|
|
۲ سوال از فصل ۲ سودکمپ - نسخهی قابل چاپ |
|
۲ سوال از فصل ۲ سودکمپ - hadiseh67 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
نطریه رو دوست دارم ولی تا حالا تلاشی واسه خوندنش نکرده بودم. برای همین زیاد وارد نیستم هنوز ![]() پس لطفا به سوالاتم نخندید ![]() فعلا کتاب سود کمپ (ترجمه جلیلی) رو می خونم. ۱/ گفته زبانی که با a شروع بشه و حداقل یک b داشته باشد؟ من می گم می شه: {a}{a,b}*{b}{a,b} ولی کتاب نوشته : {a}{a,b}*{b}{a,b}*{a} آخه مگه گفته آخرش a داشته باشه؟؟؟؟ ۲/ یه سوال دیگه هم بود زبانی که با {aa} شروع و به {bb} ختم بشه؟ من جواب دادم: {aa}{a,b}*{bb} توی کتاب نوشته بود: {aa}{a,b}*U{a,b}*{bb} این سوال واسم پیش اومد که: {aa}U{a,b} چه رشته هایی رو می سازه؟ aaa,aab,aaaa,... خوب اگه اینجوری باشه که... |
|
۲ سوال از فصل ۲ سودکمپ - azad_ahmadi - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
عبارت منظم از راست به چپه یا از چپ به راست؟
|
RE: 2 سوال از فصل ۲ سودکمپ - zmaster - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ)hadiseh67 نوشته شده توسط: ... کتاب سود کمپ (ترجمه جلیلی) ...در جواب کتاب، برای این صورت سوال، a آخر اضافه می باشد. جواب درست: *(a.(a+b)*.b.(a+b (۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ)hadiseh67 نوشته شده توسط: ۲/ یه سوال دیگه هم بود زبانی که با {aa} شروع و به {bb} ختم بشه؟ جواب شما درسته و کتاب جواب یک سوال دیگه رو داده. چون اجتماع به معنی "یا" می باشد. |
|
RE: 2 سوال از فصل ۲ سودکمپ - azad_ahmadi - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ
تو فایل توضیح دادم. متوجه نشدی بگو باز بیشتر می گم.
|
|
۲ سوال از فصل ۲ سودکمپ - hadiseh67 - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ
مجموعه رشته هایی روی {a,b} که شامل aba نمی باشد؟ |
RE: 2 سوال از فصل ۲ سودکمپ - Jooybari - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ)hadiseh67 نوشته شده توسط: مجموعه رشته هایی روی {a,b} که شامل aba نمی باشد؟ سلام. پیشنهاد میکنم برای این سوال اول یه ماشین متناهی بسازید. میشه عبارت منظمشو همینطوری نوشت. فقط کافیه روی تعداد b بین دوتا a محدودیت ایجاد کنید. بهتره عبارتشو خودتون بدست بیارید. |
RE: 2 سوال از فصل ۲ سودکمپ - yaser_ilam_com - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ)hadiseh67 نوشته شده توسط: مجموعه رشته هایی روی {a,b} که شامل aba نمی باشد؟ یه مثال هم کتاب لینز داره ، عین همینه . مجموعه رشته هایی روی {۰و۱} که شامل ۰۰۱ نباشد خواستی اونو نگاه کن میفهمی به جواب نرسیدی بگو تا برات حل کنم و توضیح بدم .
|
RE: 2 سوال از فصل ۲ سودکمپ - azad_ahmadi - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ)hadiseh67 نوشته شده توسط: مجموعه رشته هایی روی {a,b} که شامل aba نمی باشد؟ تو فایل توضیح داده شده. امیدوارم مفید باشه. متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم. از رو dfa راحت گرامر و عبارت منظمش بدست میاد. موفق باشی ![]() ---------------------------- رفع اشکال: همون طور که تو پست بعدی دوست عزیز، آقای جویباری گفتن، این ماشین یه ایراد کوچولو داره که درستش کردم. شما بجای اون یالی که ازQ3 با b می ره به Q2 ، اونو عوض کنید، یعنی از Q3 با b بره به Q1 . همین. |
|
۲ سوال از فصل ۲ سودکمپ - Jooybari - 02 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
دوست عزیز ماشینتون abbba رو هم قبول نمیکنه. کلاً توی رشته هایی که بین دو a تعداد فرد b دارند مشکل داره. |
RE: 2 سوال از فصل ۲ سودکمپ - azad_ahmadi - 02 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: دوست عزیز ماشینتون abbba رو هم قبول نمیکنه. کلاً توی رشته هایی که بین دو a تعداد فرد b دارند مشکل داره. باتشکر از آقای جویباری. درستش کردم (فقط جای یک یال اشتباه بود) که تو دوتا پست بالا توضیح دادم. باز ممنون و سپاس. |