سوال تورینگ - نسخهی قابل چاپ |
سوال تورینگ - nana0 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ
SALAAAM تو تعریف ماشین تورینگ به عنوان پذیرنده λ جز رشته ای زبان به حساب نمیاد؟؟؟؟ ینی زبان هایی که λ دارنو نمیشه به صورت ماشین تورینگ نشون داد؟ یک مثال تو قسمت ترکیب ماشنهای پیچیده برا تورینگ یه مثال ضرب زده .این همون UNARY هست؟ میشه روشی که گفته رو توضییح بدین؟ خودم واسه ضرب یه تورینگ نوشتم که بلافاصله بعدش نتیجه رو مینویسه مثلا اگه رشته ۱۱۰۱۱ باشه جواب نهایی ۱۱۰۱۱۱۱۱۱ میشه.این مدلی نوشتن غلطه؟ |
سوال تورینگ - javadem - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
در مورد سوال اولتون اطلاعات کاملی ندارم اما فکر کنم که زبانهای که لامدا دارن از لامدا صرف نظر میشه و بقیه زبان طراحی میشه. در مورد سوال دومتون هر چند که از لحاظ تعریف تورینگ درسته اما بهتره واسه خوانایی بیشتر و قابل درک تر بودن یه فاصله بین صورت سوال و پاسخ بندازید. یعنی به جای ۱۱۰۱۱۱۱۱۱ طوری طراحی کنید که ۱۱۰۱۱۰۱۱۱۱ ایجاد بشه بهتره. اینم کار راحتیه. رشته ورودیتون اگه ۰۰۱۱۰۱۱ میبود ،هر بار سمت چپ ترین صفر رو با ۰۱۱ جایگزین میکردید و در آخر به یه همچین چیزی میرسیدید ۰۱۱۱۱۰۱۱۰xx که میتونید جای xx دوباره ۱۱ بذاری که شکل x , y هم به هم نخوره که اگه مثلا داخل یه ماشین ترکیبی داری این عمل ضرب رو انجام میدی بعدا دوباره واسه یه عملیات دیگه بتونی به xوy دسترسی داشته باشی. |
RE: سوال تورینگ - lsamimi - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ)nana0 نوشته شده توسط: زبانهایی که لاندا دارند رو میشه با ماشین تورینگ نشون داد که روشهای متعددی داره برای مثال یک روش اینه که شما حالت اولیه ماشین تورینگ رو حالت نهایی در نظر بگیرید البته در این مورد باید توجه کنید که ماشین رشته هایی که شما نمیخواهید رو نپذیره |
RE: سوال تورینگ - nana0 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ)javadem نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: زبانهایی که لاندا دارند رو میشه با ماشین تورینگ نشون داد که روشهای متعددی داره برای مثال یک روش اینه که شما حالت اولیه ماشین تورینگ رو حالت نهایی در نظر بگیرید البته در این مورد باید توجه کنید که ماشین رشته هایی که شما نمیخواهید رو نپذیره چی شد من متوجه نشدم!!!!!!!!!!!! امروز که داشتم تمرینهای لینزو حل میکردم برای زبان هایی که لامدا داشتن رو تو همون حالت اول میپذیرفتم.یعنی حالت ابتدایی و نهاییم یکی شد ینی این کارم اشتباسسسسس؟؟؟اگه لازمه یه مثال بزنم ایننیو که شما توضیح دادی اگه لامدا را بپذیریم ابتدای رشته رو رو نوار نمیشه پیدا کرد یکی دیگه م واسم توضیح داد راستش روم نشد بش بگم متوجه نشدم میشه واضحتر توضیح بدین؟ راستی یه چیز دیگه تو خود متن لینز یه مثال *۰۰ هسس اونجا تورینگو جوری نوشته که در حالت q0 رشته لامبدا رو میپذیره ولی چون تو تعریف پذیرش نیس اینجام در نظرش نمیگیریم>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// من واقعا گیج شدم لطفا یکی روشنم کنهههههههههههه |
سوال تورینگ - nana0 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ
ممنون بابت جوابتون |