تالار گفتمان مانشت
مشکل در ثبت واحد برای فارغ التحصیل شدن در شهریور - نسخه‌ی قابل چاپ

مشکل در ثبت واحد برای فارغ التحصیل شدن در شهریور - ف.ش - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ

سلام یکی از دوستان من که در یکی از رشته های گروه کشاورزی درس میخوندن با یک رتبه خوب در یکی از دانشگاه های تهران پذیرفته شدن ولی ۱۳ واحد از دوره کارشناسیشون مونده بود که ۶ واحد ترم تابستانه برداشتن ۲ واحد پروژه ۳ واحد پیش ترم و ۲ واحد اختیاری که ۱۴۰ واحدی که برای فارغ التحصیل شدن لازمه رو گذرونده باشن اما آموزش میگه که در حال حاضر بیشتر از ۱۲ واحد رو نمیتونه برای ایشون ثبت کنه و در نتیجه نمیتونه شهریور فارغ التحصیل بشه و از اونجاییکه روزانه قبول شده چون نمیتونه ثبت نام کنه سال بعد هم از کنکور محروم میشه.

حالا رفته وزارت علوم و دیده که سرفصل وزارت علوم برای رشته اونها ۱۳۵ واحد هست در حالیکه آموزش دانشگاهشون میگه ۱۴۰ واحد.
اونجا بهش گفتن که چون استاد راهنما و مدیرگروه و ... گفتن که مشکلی نداره و با ۱۳۸ واحد هم میتونی فارغ التحصیل بشی آموزش نباید مخالفت کنه.

لطفا اگر کسی در این زمینه اطلاع یا تجربه داره راهنمایی کنید که باید چکار کنیم.

مشکل در ثبت واحد برای فارغ التحصیل شدن در شهریور - هاتف - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ

سلام
فرمودید رشته فنی؟ اگر منظورتون دانشکده های وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای اند (آموزشکده های سابق) که بچه های فنی و کاردانش رو پذیرش می کنند، باید بدونید تعداد واحد اونها با بچه های نظری (پیوسته) فرق داره، مثلا ما توی کاردانی ۷۹ واحد پاس کردیم و کارشناسی هم ۷۰ واحد دیگه داریم، یعنی برای لیسانس نرم افزار ما ۱۴۹ واحد می گذرونیم!
گفتم شاید این دوستتون وقتی وزارت علوم رفته وضعیت خودش رو خوب تفهیم نکرده باشه.

RE: مشکل در ثبت واحد برای فارغ التحصیل شدن در شهریور - ف.ش - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  سلام
فرمودید رشته فنی؟ اگر منظورتون دانشکده های وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای اند (آموزشکده های سابق) که بچه های فنی و کاردانش رو پذیرش می کنند، باید بدونید تعداد واحد اونها با بچه های نظری (پیوسته) فرق داره، مثلا ما توی کاردانی ۷۹ واحد پاس کردیم و کارشناسی هم ۷۰ واحد دیگه داریم، یعنی برای لیسانس نرم افزار ما ۱۴۹ واحد می گذرونیم!
گفتم شاید این دوستتون وقتی وزارت علوم رفته وضعیت خودش رو خوب تفهیم نکرده باشه.
نه منظورم فنی مهندسی بود.البته الان فهمیدم که زیرگروه کشاورزی حساب میشه.
نه سرفصل گرایش خودشون رو گرفتن.
حالا توی پست اولم اصلاح میکنم.