خانمها هر کس که میخواد وارد حیطه کار شبکه بشه توصیه منو حتما توجه کنه :
کار شبکه یه کار مردونه هست( البته در بازار کار ایران )
نمیگم که شبکه فقط کابل کشی و چکش کاری هست ، نمیگم خانمها در بخش
نرم افزاری قضیه نمیتونن ممتاز باشن ، بلکه میگم بازار کار شبکه در ایران به شدت مردونه هست ،
یعنی در صنف کامپیوتری ایران عقیده اینجوریه که :
اگر یه خانومی بخواد بره تو پیاده رو وایسه تراکت تبلیغاتی پخش کنه یا بعنوان کارگر قنادی در مشاغل مردانه کار کنه زشت نیست و کسی بد نمیدونه اما اگر یه خانوم متخصص شبکه بخواد احیانا سالی یکبار از ۲ تا پله نردبان بره بالا و مثلا یکی دو تا کابل رو چک کنه بد میدونن ، زشت میدونن، کارهای رده بالای شبکه مثل مدیریت شبکه رو هم به این راحتیها به خانمها نمیسپارن( بهتره بگم یکجور حسادت شغلی مزمن هست و آقایون تمایل دارن اقتدار کار شبکه فقط در دست خودشون باشه )
خیلی به ندرت پیش میاد که در آگهی های استخدامی کسی حاضر باشه متخصص شبکه خانوم استخدام کنه ، اکثریت قریب به اتفاق کارشناسان شبکه رو از بین آقایون استخدام میکنن ، مگر در موارد بسیار استثنایی که مثلا کسی پارتی داشته باشه که بتونه وارد این کار بشه ، اینو خدمتتون توضیح دادم که ندیده و نشناخته نرید بیخودی چند میلیون تومن پول برای کلاسهای آموزشی شبکه هزینه کنید و آخر سر هم هیچ کس کارتون رو به حساب نیاره
خانمها توجه کنند . . .