نتایج بهتری می گیرید، اگر... - نسخهی قابل چاپ |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - secure - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
نتایج بهتری می گیرید، اگر... زندگی بالا و پایین زیاد دارد و آنچه به آن فراز و نشیب در زندگی می گوییم، برای همه کمابیش وجود دارد و هر کسی به نحوی با مشکلات زندگی درگیر است. البته کنار آمدن با مشکلات و تدبیر چندان هم کار سختی نیست و تنها با دانستن نکاتی چند می تو ان به آن رسید. در این گزارش ۲۹ رو ش ساده، کوتاه و راحت را به شما معرفی می کنیم که می تواند به شما در رسیدن به نتایج بهتر کمک کند: نتایج بهتری می گیرید اگر: ۱/ سخت تر تلاش کنید ۲/ عذر و بهانه نیاورید ۳/ بیشتر به دیگران اهمیت دهید ۴/ از دیگران کمک بگیرید ۵/ کمتر شک و تردید به خو د راه دهید ۶/ خود کم بینی را کنار بگذارید ۷/ خلاقیت و نبوغ را جدی بگیرید ۸/ نقشه راه شفافی داشته باشید ۹/ دنبال یادگیری چیزهای تازه باشید ۱۰/ از لذت های آنی فاصله بگیرید ۱۱/ با دیگران تیم تشکیل دهید ۱۲/ برای پاسخ به دیگران وقت بگذارید ۱۳/ مسوولیت پذیری را تمرین کنید ۱۴/ برای الهام گرفتن از اطرافیان و اطراف وقت بگذارید ۱۵/ وقتتان را پای نقد و سرزنش اجتماع تلف نکنید ۱۶/ با رنج ها مبارزه کنید ۱۷/ گرایش و رفتار روشن و مشخصی داشته باشید ۱۸/ از شکست ها نترسید ۱۹/ فقط یکبار دیگر امتحان کنید ۲۰/ وقتی به آنچه برای دیگران اهمیت دارد، پی ببرید ۲۱/ هر چه شنیدید را باور کنید ۲۲/ کنترل آنچه در ذهن دارید را به عهده گیرید ۲۳/ وقتی بیش از گذشته بگویید: "متشکرم" و "ببخشید" ۲۴/ خود را از رقابت کنار نکشید ۲۵/ تحملتان را بیشتر کنید ۲۶/ باور کنید که آنچه انجام می دهید، ارزشمند است ۲۷/ از وقت گذراندن خسته شوید ۲۸/ پسرفت نکنید ۲۹/ خودخواهی لعنتی را کنار بگذارید |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - younes - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
۱۰/ از لذت های آنی فاصله بگیرید از این جمله ت خیلی خوشم اومد ، چون یه لذت آنی میزنه کل سیستم آدمو بهم میریزه |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - انرژی مثبت - ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
۲۱ هر چی شنیدم رو باور کنیم؟؟ |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - یاقوت سرخ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
آره منم همین علامت تو کلم اومد" ؟ " هر چه شنیدم را باور کنم؟ |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - secure - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ
واسه خود من هم سوال بود.این جملش. ولی خوب شاید به نظر من بوده:"هر چی شنیدین رو باور نکنین. " شاید متن اصلی اشتباه تایپیری بوده. با فعل منفی شاید نتایج بهترتری بگبربم |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - p.parsaee - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)secure نوشته شده توسط: واسه خود من هم سوال بود.این جملش. ولی خوب شاید به نظر من بوده:"هر چی شنیدین رو باور نکنین. " شاید متن اصلی اشتباه تایپیری بوده. با فعل منفی شاید نتایج بهترتری بگبربمها ای افعال معکوس بید |
نتایج بهتری می گیرید، اگر... - Parva - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ)secure نوشته شده توسط: تحملتان را بیشتر کنیداین یه جملش به همش می ارزه، تنها چیزی که اکثرا نداریمش |