روز کنکور - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
روز کنکور - admin - 18 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ ب.ظ
سلام دوستان یه سوال مهم داشتم ازتون: شما دقیقاً بعد از کنکور ارشد اولین کاری که میکنید چیه؟ الان خودتون رو بگذارید توی اون موقعیت و به سوال من جواب بدین. این پاسخ شما در سیاست مانشت بعد از کنکور ارشد تاثیرگذار خواهد بود! |
روز کنکور - ف.ش - ۱۸ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ
من هیچ کدوم از گزینهها رو انجام نمیدم اول یکمی میخوابم و وقتی بیدار شدم میام مانشت فقط امیدوارم با دل خوش بیام! |
RE: روز کنکور - parsaNA - 18 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ ب.ظ
به محض این که اومدم خونه میام مانشت . بدون شک . |
روز کنکور - ف.ش - ۱۸ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ ب.ظ
آخه من میدونم بعد از اینکه ۲۷۰ دقیقه بشینم سر کنکور علوم کامپیوتر و بعد بدون هیچ استراحتی هم سر کنکور مهندسی وای ......... |
روز کنکور - javadjj - 19 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۱ ق.ظ
حتما میام مانشت و شروع به بحث کردن میکنم و اصلا فک کنم خیلی از وقتم رو تا کلیدها و بعد کلیدها تو مانشت باشم |
روز کنکور - saba_1984 - 19 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ب.ظ
من بعد از اینکه کنکور کاملا تمام شد (بعد از آزمون روز دوم) میام مانشت |
روز کنکور - mahdi20 - 19 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ
میشینم اول Call of Duty 7 را کامل بازی می کنم بعد میام مانشت . |
روز کنکور - saria - 20 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۵۳ ب.ظ
من اول ۱ روز کامل میخوابم بعدش میام مانشت ... اگه این گزینه رو هم میگذاشتید خوب بود |
RE: روز کنکور - میترا - ۱۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۸ ب.ظ
من شروع می کنم برای سال دیگه برنامه می ریزم شاید قبول شم |
RE: روز کنکور - mosavat - 15 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۱ ب.ظ
منم به نظرم باید گزینه های نظر سنجی تنوع بیشتری داشته باشه ، مثلا من خودم : بعد از آزمون دوم( که صبح برگزار میشه )میام خونه، استراحت، ناهار، خواب بعدش اگه حسش بود عصر یا شب یه سری به مانشت میزنم ، اگه نه که فرداش دیگه حتما میام مانشت ببینم بقیه چی میگن |
روز کنکور - Parva - 15 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۸ ب.ظ
منم میام با بچهها صحبت می کنم ببینم کنکور از نظر اونها چطور بود و از راهنمایی هاشون واسه سال آینده استفاده میکنم |
RE: روز کنکور - leilast - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ
من که باید سریع برم دندانپزشکی دو ماه وقت دارم نرفتم ,خدا بخیر کنه |
RE: روز کنکور - Raman - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۹ ب.ظ
منم بعد کنکور می رم ترکیه و از اونجا اولین کاری که می کنم اینه که به مانشت سر بزنم. بچهها نباید مانشت رو ول کنن واقعا این فروم خیلی به کنکوریها کمک کرده و از مرام بچه های مانشتی به دوره که بخوان بعد کنکور مانشت رو کنار بزارن. برای مانشت |
روز کنکور - sadegh_ke - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۰۰ ب.ظ
بعد کنکور خدا کنه یه شیرمرد(یا زن) تا شب اسکن سوالات کنکور رو بزاره تو سایت. چون قراراه روز بعدش برم سربازی (پادگان آموزشی شهید مدرس کرج) |
RE: روز کنکور - mehr.iman - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۹ ب.ظ)Raman نوشته شده توسط: منم بعد کنکور می رم ترکیهای ول!،کاشکی منم پاسپورت داشتم!،من جمعه میام اینجا،هفته دیگشم با اکیپای مختلف چندباری میرم فشم یه حال و هوایی عوض میکنم،بعد که حسابی حال و هوام عوض شد میشینم میخونم برا آزاد،اسفندم دفترچمو میفرستم فقط خداکنه اردیبهشت اعزام نشم که ضدحاله. |