تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - نسخهی قابل چاپ |
تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - sherkat - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان گرامی . ۹ تا کتاب پارسه که در مرداد ۱۳۹۰ از خود پارسه خریداری شده به فروش می رسد . ریاضی مهندسی (معتقدی) ۱۰۰% نو ( ۱۰۰۰۰ تومان) گسسته ۱۰۰% نو (۵۰۰۰ تومان) معماری کامپیوتر ۱۰۰% نو (۵۰۰۰ تومان) مدار منطقی ۱۰۰% نو (۵۰۰۰ تومان ) نظریه زبانها و ماشینها ۹۰% نو (۶۰۰۰ تومان) مدار الکتریکی (عبدالعالی) (استفاده شده ) ( ۷۰۰۰ تومان ) زبان تخصصی فروخته شد سیستم عامل ( حقیقت ) فروخته شد طراحی الگوریتم ۹۰% نو فروخته شد فروش ۶ کتاب بصورت کلی : ۳۰ هزار تومن . محل فروش : تهران - نارمک - فقط بصورت حضوری |
مزایده فروش ۹ کتاب پارسه !(بصورت کلی) - *Najmeh* - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
ببخشید کتاب تکی هم میدید؟ |
RE: مزایده فروش ۹ کتاب پارسه !(بصورت کلی) - sherkat - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: ببخشید کتاب تکی هم میدید؟ شرمنده . فرصت ندارم دونه دونه بفروشم . |
RE: فروش ۹ کتاب پارسه= ۵۰ تومان - sherkat - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
اگر کسی از دوستان تا چهارشنبه شب خواست بمن پیام بده چون بنده عازم شهرستان هستم . کتابها به جز مدارالکتریکی واقعا تمیز هستند . ۵ تا از کتابها که کاملا دست نخورده و آکبند هستند . توجه داشته باشید الان باید برای خرید کتاب های هوش مصنوعی از پارسه مبلغ ۱۹۸۰۰۰ تومان بپردازند و تک فروشی هم ندارند . |
تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - sherkat - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ ب.ظ
از الان تک فروشی هم داریم. |
تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - sherkat - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
اگر تا فردا کسی کتاب خواست پیام بده و گرنه کتاب ها یا به کتابخونه اهدا میشه یا تو انباری باید خاک بخوره . |
تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - white bird - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
ساختمان داده ندارید؟ |
RE: تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - sherkat - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: ساختمان داده ندارید؟ نه برای فروش ندارم. |
تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - jwellery - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ
گسسته و معماری رو اگر دارید من میخوام گسسته و معماری رو اگر دارید من میخوام |
RE: تک فروشی کتابهای پارسه در تهران ! - henema - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
درود بر شما کتاب هارو کامل به چه صورت ازتون بخرم؟ |