فروش کتاب های کنکوری! - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب های کنکوری! - shervinrs - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
به سلامتی کره الاغ ما هم از پیچ و خم کنکور عبور کرد و الان می خوایم بارش رو بین بچه های علاقه مند تقسیم کنیم. کتاب های قرمز شده موجود نیستند. کتاب ها و جزوه های زیر موجود هستند: (به ترتیب نام کتاب - مولف - نوبت و سال چاپ) کتاب های فارسی: ساختمان های گسسته - بهروز قلی زاده - چاپ دوم ۱۳۸۳ داده ساختارها و مبانی الگوریتم ها - محمد قدسی - چاپ دوم ۱۳۸۹ ساختمان داده ها به زبان C++ - هورویتز/مترجم: امیر علیخانزاده - چاپ پنجم ۱۳۸۴ نظریه زبان ها و ماشین ها، پوران پژوهش - محمد کریم سهرابی - چاپ سیزدهم ۱۳۹۰ کپی سیمی شده کتاب های قدیمی پارسه: (همگی ویراش چهارم و چاپ ۸۶ هستند) محاسبات عددی انتقال داده - طرقی حقیقت/ساختمان داده ها - رهنمون (با هم سیمی شده اند) الکترونیک دیجیتال - فرهاد مهدی پور/ VLSI - فرهاد مهدی پور (با هم سیمی شده اند) مدارهای الکتریکی ۱ و ۲ - علی عبدالعالی کتاب های انگلیسی: Engineering Circuit Analysis - Hayt - 7th Edition Operating Systems - Stallings - 5th Edition Formal Language and Automata - Peter Linz - 4th Edition Calculus - Adams - 5th Edition جزوات: ساختمان داده و الگوریتم ها - ابراهیمی مقدم قیمت کتاب های بالا رایگان هست، فقط کافیه بیاین و حضوری بگیرین (فرصت پست کردنشون رو ندارم). از طریق پیام خصوصی تماس بگیرین. |
فروش کتاب های کنکوری! - rozita - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ
سلام خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که کدوم آموزشگاه رو باید انتخاب کنم برا ارشد؟ یا اگه کسی کتابهای مدیریت آموزشی داره به من خبر بدید.ممنون ۰۹۳۵۳۸۶۸۱۳۰ |
فروش کتاب های کنکوری! - zarei1991 - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ
از خدا می خوام منم سال بعد قبول بشم و همه کتاب هامو رایگان بدم...همینجا قول میدم اگه قبول بشم کتابامو رایگان به مانشتیا هدیه کنم.... از شما هم بابت این کارتون فوق العاده متشکرم... |
فروش کتاب های کنکوری! - reza89amin - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ق.ظ
سلام من درخواست دادم ولی جوابی به دستم نرسید reza89amin@gmail.com |